Rutgers Executive Master of Business Administration Program (EMBA)

Rutgers Business School Asia Pacific

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Rutgers Executive Master of Business Administration Program (EMBA)

Rutgers Business School Asia Pacific

Programoversikt:

Den Rutgers Executive Master of Business Administration programmet (EMBA) er det fremste valg av forretningsutdanning for den høyt motiverte profesjonelle med ambisjoner for en akselerert karrierevekst og utvikling. Executive MBA gir en høy bærekraftig opplevelse som vil vare din gjennom hele karrieren din, hvor et skjæringspunkt mellom teori og praksis gir maksimal fordel for enkeltpersoner som har til hensikt å gjøre hver klasse telling. Bruk hva du har lært i klassen i dag til dine forretningsutfordringer når du er på kontoret på mandag.

The Rutgers Advantage:

Høyt rangert. Noen citater inkluderer: Financial Times: # 2 i økonomi, # 3i n Corporate Strategy

Minimal fridatt fra jobb. Fullfør EMBA i 14,5 måneder i deltidsmodus. EMBA er designet i et modulært format for travle fagfolk for å minimere arbeidsstoppavbrudd og maksimal oppbevaring og bruk av ny kunnskap og ferdigheter på arbeidsplassen.

Omfattende utvalg av fag. EMBA-programmet består av 18 moduler som omfatter et bredt spekter av emner som forretningsstrategi, internasjonal finansstrategi, global markedsføringsstrategi, finansiell regnskap, finansiell ledelse, internasjonal virksomhet, global ledelse og supply chain management. Valg av avanserte valgfag tilbys hvert år.

Lære fra et Distinguished Fakultet. Klasser leveres fullt ut i Singapore av våre fakultet, respektert for både kvaliteten på undervisningen og ekspertisen i deres forskning, hvorav noen har fullført kvalifikasjoner fra institusjoner som Columbia, Harvard, MIT, NYU, British Columbia, UCLA, Michigan, Pennsylvania , og Wisconsin, Madison.

Diverse Studentprofil. Rutgers EMBA velger utestående ledere som er i stand til å bidra til klasserommet. EMBA-kohorten reflekterer et rikt utvalg profesjonelle profiler, næringer og kulturell bakgrunn for å berike peer-to-peer-læring. I gjennomsnitt har våre EMBA-ledere i gjennomsnitt 16 års erfaring fra over 10 næringer fra MNC, SMB, GLC og Statutory bodies. Verdifulle kontakter og varige vennskap er et viktig biprodukt av studiegrupper

Akkreditert av Forening til Advance Collegiate School of Business (AACSB). Rutgers Business School har blitt akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate School of Business (AACSB) siden 1941. AACSB akkrediterer 755 av verdens beste handelshøyskoler over 51 land og territorier.

Livslang læring muligheter. Rutgers er forpliktet til livslang læring og ønsker Alumni tilbake til å delta på en EMBA-klasse når som helst uten kostnad.

Curriculum:

EMBA har totalt 18 moduler som leveres med hver modul bestående av 38 timer ansikt til ansikt i klasserommet. EMBA-programmet benytter en "bygg-blokk" tilnærming hvor hver modul bygger på den forrige. Undervisningsmetoder inkluderer forelesninger, saksdrøftinger, presentasjoner, rollespill, industrilastsprekere og besøk på stedet. Hver modul er vurdert ved kurs og / eller eksamen.

Varighet:

14,5 måneder

gebyrer:

SGD75,000 (utsatt for 7% GST). Undervisningsavgift inkluderer kursmaterialer.

Opptakskrav:

  • En bachelorgrad eller internasjonal tilsvarende fra et akkreditert universitet
  • Minst 8-10 års erfaring er foretrukket
  • Minimumsalder på 28 år
  • Kandidater med høyt ansvar og internasjonal erfaring
  • Modenhet og motivasjon for å lykkes i EMBA
  • Ferdighet i muntlig og skriftlig engelsk

GMAT / GRE er ikke nødvendig for opptak til programmet. Eksepsjonelt vil kandidater med andre faglige / faglige kvalifikasjoner og ha betydelig arbeidserfaring på toppledelse vurderes fra tilfelle til sak. Programmet er åpent for Singaporeans, fastboende og sysselsetting visa innehavere.

Startdato:

9. februar 2019. Søknaden avsluttes 9. januar 2019.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Rutgers Business School Asia Pacific

Sist oppdatert November 5, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Feb. 2019
Duration
Varighet
14 - 15 måneder
Deltid
Price
Pris
75,000 SGD
Information
Deadline
Locations
Singapore - Singapore
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Singapore - Singapore
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen