Solvay Executive MBA er et unikt program i hjertet av Europa, opprettet av Solvay Brussels School of Economics and Management for å følge ledere i sin karriereutvikling og vekst. Solvay Executive MBA inkluderer banebrytende kurs, verdensklasse professorer, inspirerende gjestens høyttalere, flerkulturelt mangfold i klasserommet, personlig utvikling og individuell coaching. Gjennom en sterk personlig tilnærming hjelper vi deltakerne våre til å forandre egne liv og karriere for å gjøre en forskjell i samfunnet som helhet, og arbeide sammen for å være i virksomhet for å skape en bedre verden.

Vi tilbyr et 18-måneders program, som er kompatibelt med en personlig og profesjonell livsbalanse, takket være klasser som foregår på en lang week-end hver tredje uke i Brussel.

Hvem er det til

Solvay Executive MBA er rettet mot dynamiske ledere og ledere som ønsker å utvikle seg i karrieren, samt forbedre kunnskapen om de nyeste ledelsesverktøyene.

Det er også skreddersydd for fagfolk som ønsker å forflytte karrieren til en lederstilling eller for å endre deres nåværende felt eller karrierevei.

6 grunner til å ta Solvay Executive MBA

Karriereveiledning FOKUS

Solvay Executive MBA vil gjøre deg til førsteklasses leder og gi deg en konkurransefortrinn i det internasjonale arbeidsmarkedet. Ledelsesevner er ikke lenger nok. Du må slå talent, prestasjoner, karakter og potensial til en verdifull posisjon som setter deg i forkant. Med Career Advancement Programmet får du profesjonell coaching og metoder for å møte markedet med klare mål, overlegne ferdigheter og tillit til å vinne den utfordrende og givende muligheten du søker.

HOLISTIC 360 ° Approach

Solvay Executive MBA forvandler teori til praksis. Dagens næringsliv krever kunnskap og ferdigheter, strategisk visjon og detaljert kompetanse, proaktivt individuelt initiativ og banebrytende teamarbeid. Fra den første dagen integrerer du kunnskap som er oppnådd fra fag og bruker innsikt i virkelige forretningssituasjoner, oppnår harde og myke ferdigheter, samt en ressursfylling som vil hjelpe deg med å tilpasse seg enhver ny situasjon. Du vil være klar til å implementere din kunnskap på jobb fra dag ett. Den virkelige utfordringen kulminerer med et virkelige prosjekt i Entrepreneurship Lab, Strategy Lab eller Advisory Lab. ty Internasjonalt læringsmiljø

Solvay Executive MBA gir en stimulerende flerkulturell opplevelse på engelsk. Vi tiltrekker deltakere fra over 30 land, med variert faglig bakgrunn, inkludert vitenskap og teknologi, finans, handel, lov, markedsføring, offentlige anliggender, rådgivning og kunst. Vårt engasjement for diversialt = "ty sikrer krysbefruktning av ideer og metoder, skaper innovasjon og synergier, og forbereder deg på de komplekse utfordringene i de globale endringene. GLOBAL ALUMNI NETWORKS I dagens mobiløkonomi gjør et sterkt internasjonalt nettverk den kritiske forskjellen i Din karriere, resultater og prestasjoner. Vår aktive og engasjerte alumniforening gir opptil mer enn 20.000 aktive medlemmer, basert i mer enn 100 land. Det gir deg livslange kontakter for forretningsmuligheter, løsninger og veiledning, uansett hvor du er, UANSETT INTERNASJONAL FAKULTET En dynamisk og høyt kvalifisert faculalt = "ty fra hele verden er en ledende kraft i suksessen til Solvay Executive MBA. Gjennom hele programmet drar du nytte av toppmodern forretningsutdanning tilpasset deg av anerkjente internasjonale ledere, akademikere, utøvere og eksperter. Du er sikker på å bli utsatt for forkant av forretningspraksis, til kunnskap fra alle verdenshjørner og til ulike synspunkter. BRUSSELS, Hjertet av Europa Med Solvay Executive MBA klasserom kan du gå inn i det raskt voksende sosiale og økonomiske virksomheten som er Europa. Ta muligheten til å lære å mestre europeisk virksomhet og ta kunnskap til verden. Solvay Ponts er din inngangsport til og fra Europa, med partnercampuser i Vietnam, USA og Mexico, for å knytte sammen med den mest kraftfulle virksomheten nettverk internasjonalt. Opptakskrav Søkere kreves:

  • Å ha betydelig og verdifull arbeidserfaring;
  • Fremragende akademisk rekord - Ferdighet i næringslivet engelsk;
  • Et ønske om å jobbe i et internasjonalt miljø og åpenhet for diversialt = "ty;
  • Profesjonell ambisjon;
  • Lederskap ferdigheter og flid, kombinert med abilialt = "ty til å jobbe under stress.

Vi tar sikte på å skape et fellesskap av deltakere som vil bidra til diversifiseringen av MBA-programmet. Derfor vil opptakskomiteen grundig undersøke biografisk og faglig bakgrunnsinformasjon, GMAT-poengsum, prestasjoner, priser og æresbevisninger, ansettelseshistorie og anbefalingsbrev.

Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert March 4, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
16 - 18 måneder
Deltid
Pris
32,000 EUR
Deadline
sep. 1, 2019
10% Early-bird discount for applications submitted by 15th May 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
april 30, 2021
Søknadsfrist
sep. 1, 2019
10% Early-bird discount for applications submitted by 15th May 2019

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
sep. 1, 2019
10% Early-bird discount for applications submitted by 15th May 2019
Sluttdato
april 30, 2021

Solvay Executive MBA - Lead your transformation!

Get your MBA at the Solvay Brussels School

MBA Alumna interview - Eleonora Lambridis