Hvem er programmet for?

Du vil bli utdannet, men ikke nødvendigvis med en første grad i ledelsen. Du får tre eller flere års arbeidserfaring, helst i en slags ledelse rolle og være opptatt av å investere i et program som vil gi deg ferdigheter og kunnskap til fremgangen din karriere til mer senior nivå. Alternativt, vil du være på jakt etter muligheten til å bruke MBA-programmet som et springbrett til en ny karriere.

Du vil bli intelligent, veltalende, selvsikker, ambisiøs og motivert til å dele dine erfaringer med andre og forplikte seg til en utfordrende pedagogisk erfaring som vil hjelpe deg å forstå dine styrker og svakheter og hva du har å tilby som en fremtidig manager.

Studerer for Newcastle Business School MBA er ikke bare et praktisk erfaring, er det en livserfaring. Det vil forandre deg og ditt syn, og det vil sikkert strekke deg med sin intensitet og mangfold. Ved å studere et bredt spekter av emner vil du lære å se prosesser fra en rekke forskjellige perspektiver, ikke minst den internasjonale dimensjonen som påvirker selve begrepet dagens virksomhet og organisasjoner.

Det overordnede målet for programmet er å gjøre deg i stand, gjennom utvikling av ledelsesmessige og lederskap evner, for å hjelpe eller direkte din organisasjon til å bli mer effektive i en raskt skiftende, komplekst og kunnskapsbasert økonomi. Programmet har blitt utviklet for å maksimere potensialet til kandidater som allerede har betydelig ledererfaring og som har evne og ambisjon om å avansere til det høyeste nivået.

Filosofien av programmet stammer fra prinsippene om reflekterende praksis og erfaringskunnskap. Du vil engasjere seg med prinsipper og teorier av virksomheten, ledelse og organisasjon, som vil gi deg rammeverk for å vurdere, reflektere, analysere og kritikk eksisterende individuelle og organisatoriske praksis. Du vil også utvikle ny kunnskap og ferdigheter, noe som vil muliggjøre bedre og mer hensiktsmessig praksis for å bli oppmuntret. Utfallet av denne prosessen vil være en kritisk forståelse, for å bygge strategiske evner og å forstå moderne ledelse og organisatoriske forhold i en kontekst av endring. Utviklingen av studenter som ledere og ledere for å maksimere ytelsen til organisasjonen underbygger denne filosofien.

Som en Newcastle Business School MBA student vil du diagnostisere problemer, forskning og hente informasjon og anvende innsikt fra mektige konseptuelle modeller for å utvikle og evaluere løsninger. Din bevist evne til å håndtere dette programmet vil ikke bare styrke din attraktivitet for fremtidige arbeidsgivere, men hjelpe deg med å drive organisasjonen fremover. Ved slutten av programmet, vil du ha utviklet seg til en svært utstyrt moderne bedriftsleder som har begitt seg ut på en prosess med selvutvikling.

Du har blitt en reflekterende og strategisk tenker med en internasjonal holdning og en kropp av moderne kunnskap i ferdigheter knyttet til næringsliv og organisasjoner, organisatoriske forskning og endringsledelse.

Program innhold og struktur

MBA består av en rekke kjernemoduler og to alternativer levert over to semestre, som fører til et betydelig stykke forskningsarbeid, tatt enten i form av en akademisk avhandling eller et verk basert handling forskningsprosjekt.

Kjernen del av programmet dekker de funksjonelle områder av virksomheten, det viktigste prinsippene for ledelsesmessige praksis, lederutvikling, strategisk ledelse, forskning ferdigheter og en gjennomgang av aktuelle tema i bedriftsledelse.

Alternativene lar deg utforske en spesialist gratis forretningsområde. Disse tema alternativene inkluderer markedsføring, økonomi, human resource management, turisme, gjestfrihet og driftsadministrasjon. Alternativt kan du gjøre en gruppe konsulentselskap prosjekt.

Den siste tredjedel av programmet består av en veiledet individuell forskningsstudie i form av enten en avhandling eller et verk basert handling forskningsprosjekt gjennomført på vegne av en organisasjon.

I tillegg er induksjon, akademiske ferdigheter støtte og avhandling forberedelse økter forutsatt sammen programmet til å støtte læring. Newcastle Business School vil betale for deltakerne å melde på dette programmet til å bli studere medlemmer av Chartered Management Institute (for varigheten av programmet).

Dette inkluderer tilgang til omfattende virksomhet / styringsinformasjon som dekker teori og praksis, personlig / karriereutvikling veiledning, autorecording online CPD Scheme, et team av profesjonelle forskere og mye mer. Nyutdannede fra dette programmet vil få faglig anerkjennelse på et minimum førsteamanuensis-nivå (ACMI), eller med 3 års praktisk ledererfaring på full Member nivå (MCMI), underlagt den enkelte betale en årlig avgift. De kunne oppnå Member status kan også utvikle seg til Chartered Manager (CMgr) status.

&nbsp

Karrieremuligheter

MBA er fortsatt den mest kjente forvaltning kvalifisering i verden. Den har potensial til å hjelpe deg å få den nye jobben, akselerere din karriere, forberede deg for opprykk, eller ta en betydelig karriere endring. Mulighetene er uendelige. Nyutdannede har ofte returnert til sine hjemland til lederstillinger (inkludert General Manager og Managing Director). Alternativt akademikere har startet akademisk karriere innenfor business og ledelse eller startet å foreta videre studier på doktorgradsnivå i form av doktorgrad eller DBA kvalifikasjoner.

Imidlertid er det ikke MBA på egen hånd som vil åpne dører for deg. Det er kombinasjonen av programmet og din egen personlige egenskaper som vil gjøre forskjellen, det er derfor vi kombinerer akademisk rigor med fokus på personlig bevisstgjøring og personlig utvikling på våre MBA-program.

Særpreg

Studenter på MBA-program nyte alle de generiske aspekter av Newcastle Business School videreutdanning opplevelse. I tillegg har fulltids MBA-program en rekke særtrekk:

* Kjernen aspekter av programmet består av en rekke emne moduler, de fleste som er unike for suite av MBA-programmene i Newcastle Business School. MBA-studenter er undervist som en frittstående gruppe studenter.


* Den lederutvikling bolig og senere bolig event dekker kvalitativ forskning ferdigheter er delt med deltids-MBA-program, og dermed gir full-time MBA studentene en mulighet til å møte og studere sammen med sine britiske kolleger som er ansatt lokalt til Newcastle.


* An International Study Mission, som i senere tid har foregått i Sør-Afrika og på steder som Sentral-Europa. Dette gjør elevene til å besøke en rekke multinasjonale organisasjoner. Studentene deltar i en serie gjesteforelesninger, som gir grunnlag for gruppearbeid og primære forskning som involverer de deltakende organisasjonene.


* Studenter har et fritt valg fra en liste av 16 alternativet moduler som tillater dem å studere sammen med hovedfagsstudenter fra en rekke spesialist programmer i skolen. Disse alternativene potensielt tillate MBA-studenter til å forlate med en navngitt MBA prisen, f.eks MBA (finans) eller MBA (markedsføring) i stedet for den generelle MBA kvalifisering.


* Alternativt kan elevene foreta en gruppe konsulentselskap prosjekt i en "ekte organisasjon" og støttes av Newcastle Business School som deres program, og dermed tillater adgang til, og arbeide med en rekke lokal organisasjon.


* For studenter med nødvendige organisatoriske kontakter, har MBA et alternativ til den tradisjonelle Masters avhandlingen, i form av en Work-Based Aksjonsforskning Project.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Northumbria University, Newcastle Business School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Deadline