PGDM i Healthcare Management (tilsvarende MBA)

Generelt

Programbeskrivelse

Strukturen og rigorene til HCM-programmet er lik general MBA med tilleggskurser relatert til helsesektoren. Det er ment for de som er interessert i å lage en lederkarriere i helsevesenet

Internasjonal smak

Læreplanen er utformet på en måte å inkludere diskurs om global helse og komparative helseanalyser mellom ulike land. Kurs på global helse-diplomati, helsefinansiering, introduksjon til farmasøytiske produkter, etc. gir en kandidat med et bredt spekter av internasjonale helseinnstillinger.

GIM har sammenheng med seks europeiske handelshøyskoler som ønsker våre kandidater velkommen til felles internships og forskningsprosjekter. Hvert år besøker mer enn 5 kandidater en av våre partnerinstitusjoner for å samle uvurderlig erfaring.

valgbarhet

GMAT-poengsum for eksamenen som er tatt i løpet av de siste 2 årene og før 31. desember 2018. Samtidig vil kandidatene måtte sende følgende dokumenter:

1. Curriculum Vitae

2. Hensikten med hensikten

3. Anbefalingsbrev

Spørsmål og svar

1. Har programmet noen akkrediteringer?

GIM er et stolt medlem av The Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Programmet er godkjent av All India Council for Technical Education (AICTE), og vi har nylig søkt om Nasjonalt styre for akkreditering sertifisering som ville gjøre det til "tilsvarende MBA" -program.

2. Hvor annerledes er det fra et program for mastergrad i folkehelse (MPH)?

Et typisk MPH-program fokuserer mer på helsevesenets systemer og deres funksjon, dvs. på sykehus, forsikring og legemidler. Vårt program er bredere i sin struktur og er ment for ledere i helsevesenet som omfatter alle interessenter, inkludert IT-selskaper og tenketanker. Vi forbereder fremtidige ledere som kunne forme helsepolitikken i fremtiden og bli med i bransjen med fokus på bærekraft.

3. Er det et boligprogram?

Ja, kandidatene må bo på den pittoreske campusen med komfortabel studentbolig med alle toppmoderne fasiliteter tilgjengelig døgnet rundt.

4. Hva er avgiften? Er noen gebyrhjelp tilgjengelig?

For detaljer om avgifter, lån, stipend, vennligst se opptaksseksjonen på nettstedet vårt.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Goa Institute of Management nestled in the Western Ghats has become an epitome of contemporary management knowledge with a retreat in the hills. It’s a perfect blend of keeping abreast with the times ... Les mer

Goa Institute of Management nestled in the Western Ghats has become an epitome of contemporary management knowledge with a retreat in the hills. It’s a perfect blend of keeping abreast with the times and yet to reflect on the values one needs to follow in life for sustainable growth and ethical business practices. Minimér