Read the Official Description

a

Skape fremtiden og karakteren din på Alfred Ford School Of Management

fqwForbered deg på en unik opplevelse på Alfred Ford School Of Management . Lær med andre ledere i dagens forretnings- og bevisstledende arena. Tenker på å fortsette din utdanning i virksomheten på masternivå? Ønsker du å inspirere og fremme omforming og bringe det beste ut i de rundt deg, mens du bruker de nyeste forretningsprinsippene? Foretrekker du å fokusere på "oss" i stedet for "meg"? Så er du på rett sted! Alfred Ford School Of Management tilbyr en MBA med vekt på bevisst ledelse og ledelse. Skolen utvikler fremtidige ledere med en global tankegang og upåklagelig karakter. Bevisste ledere forstår at en vellykket bedrift tjener formålet med selskapet, støtter sine ansatte, og skaper verdi for alle interessenter. De utvikler bevisst en kultur av omsorg og tillit. På Alfred Ford School School of Management vil du utvikle ferdigheter og utsikter som vil gjøre deg til en helt annen type forretningsmann. Utdanningen vil profesjonelt og personlig forvandle deg og gjøre deg til leder. En bevisst leder. 18 måneder online MBA.

Spesielt tilbyr MBA:

PROGRESSIV KURRIKULUM f Vår læreplan er skreddersydd for å sette deg i sko av ledere på ekte selskaper. FØRSTE KLASS ONLINE LÆRING Vi tilbyr et bredt spekter av studieressurser som blir tilgjengelige for deg ved å klikke på en knapp. MOTIVERING OVER INNER TRANSFORMASJON Vi veileder deg for å se deg selv, med fokus på dypere selvkunnskap, slik at du kan utnytte dine sterke sider som leder. FLEKSIBILITET I STUDIEPLAN Gjennom den fengslende nettstudieplattformen kommer klasserommet til deg på et tidspunkt som passer deg best. INTERAKTIVT LEVERINGSSETT Alfred Ford School Of Management tilnærming til læring er unikt, ikke bare i sin fleksibilitet, men også i leveransen. INTERNATIONAL OG PROFESSIONELL FAKULTI Nøyt utvalgte veiledere kommer fra seks kontinenter med mange års undervisning eller yrkeserfaring innenfor sine respektive fagområder. Forpliktelse til forskjell fe Studenter og fakultet ved Alfred Ford School Of Management kommer fra dusinvis av land og fra alle bransjer og bransjer.

Hvorfor studerer oss med oss?

Alfred Ford School Of Management gir deg muligheten til å gå hvor andre MBA-programmer ikke går, fra de innerste driverne av din egen oppførsel til bredest mulig perspektiver på næringslivet og dets plass i samfunnet.

kurs

  • Administrere menneskelig kapital
  • Prosjektledelse
  • Økonomistyring
  • Økonomistyring
  • Strategisk ledelse
  • Markedsføringsledelse
  • Administrere operasjoner
  • Bevisst Lederskap
  • Dissertation

OPPTAKSKRAV

Alfred Ford School Of Management setter høye, men rimelige standarder for sine søkere. Kandidaten må ha en høyere utdannelsesgrad, ikke-standard faglige kvalifikasjoner med forretningserfaring og engelsk ferdighet.

avgifter

Undervisningsavgiften på € 6 950 inkluderer online bibliotekstilgang, nettbasert campustilgang, avgangsavgift, nettmodulene og avhandlingsovervåking. Oppholdsmodulen koster € 950 og inkluderer syv dager med overnatting, restaurantmat og ekstrautgifter (f.eks. En utflukt eller en kort tur). De obligatoriske lærebøkene er ikke inkludert i studieavgiftene. Den totale prisen på disse varierer og er ca € 400. En flybillett til Belgia (eller andre mulige oppholdsreisemål), transport fra flyplassen til bosted, og visumet skal betales i tillegg.

For en engangsbetaling tilbyr vi en rabatt på € 400 euro.

Lære med case studies fra Alfred Ford School Of Management på Vimeo.

Program taught in:
Engelsk
Alfred Ford School Of Management
Last updated June 3, 2018
Dette kurset er Nettstudie, Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Open Enrollment
Duration
18 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
7,900 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdato
Open Enrollment
Sluttdato
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Sluttdato