Nanyang Fellows MBA

Generelt

2 steder tilgjengelige
Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

FMBA Nanyang Technological University

Nanyang Fellows MBA er et eksklusivt heltidsstudium for toppledere fra offentlig sektor som ønsker å få dyp global forretningskunnskap og asiatisk innsikt.

Programmet ble lansert i 1998 av Dr. Tony Tan, daværende visestatsminister i Singapore. Hvert år deltar en liten og utvalgt gruppe på rundt 25 deltakere fra offentlig sektor over kontinentene på programmet for en reise med dyp og intens læring.

Programoversikt

Nanyang Fellows MBA er et års fulltidsprogram for toppledere fra både offentlig og privat sektor, og tilbyr en faglig streng læreplan som tar for seg de mest relevante globale økonomiske og ledelsesmessige trender og ledelsesordre som omfavner det beste fra øst og vest .

Programmet kombinerer en rekke faglige metoder for å sikre en interaktiv og dyptgående læringsopplevelse. Nanyang Fellows lærer gjennom dynamiske forelesninger, keynote-økter med bransjeledere og regjeringsledere, individuelle og team-prosjekter, fagfellebasert læring, utenlandske studiereiser og case study-metoden.

Case study-metodikken er utviklet av Harvard Business School, og er mye brukt i lederutdanning. Ved å bruke denne metodikken skjerper Nanyang Fellows sine beslutnings- og analyseferdigheter ved å undersøke autentiske forretningsscenarier og forsvare deres anbefalinger til gruppen.

Internasjonalt format

Året for lederreisen vil bli ytterligere forbedret av det internasjonale segmentet av programmet. Den dyptgående læringen ved to globalt anerkjente institusjoner i USA - University of California, Berkeley og The Wharton School of University of Pennsylvania gjør det mulig for Nanyang Fellows å samle det beste fra øst og vest. Disse skiller Nanyang Fellows fra hverandre og gir dem et konkurransefortrinn for å skjerpe sine strategiske ledelses- og lederperspektiver og flytte dem opp på karrierestigen selvsikker.

Hvorfor Nanyang Fellows MBA

Residential Program i USA

Læringen begynner i Singapore, ved Nanyang Technological University, og fortsetter senere på to universiteter i USA: UC Berkeley og The Wharton School of University of Pennsylvania.

Overseas Business Study Mission

En sentral del av læringen foregår i et fremmed land for det oversjøiske Business Study Mission (BSM). BSM gir Nanyang Fellows en mulighet til å bygge bro mellom teori og praksis gjennom å studere et bestemt emne eller problemstilling og gjennomføre en casestudie i det valgte landet.

Business Leadership Seminar

Nanyang Fellows MBA-programmet inkluderer en serie Business Leadership Seminars der deltakerne får privilegert innsikt fra erfaringene fra topp asiatiske og internasjonale administrerende direktører og ledere i næringsliv og myndigheter gjennom dialoger med lukkede dører.

Live Consultancy Project (LINC)

Som en hovedstein til Nanyang Fellows MBA, tar deltakerne ut på LiNC; et konsulentprosjekt for å anvende det de har lært om et virkelighetsnært forretningsproblem. Med veiledning fra erfarne professorer og bruk av alt de har lært gjennom hele programmet, ville deltakerne fungere som konsulenter eller domenekspert for å løse problemene som er identifisert i bransjeprosjektet, og kumulert i leveringen av en sluttrapport og presentasjon til sponsorselskapet. Gjennom en slik opplevelsesmessig læringsmulighet vil deltakerne kunne styrke læringen sin gjennom praktiske praktiske muligheter.

Livslange obligasjoner

På slutten av den utfordrende reisen blir Nanyang Fellow belønnet med et solid konseptuelt grunnlag og praktisk kunnskap om forretningsmodeller som omfavner det beste fra øst og vest, og som er følsomme for det kulturelle mangfoldet i forretningsforhold i et globalt miljø. Du vil også ha opprettholdt varige vennskap med andre lyse og dynamiske ledere, fra både de utviklede og fremvoksende økonomiene.

Opptak

Nanyang Fellows MBA-program tiltrekker bare topp talent. Som sådan er vi svært selektive når det gjelder å plukke ut enkeltpersoner til å være en del av dette programmet. Mens vi ser etter lederpotensial, sterk faglig evne og gode personlige egenskaper (etikk, integritet og samfunnsansvar), prøver vi også å sikre et godt mangfold av bakgrunner for å øke rikdommen til dette programmet.

Opptakskrav

  • En god bachelorgrad
  • Minst 8 års leder- eller seniorerfaring
  • Demonstrert flytende engelsk og god score i TOEFL eller IELTS (for internasjonale søkere hvis undervisningsmedium ikke var på engelsk på tertiært nivå)
  • Anbefaling fra organisasjonens administrerende direktør eller tilsvarende der det er aktuelt

intervjuer

Kortere kandidater vil bli invitert til et opptaksintervju. Intervjuet kan gjennomføres online eller på campus. Dette intervjuet vil hjelpe oss med å forstå søknaden din bedre og vurdere egnetheten til programmet.

Ledelsespotensial

Nanyang Fellows MBA-programmet er for fremtidige ledere, og vi ønsker å sikre at alle deltakere har bevist lederpotensiale. Vi vil nøye vurdere lederpotensialet ditt gjennom søknadsoppsatsene, referentenes attester og intervjuutfallet.

Sterk faglig evne

Vi ser etter kandidater som har sterk bevist akademisk ytelse, da de intellektuelle kravene til dette programmet er strenge og krever utmerkede analytiske evner og gode kommunikasjonsevner. Bortsett fra en god akademisk registrering, vil vi også vurdere GMAT (om noen) og TOEFL-score for å evaluere dine akademiske evner.

Karakter og personlige egenskaper

Som en fremtidig leder forventer vi av deg de høyeste nivåene av personlig integritet og karakter. Når du skal lære og samarbeide tett med andre stipendiater, forventer vi kvaliteter av gjensidig respekt og sivil dekor, og det ekte ønsket om å dele og bidra til fellesskap og samarbeid, fremme kameraderi og fremme vennskap og velvilje blant alle.

Deltakernes opplevelse

MBA-programmet på heltid Nanyang Fellows fungerer som en velkommen sabbatsdag for travle ledere som tar ett års fri jobb for å reflektere, forynge og legge ut på en intens, men berikende læringsreise.

Sist oppdatert May 2020

Om skolen

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 11th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year ... Les mer

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 11th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year. Minimér
Singapore , Singapore + 1 Mer Mindre