Skrog mba

Generelt

Programbeskrivelse

Vår AMBA akkreditert MBA gir et helhetlig perspektiv for å utvikle ansvarlige, strategiske ledere; utstyrt for å lykkes i en raskt skiftende, konkurransedyktig verden med en tilnærming vi kaller "Connected Thinking.

Hull MBA vil forberede deg til å lede ansvarlig og forme strategi - en rute gjennom for å oppnå betydelig karriereutvikling ved å utstyre deg for å lykkes i en raskt skiftende og konkurransedyktig verden.

Vår særegne holistiske tilnærming vil forbedre dine ferdigheter på tvers av kjerneområdene som er felles for enhver organisasjon, sammen med å bygge et bredt perspektiv på beslutningstaking og de ulike utfordringene i det globale forretningsmiljøet.

Hull MBA Oversikt

Internasjonalt akkreditert, vil Hull MBA hjelpe deg med å utvikle seg til en trygg, høyt nivå profesjonell i stand til å lede effektivt og ansvarlig i et globalt forretningsmiljø.

Du skal bygge ferdigheter på høyt nivå på de funksjonelle og operasjonelle områdene i en organisasjon, noe som gjør deg til et svært verdifullt medlem av et ledelsesteam.

Samtidig vil du forstå hvordan eksternt trykk, komplekse forbindelser og arten av internasjonal virksomhet påvirker beslutningsprosessen, og hjelper deg med å forme strategi og foreta valg som gir langsiktige fordeler.

Programmet inneholder verdensklasse forskning, gjennomført på skolen, og er basert på din forretningsopplevelse, og gir praktiske fordeler når det gjelder personlig og faglig utvikling.

MBA-studenter oppfordres til å ta en av sine moduler i en av de oversjøiske stedene hvor Hull MBA er levert - Hong Kong, Singapore, Bahrain og Oman - legger til et verdifullt internasjonalt perspektiv. Denne internasjonale studien muligheten vil også inkludere et organisatorisk besøk på utlandet.

MBA Program Struktur

De lærte elementene i Hull MBA er organisert rundt fem sammenhengende sentrale temaer, slik at læring i ett område kan knyttes til og utdype forståelsen i alle andre.

De viktigste funksjonelle områdene i virksomheten er adressert på tvers av temaene Managing Relationships, Managing Value Chain og Managing Knowledge, som gir deg en omfattende oversikt over hvordan moderne organisasjoner opererer.

Ved siden av denne spesialkompetansen kultiverer programmet et bredt perspektiv på styring av komplekse organisasjoner, styringsbeslutninger og de personlige og faglige ferdighetene som trengs for å operere effektivt i dynamiske internasjonale sammenhenger. Dette oppnås gjennom integrert materiale på temaene Managing in a Global Context and Managing Strategically, utforsker problemer som går gjennom hele programmet og på tvers av funksjonelle temaer.

For å bli tildelt Hull MBA studentene må fullføre

  • Ti kjernemoduler, to fra hver av de fem kjernetemaene
  • to valgfrie moduler
  • en MBA-avhandling

Opptakskrav

Deltakerprofil

Hull University Business School hilser vel kvalifiserte personer velkommen til å søke på MBA-programmer. De som tar opp studie må ha et vedvarende nivå av motivasjon og engasjement for programmet. For å maksimere potensialet for intellektuell vekst og utvikling, vil deltakerne også trenge et spørrende og åpent sinn og være villig til å dele sin egen kunnskap om og perspektiver på problemer som påvirker enhver virksomhet.

Opptaksgodkjenning

For å være kvalifisert for opptak, bør søkere normalt ha

  • minst tre års relevant arbeidsopplevelse etter oppgradering
  • en god bachelorgrad (tilsvarende en første eller andre klasse UK Honours grad) eller en tilsvarende profesjonell kvalifikasjon.

Søkere for hvem engelsk er andrespråk vil også være nødvendig å demonstrere engelskkunnskaper tilsvarende IELTS 6.5 eller TOEFL 575 (eller 90 for internett-basert test). Søkere kan unntas fra kravet om å gjennomgå IELTS eller TOEFL tester hvis de har bevis for tilsvarende engelskkunnskaper - for eksempel hvis de har fullført en grad i et engelsktalende land eller institusjon innenfor de siste fem årene, eller hvis de har jobbet i et overveiende engelsktalende arbeidsmiljø for mer enn fem år.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Hull University Business School is a leading UK business school dedicated to the development of responsible leadership for a complex world.

Hull University Business School is a leading UK business school dedicated to the development of responsible leadership for a complex world. Minimér

Akkrediteringer