Les den offisielle beskrivelsen

Om Nanyang Professional MBA

Umiddelbare resultater. Varig virkning. Ingen nedetid.

Nanyang Professional MBA (PMBA) er et første-av-sitt-slag program i Asia laget spesielt for å møte den krevende tidsplan heltids arbeider fagfolk. Den unike deltid formatet gjør det mulig å få en verdensklasse MBA fra Nanyang Technological University uten å kompromittere ditt arbeid og familie forpliktelser.

Nanyang profesjonell MBA

Den Nanyang PMBA har en karriere-vennlig 18-måneders skjema beleilig levert på et tilgjengelig sted i Singapore. Co-tilrettelagt av C-nivå ledere, vil programmet ikke bare fremme din virksomhet og ledelse kunnskap - det gir en berikende opplevelse som vil forandre din personlige og profesjonelle liv.

Få dype, praktiske, reelle innsikter

Teori er viktig, men så er søknaden. Ved å vektlegge både forståelse og bruk av de nyeste virksomheten verktøy, utdanner Nanyang PMBA deg å øke din faglige prestasjoner. Forelesninger kombineres med case-studier, anvendt prosjekter og simuleringer for å støtte deg i å utvikle og implementere ideer som utfordrer business konvensjoner og skape mer verdi i organisasjonen.

I tråd med vår forpliktelse til den virkelige verden relevans, inviterer vi C-nivå ledere å co-lette utvalgte moduler, formidle sin omfattende virksomhet kompetanse på tvers av en rekke bransjer.

Oppbygging

Vårt PMBA program vedtar en helhetlig tilnærming som du kan bruke på dine spesifikke kontekster. Det består av en integrert læring og utforskning prosess, organisert på tre nøkkelområder - business grunnleggende, strategisk innsikt og erfaringskunnskap. Dette gjør det mulig å engasjere seg systematisk med en rekke komplekse problemstillinger.

 • Forretningsfundamentals - En grundig fokus på viktige forretningskonsepter for å styrke din forståelse av kritiske forretningsfunksjoner, beste praksis og ledelse prinsippene.
 • Strategiske Insights - I dette segmentet, lære å utvikle og tilpasse forretningsstrategier for å møte de stadig skiftende markedsforhold.
 • Erfaringskunnskap - Skaff praktisk kunnskap og praktisk erfaring gjennom en rekke hands-on moduler laget for å utstyre deg ikke bare med kjernekompetanse, men også de myke ferdigheter som er avgjørende for å lede effektivt i et dynamisk, flerkulturell kontekst.

enestående fakultetet

Deltakere på Nanyang Business School Få innsikt fra over 160 erfarne fakultetet medlemmer over 30 nasjonaliteter. Disse fakultetet medlemmer er topp akademikere, forretningsrådgivere og forskere i sine respektive områder med doktorgrader fra ledende universiteter. De omfatter Professor Vijay Sethi, tildelt verdens beste Business Professor i 2013 av Economist Intelligence Unit.

Karriereutvikling Support

Den erfarne team på vårt Graduate Studies Career Development kontor (GSCDO) jobber én-mot-en med hver MBA deltaker å kartlegge konkrete karrieremål. Så, for å sikre at målene blir realisert innenfor en realistisk tidsramme, veilede de deg gjennom prosessen med å lage en tilpasset karriereutvikling strategi. Med personlig coaching fra vår GSCDO team, kan du:

 • Utvikle klare karrieremål.
 • Forstå og navigere i arbeidsmarkedet landskapet.
 • Nettverk strategisk med ulike fagfolk.
 • Utnytt på dine personlige Value Proposition.
 • Klikk deg inn relevante jobbmuligheter.

Opptakskrav

 • Bachelor grad
 • Minst 2 års arbeidserfaring
 • Konkurransedyktige GMAT eller GRE score
 • TOEFL score> 100IBT> 600 PBT eller IELTS score> 6,5, hvis engelsk ikke var undervisnings brukes på lavere nivå
Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Nanyang Business School, NTU Singapore »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Juli 2019
Duration
18 måneder
Deltid
Pris
65,000 SGD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Juli 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato