De tri-universitetet colloquium mellom Fudan University (Shanghai), Korea University (Seoul) og National University of Singapore (Singapore) ble igangsatt da, på grunn av en merkelig tilfeldighet, våre tre institusjoner holdt sitt hundreårsjubileum feiringer i 2005. Etter at deler en visjon i den globale økonomien,, KU og NUS etablerte Fudan i S3 University Alliance (S3 UA).

&nbsp

&nbsp

Hvorfor S3 Asia MBA-program

&nbsp

Asia vil være fokus for mye av verdens økonomiske og politiske aktiviteter i det 21. århundre. Den raske utviklingen har ført til økende kompleksiteten ved å gjøre forretninger i regionen er avgrenset av store forskjeller i økonomisk, næringsliv, kultur, institusjonelle og sosio-politiske forhold. I økende grad, er det et økende behov for et pan-asiatisk MBA-program som tilbyr grundig forståelse av teori og praksis å drive forretninger i Asia. Men få universiteter i Asia har den forskning og undervisning evner å tilby et program som gir dybde av teoretisk og praktisk utdanning som kreves av ledere. Derfor ble de ikke-tilpassede standard MBA til nå, den primære formelle ledelse utdanning og opplæring som er tilgjengelig i Asia.

&nbsp

Som svar på slike behov, har School of Management ved Fudan University, Korea University Business School og NUS Business School lanserte S3 Asia MBA, som begynner høsten 2008.

Hvordan en MBA-program i fellesskap drevet av tre ledende universiteter i Asia tilbyr en enestående kant i top-notch business utdanning?

&nbsp

De tre skolene har den beste forståelsen av asiatiske økonomier, etablert i verdensklasse MBA-programmer gjennom akkrediteringer og felles programmer, og har fakultetet opplært i beste business skolene rundt om i verden. De integrasjon og samarbeid mellom disse tre ledende handelshøyskolene i Asia vil tilby verden konkurranseevne i et førsteklasses asiatisk business utdanning.

&nbsp

Den S3 Asia MBA-programmet tar sikte på å møte de økende og varierte krav og forventninger til studenter, arbeidsgivere, lærere, studenter, universiteter og regjeringer ved å forberede studentene på senior lederstillinger i store virksomheter som befinner seg i Asia og verden. Dette programmet kombinerer det unike styrker av de tre ledende handelshøyskolene i en eksepsjonell MBA-program undervises i tre av de mest sofistikerte og raskt utvikle byer i verden.

&nbsp

&nbsp

Opptakskrav

&nbsp

Den S3 Asia MBA gir deltakerne en global standard i næringslivet utdanning basert på asiatiske perspektiver. Vårt program er utformet for dem som søker enten en karriere i Asia-Pacific-regionen, eller er som planlegger å gjøre forretninger med asiatiske selskaper.
Vi søker for ivrige og kreative-tenkende individer som har en rekord på prestasjoner og har ledelse og teamarbeid evner. Kandidaten Utvelgelsesprosessen er som følger:

&nbsp

Fudan

  • GRK for studenter fra fastlands-Kina
  • Spesielle GRK for studenter fra Macau, Hong Kong, og Taiwan
  • GMAT for studenter utenfor Stor-Kina som ønsker å søke om Fudan Degree
  • 3 års yrkeserfaring
Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra Korea University Business School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 2019
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
mars 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

mars 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato