Solvay Executive MBA

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Solvay Executive MBA

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles

Solvay Executive MBA er et unikt program i hjertet av Europa, laget av Solvay Brussel School of Economics and Management til å følge ledere i sin karriere utvikling og vekst. Solvay Executive MBA omfatter cutting-edge kurs, verdensklasse professorer, inspirerende gjesteforelesere, flerkulturelle mangfold i klasserommet, personlig utvikling og individuell coaching. Gjennom et sterkt personlig tilnærming, hjelper vi våre deltakere forandre sitt eget liv og karriere for å gjøre en forskjell i samfunnet for øvrig, som arbeider sammen i navnet til "å være i virksomhet for å skape en bedre verden.

Solvay EMBA er skreddersydd for alle behov og agendaer; faktisk kan vi tilby: 2-Year Programme, med klasser som finner sted på en lang week-end per måned i Brussel - Intensiv 1-årig program, med klasser som finner sted på 2 lange helger per måned. - Fra begynnelsen av oktober til begynnelsen av oktober - Begge alternativene kan tas parallelt med nåværende faglig aktivitet.

Hvem er det til

Solvay Executive MBA er rettet mot dynamiske ledere og ledere som ønsker å avansere i sin karriere, så vel som å forbedre sin kunnskap om den siste styringsverktøy.

Det er også skreddersydd for fagfolk som ønsker å fremme sin karriere i en lederstilling, eller for å endre sin nåværende felt eller karrierevei.

6 grunner til å ta Solvay Executive MBA

Karriereutvikling FOCUS Solvay Executive MBA vil gjøre deg til en verdensledende og gi deg et konkurransefortrinn i det internasjonale arbeidsmarkedet. Ledelse er ikke lenger nok. Du må slå ditt talent, prestasjoner, karakter, og potensialet til en verdifull posisjon som setter deg i forkant. Med karriereutvikling programmet vil du få profesjonell coaching og metoder for å møte markedet med klare mål, overlegne ferdigheter og selvtillit til å vinne utfordrende og givende mulighet du søker.

HELHETLIG 360 ° tilnærming

Solvay Executive MBA forvandler teori til praksis. Dagens virksomhet verden krever kunnskap og dyktighet, strategisk visjon og detaljert kunnskap, proaktiv individuelle initiativ, og banebrytende samarbeid. Fra den første dagen du integrere kunnskap fra fag og bruke din innsikt til reelle virksomheten situasjoner, få harde og myke ferdigheter samt en oppfinnsomhet som vil hjelpe deg å tilpasse seg en ny situasjon. Du vil være klar til å implementere kunnskap på jobb fra dag én. Den virkelige verden utfordring kulminerer med en real-world prosjekt i entreprenørskap Lab, Strategy Lab eller Advisory Lab. ty INTERNATIONAL LÆRINGSMILJØ

Solvay Executive MBA gir en stimulerende flerkulturell erfaring på engelsk. Vi tiltrekker deltakere fra over 30 land, med ulike faglig bakgrunn, inkludert vitenskap og teknologi, økonomi, handel, jus, markedsføring, offentlige anliggender, rådgivning og kunst. Vår forpliktelse til mangfold sikrer kryssbefruktning av ideer og metoder, skape innovasjon og synergier, og forbereder deg for de komplekse utfordringene i de globale endringer. GLOBAL alumni nettverk i dagens mobile økonomien et sterkt internasjonalt nettverk gjør avgjørende forskjell i din karriere, dine resultater, og resultatene. Vår aktive og engasjerte alumni foreningen legger opp til mer enn 20.000 aktive medlemmer, basert på mer enn 100 land. Den gir deg livslang kontakter for forretningsmuligheter, løsninger og mentoring, uansett hvor du er, uansett hvor du ønsker å gå. ENESTÅENDE internasjonale fakultetet En dynamisk og høyt kvalifiserte lærere fra hele verden er en ledende kraft i suksessen Solvay Executive MBA. Gjennom programmet, drar du nytte av state-of-the-art business utdanning tilpasset for deg av anerkjente internasjonale ledere, akademikere, praktikere og eksperter. Du er sikker på å bli utsatt for i forkant av forretningspraksis, til kunnskap fra alle verdenshjørner, og til ulike synspunkter. BRUSSEL, The Heart of Europe Med Solvay Executive MBA klasserommet du kan gå inn i det raskt voksende sosial og økonomisk virksomhet som er Europa. Benytt anledningen til å lære å mestre europeiske virksomhet, og ta din kunnskap til verden. Solvay Ponts er din inngangsport inn og ut av Europa, med partnerstudiesteder i Vietnam, USA og Mexico, for å knytte kontakter med de mektigste forretningsnettverk internasjonalt. Opptakskrav Søkere må:

  • Å ha betydelig og verdifull arbeidserfaring;
<li>Enest&aring;ende akademisk bakgrunn - Ferdigheter i business engelsk;</li> 

<li>Et &oslash;nske om &aring; jobbe i et internasjonalt milj&oslash; og &aring;penhet for mangfold;</li>

<li>Profesjonell ambisjon;</li>

<li>Lederegenskaper og flid, kombinert med evne til &aring; arbeide under stress.</li> 

Vi har som mål å skape et fellesskap av deltakerne som ville bidra til mangfold og egenart av MBA-program. Derfor vil Entre komiteen omhyggelig undersøke biografisk og faglig bakgrunn informasjon, GMAT score, prestasjoner, utmerkelser og æresbevisninger, sysselsetting historie, og anbefalingsbrev.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 - 2 år
Deltid
Price
Pris
32,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Belgia - Brussels
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Belgia - Brussels
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen