Rutgers Executive Master of Business Administration Program (emba)

Rutgers Business School Asia Pacific

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Rutgers Executive Master of Business Administration Program (emba)

Rutgers Business School Asia Pacific

Programoversikt:

Den Rutgers Executive Master of Business Administration programmet (EMBA) er det beste valget av virksomheten utdanning for høyt motiverte profesjonell med ambisjoner for en akselerert karriere vekst og utvikling. The Executive MBA gir høy grad bærekraftig opplevelse som vil vare din gjennom hele din karriere hvor et skjæringspunkt mellom teori og praksis gir maksimal effekt til enkeltpersoner innstilt på å gjøre hver klasse teller. Bruk det du har lært i klassen i dag til virksomhetens utfordringer når du er tilbake på kontoret på mandag.

Den Rutgers Advantage:

Høyt rangert av store publikasjoner. Noen sitater er: Financial Times: # 7 i Finance (2016), som nr 8 i Corporate Strategy Worldwide (2015), # 10 i Lønn Progress i USA (2016/17), # 15 i USA (2016/17) # 16 i karriere fremgang Worldwide (2016/17) & # 67 Worldwide (2016/17)

Minimal fri fra jobben. Fullfør EMBA i 14,5 måneder i deltid modus. Den EMBA er utformet på en modulær format for travle forretningsfolk for å redusere arbeidsplassen avbrudd og maksimal oppbevaring og anvendelse av ny kunnskap og ferdigheter på din arbeidsplass.

Omfattende utvalg av fag. Den EMBA-programmet består av 18 moduler som omfatter et bredt spekter av temaer som Business Strategy, International Financial Strategy, Global Marketing Strategy, Financial Accounting, økonomistyring, International Business, Global Leadership og Supply Chain Management. Valg av avanserte valgfag tilbys hvert år.

Læring fra et Distinguished fakultetet. Klassene er fullt levert i Singapore ved vårt fakultet, respektert for både kvaliteten på undervisningen og fortreffelighet av sin forskning, noen av dem har fullført utdanning fra institusjoner som Columbia, Harvard, MIT, NYU, Stanford, British Columbia, UCLA, Michigan , Pennsylvania, og Wisconsin, Madison.

Diverse Student. Den Rutgers EMBA velger fremragende ledere som er i stand til å bidra til klasserommet. Den EMBA kohorter reflektere et rikt utvalg av profesjonelle profiler, bransjer og kulturell bakgrunn for å berike peer-to-peer learning. I gjennomsnitt, våre EMBA ledere har et gjennomsnitt på 16 års erfaring fra over 10 bransjer fra MNCs, SMB, GLCs og lovfestede organer. Verdifulle kontakter og varige vennskap er en viktig biprodukt av studiegrupper

Akkreditert av Foreningen til Advanced Collegiate School of Business (AACSB). Rutgers Business School har blitt akkreditert av Foreningen til Advanced Collegiate School of Business (AACSB) siden 1941. AACSB akkrediterer 755 av verdens beste handelshøyskoler over 51 land og territorier.

Livslang læringsmuligheter. Rutgers er forpliktet til livslang læring og velkommen Alumni tilbake for å delta på en EMBA klasse når som helst uten kostnader.

PENSUM:

Den EMBA har totalt 18 moduler leveres med hver modul består av 38 timer med ansikt til ansikt klasserommet tid. Det EMBA-programmet benytter en "bygge-blokk" tilnærming der hver modul bygger på den forrige. Undervisning metodikk omfatter forelesninger, case diskusjoner, presentasjoner, rollespill, industri gjesteforelesere og befaringer. Hver modul er vurdert av kurs og / eller eksamen.

Varighet:

14,5 måneder

avgifter:

SGD75,000 (kastes 7% GST). Skolepenger inkluderer kursmateriell.

Opptakskrav:

  • En bachelorgrad eller internasjonal tilsvarende fra en akkreditert universitet
  • Minst 8-10 års erfaring foretrekkes
  • Minimum alder av 28 år gammel
  • Kandidater med høyt nivå ansvar og internasjonal erfaring
  • Modenhet og motivasjon for å lykkes i EMBA
  • Ferdigheter i muntlig og skriftlig engelsk
GMAT / GRE er ikke nødvendig for opptak til programmet. Unntaksvis kandidater med andre vitenskapelige / faglige kvalifikasjoner og har betydelig arbeidserfaring på ledernivå vil bli vurdert fra sak til sak. Programmet er åpent for Singaporeans, fastboende og sysselsetting visa holders.

Startdato:

24. februar 2018
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Rutgers Business School Asia Pacific
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Feb. 2019
Duration
Varighet
14 - 15 måneder
Deltid
Price
Pris
75,000 SGD
Information
Deadline
Locations
Singapore - Singapore
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Singapore - Singapore
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen