Oxford Brookes Global MBA

Oxford Brookes Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Oxford Brookes Global MBA

Oxford Brookes Business School

Rangert i topp 10 globalt i QS Distance Online MBA Rankings 2017 AMBA akkreditert og EPAS akkreditert

The Oxford Brookes Global MBA er en fleksibel deltid og online MBA-program. Det er for erfarne, globalt koblet arbeide fagfolk, noe som gir deg selvtillit til å gjøre et varig inntrykk i virksomheten.

våre ethos

Fra starten, vil vi oppfordre deg til å få kontakt med dine kolleger og tenke kreativt, løse problemer og spotting muligheter for din egen utvikling. Du vil lære å stole på din egen dømmekraft, hva verden kaster på deg. Vårt samarbeid og kreativ læring opplevelse bringer vår Oxford Brookes Global MBA samfunnet til deg uansett hvor du er i verden. Du vil utvikle tekniske og analytisk kompetanse du krever sammen med de kritiske sosiale ferdigheter du trenger for å komme videre i globale organisasjoner. Med dine ambisjoner i tankene, tilbyr vi deg en kombinasjon av prosjektbaserte oppgaver, en-til-en veileder støtte og de mulighetene og utfordringene du trenger for å avsløre ditt lederskap potensial og gründer teft.

Fleksibel

The Oxford Brookes Global MBA gir eksepsjonell fleksibilitet, og gir deg en førsteklasses utdanning i et format som passer ditt arbeid og personlige liv. Enten du velger å studere i utlandet på nettet eller i løpet av undervisningsukene på campus, eller en blanding av begge deler, vil du bli nedsenket i et miljø som ber mye for deg og legger vekt på samarbeid og åpenhet. Og med frihet til å velge valgfrie moduler som passer dine interesser og studere i en tidsramme som passer inn med din livsstil, vil MBA bli like individuell som du er.

Læring Erfaring: Koble til, samarbeide og Lag

Koble i alle sammenhenger er Oxford Brookes Global MBA forbundet. I første omgang gjør vi det til en prioritet å få kontakt med deg på et personlig nivå. Du finner vår MBA teamet svært imøtekommende og forpliktet til å støtte deg gjennom hele MBA reise. På det praktiske plan, kobler vårt virtuelle læringsplattform deg med din MBA samfunnet, som gir tilgang til oppgaver, forskning og den nyeste virksomheten tenkning. Enten online eller på campus din erfaring er sømløs. I dag ledelse ikke bare krever visjoner og handlekraft, men også empati og integritet. Våre Personlig utvikling moduler vil utvikle dine 'myke ferdigheter' og gir deg mulighet til å få kontakt med folk mer effektivt og føre med autoritet og autentisitet. Alle vet at en av de viktigste attraksjonene i en MBA er muligheten til å etablere dine egne forbindelser. The Oxford Brookes Global MBA vil hjelpe deg å smi et profesjonelt nettverk av kontakter på tvers av ulike bransjer, institusjoner og geografiske områder.

Collaborate Collaboration er en hjørnestein i Oxford Brookes Global MBA. Gjennom en kombinasjon av prosjektbaserte oppgaver, en-til-en coaching og individuell personlig støtte vi vil hjelpe deg med å utvikle strategier for å arbeide med og lede ulike grupper av mennesker fra ulike business funksjoner, geografiske områder og sosiale og kulturelle bakgrunn. Men det er langt mer enn hva vi lære deg. Det er slik vi lærer sammen som en MBA samfunnet. Samarbeid er nøkkelen til din MBA opplevelse. Enten man jobber nesten eller under studiebesøk på campus, befinner du deg i et miljø som er åpen og samarbeidsorientert. Mange av funnene du gjør vil skje spontant som et resultat av din samhandling med din årsklasse. For mange av våre studenter arbeider sammen bringer om en endring av tankesett som er enormt givende og gir varig virkning.

Opprett innovasjon og entreprenørskap er blant de mest verdifulle kvaliteter som alle kan bringe til organisasjonen. Kreativitet blir sett på som avgjørende for problemløsning og fange nye muligheter. The Oxford Brookes Global MBA vil bringe ut dine kreative og entreprenørånd, utnytte din ideer, dynamikk og ambisjoner og gi deg selvtillit til å uttrykke din kreativitet i den virkelige verden av virksomheten. Vi oppfordrer deg til å tenke kreativt fra dag én. Vi ber deg om å vurdere hva du virkelig vil at MBA å levere og jobbe tett med deg for å bygge på dine sterke sider og utvikle de områdene du trenger å forbedre. Du vil lære å tenke kritisk og stole på din dømmekraft, hva verden kaster på deg. Din MBA reise er en personlig en. Som du utvikle, kan MBA tilpasses til å vokse med deg. Fordi hver enkelt er unik og deres tilnærming til arbeid og læring er forskjellig, har du frihet til å skape et MBA-program med genuin interesse og nytte som passer inn med din livsstil. Ours er en unik MBA som vil inspirere deg til å bli en av en ny generasjon av forretningsfolk.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert December 25, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er
Nettstudie
Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Mars 2019
Duration
Varighet
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - Oxford, England
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Mars 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen