Om Nanyang Fellows MBA

Den Nanyang Fellows MBA er en full-time ettårig MBA program designet for eksepsjonell mid-karriere ledere bestemt for høydepunktet for leadership.It er en full-time program for ledere som ønsker å få dyp global business kunnskap og asiatiske innsikt.

Nanyang Fellows

Programmet ble lansert i 1998 av Dr Tony Tan, da visestatsminister og nåværende president i Singapore. Hvert år, en liten og eksklusiv gruppe på om lag 20 deltakere hvert år, fra både privat og offentlig sektor og på tvers av kontinenter, delta i programmet for en reise av dyp og intens læring.

International Format

Året lederskap reisen vil bli ytterligere forsterket av den internasjonale delen av programmet. Den grundig læring på tre internasjonalt anerkjente institusjoner i USA - University of California, Berkeley, The Wharton School ved University of Pennsylvania og Georgetown University gjør at Nanyang Fellows å slå sammen det beste av øst og vest praksis. Disse setter Nanyang Fellows hverandre og gi dem et konkurransefortrinn å skjerpe sine strategiske styring og ledelse perspektiver, flytte dem opp på karrierestigen trygt.

Seas Business Study Mission (BSM)

Målet med BSM turen er å eksponere Nanyang Fellows til de kulturelle, sosiale, politiske og forretningsmessige dynamikken som inngår i større regional eller internasjonal plattform for konkurransedyktige aktører i marketplace.Previous BSM inkluderer Argentina, Chile, Kina, Tyskland, Spania og globale forretningssentre.

Business Leadership Seminarer

Den Nanyang Fellows MBA-programmet inkluderer en serie av virksomheten lederskap seminarer der deltakerne få privilegerte innsikter fra erfaringer fra topp asiatiske og internasjonale administrerende direktører og næringsliv og offentlige ledere gjennom lukkede dører dialoger.

Oppbygging

Den Nanyang Fellows MBA-programmet spenner over en periode på 12 måneder, som består av følgende:

  • Tre trimester i Singapore på ca 13 uker hver
  • En ukelang Seas Business Study Mission
  • En 4-ukers University of California, Berkeley, The Wharton School og Georgetown University Residential Programme i USA

Opptakskrav

  • En god bachelorgrad
  • Minst 8 års ledelse eller senior yrkeserfaring
  • Demonstrerte flytende i engelsk og en god score på TOEFL eller IELTS (for internasjonale søkere for hvem undervisnings var ikke i engelsk på et høyere nivå)
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurs fra Nanyang Business School, NTU Singapore »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
75,000 SGD
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato