Read the Official Description

Om Nanyang EMBA

Nanyang Executive MBA er designet for ledere som ønsker å forbedre sine lederegenskaper uten å avbryte sin karriere og bidra positivt til deres bedrifter og samfunnet som helhet.

Nanyang EMBA

Hvorfor Nanyang EMBA

Deltakerne kan velge mellom flere industrispor å spesialisere seg i:

  • Daglig ledelse
  • Aviation og Air Transport
  • hospitality management

Deltakerne får internasjonal eksponering gjennom oversjøiske moduler som spenner minst to kontinenter, avhengig av sporet de velger, og dra nytte av en unik asiatisk læreplan som vever sammen østlige og vestlige forretningsprinsipper.

Programmet tiltrekker seg fremragende deltakere fra Asia, Europa, Afrika, USA og Midt-Østen som skryter en track record i lederstillinger og reflekterer utallige bakgrunner, sektorer og nasjonaliteter.

Du vil bli undervist av en av regionens mest erfarne business fakultetet, og du vil dra nytte av vår sterke nettverk av globale universiteter og læresteder.

Rangering

Financial Times Executive MBA Ranking 2016

  • Rangert 18nde i verden

Daglig ledelse

The General Management spor løser viktige forretningsfunksjoner som corporate finance, human resource strategi, verdsettelse av bedrifter og analyse, fusjoner og oppkjøp, operasjoner, asiatiske ledelse prinsippene, og virksomheten strategy.This spor omfatter boligmoduler på to av de mest prestisjetunge universitetene i USA : The Wharton School ved University of Pennsylvania og University of California, Berkeley.

Aviation og Air Transport

The Aviation og Air Transport Management spore tilbyr en grundig generell ledelse rammeverk og kraftige innsikt fra verdens mest anerkjente industriledere.

I tillegg til kjernemoduler på NTU Singapore campus, deltakerne delta på en to-ukers-segmentet på IATAs Training and Development Institute i Geneve, Sveits, hvor de analyserer hot-bed problemer mot bransjen som luftfart lov, flyplassen strategisk ledelse og luftfart trygghet og sikkerhet.

hospitality management

Nanyang Business School og Cornell University School of Hotel Administration har gått sammen om å skape en Hospitality Management spor i Nanyang Executive MBA program utviklet for senior fagfolk i serveringsbransjen.

I tillegg til kurs på NTU og Cornell, kan deltakerne også utdype sin forståelse av bærekraftige forretningsmodeller, strategi og beslutnings prinsippene ved å delta på en valgfri modul på Wharton School of Business.

Levende Industrial Consultancy (LINC) Prosjekt

I denne utdanningssamarbeid mellom sponsor selskaper og Nanyang EMBA-programmet, deltakerne arbeider i grupper og ta på en live strategisk rådgivning prosjekt. Deltakerne blir veiledet av anerkjente tenkte ledere og bedriftsbanebrytende på en 9-måneders rådgivning prosjekt for å skjerpe sine beslutninger og lederegenskaper.

Ledende High Impact Lag

Dette transformativ 3-dagers program er designet for å utvikle deltakernes lederskap kommunikasjonsferdigheter avgjørende i dagens globale forretningsmiljø, og vil fokusere på autentisitet, overtalelse og advokatvirksomhet.

Opptakskrav

  • Eksepsjonell manager med minimum 8 års erfaring, inkludert 5 år i en leder-rolle
  • Sterk karriereutvikling og bevist ambisjoner om å lykkes
  • Enestående bransjespesifikk opplevelse for luftfart og gjestfrihet spor
  • Lavere grad fra et anerkjent universitet eller faglige kvalifikasjoner
  • Flytende i engelsk
Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by Nanyang Business School, NTU Singapore »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
18 måneder
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato