MIBA - Master of Investment økonomi og administrasjon er utformet for å rekruttere virksomhet utøvere på middels nivå for ledelse og pleie dem med avanserte praktiske kunnskaper og ferdigheter for å være global business ledere og spesialister i utenlandske direkte investeringer (FDI). Læringen mål MIBA er å sikre cutting-edge kunnskap, analytiske evner, og praktisk anvendelse ferdigheter i ledelse og i området FDI, samt logiske resonnement evne og deres evne til å anvende kunnskap i å løse ledelse problemer.

&nbsp

Utdanning av FDI Spesialister


KU MIBA er første fulltids MBA-program startet i 2005, til støtte for Ministry of Economy Knowldge (MKE) og Korea Trade Promotion Agency (KOTRA). Hensikten med dette programmet er å utdanne spesialister og konsulenter i FDI. Ferdigheter i
Engelsk er en forutsetning slik at alle kurs som undervises på engelsk. Dette programmet krever ikke søkere har en lavere grads store i bedriftsøkonomi fordi en mangfoldig bakgrunn av studenter muliggjør deling av kompetanse med sine kolleger og forståelse av industri-og teknologiutviklingen.

Læreplan balansert mellom teori og praksis


Prospektive konsulenter og spesialister i FDI ta kjernevirksomheten klasser til å tilegne seg grunnleggende ferdigheter og kunnskaper i virksomheten teori og praksis. I tillegg tar de Business Proposal
Presentasjon Practice, International Negotiation Practice & Contract Skriving, og Global Business Manners & Customs for å øke deres globale perspektiver. De arbeider også
som praktikanter i ferien ved institusjoner som Kim & Jang advokatfirmaer, Deloitte Consulting, og KOTRA utenlandske filialer for å få praktisk kunnskap i sine interesseområder.
Forelesninger er utført av inviterte fagpersoner og offentlige tjenestemenn i svært spesialiserte område, om nødvendig.

Alternativer å velge å finjustere individuelle behov


Studentene har ulike alternativer for å ta i løpet av de to årene programmet. For eksempel kan de gå til våre utenlandske partner skolene som utvekslingsstudenter for 1 ~ 2 semestre. Eller de kan fullføre alle arbeidskrav i tredje semester, og deretter få en jobb i siste semester mens foretak selvstudium eller skrive en profesjonell rapport.

&nbsp

&nbsp

Program Struktur

&nbsp

Master of Investment Business Administration (MIBA) Program ved Korea University Business School (KUBS). KUBS MIBA er første full-time engelsk-basert MIBA program i Korea med en særlig vekt på direkte utenlandske investeringer. Innovativ læreplan
som gjenspeiler den raskt skiftende natur næringslivet i dag og state-of-the-art fasiliteter inkludert LG-POSCO Hall gir en verdensklasse utdannings-og forskningsmiljø for våre studenter og lærere.

One & Only
- Omfattende støtte fra Nærings Knowldge Economy (MKE) og fra Korea Trade-Investment Promotion Agency (KOTRA)

Profesjonell karriere
- Prospektive Investment Consultants og Spesialist i utenlandske direkte investeringer

G lobal Learning
- Exchange Program med Top Business Schools over hele verden.

Praktisk erfaring
- Praksisplass ved juridisk / konsulentfirmaer

Global Communication
- Alle som gjennomføres på engelsk

Specialized MBA
- MBA program med fokus på utenlandske direkte investeringer


sjon: underline; "> Modul-basert Curriculum
- Teoretisk og praksis-orienterte kurs

&nbsp

Best fakultet i Korea
- Den anerkjente koreansk og internasjonale professorerCurriculum

&nbsp

MIBA tilbyr et bredt spekter av faglige og karriere studier.

&nbsp

Den 2-årige program består av tre semestre med kurs etterfulgt av Internship, selvstudium eller Exchange Student Program i 4. semester.

&nbsp

Forelesninger blir gitt på hverdager og alle forelesninger er på engelsk med bare få unntak.

&nbsp

Generelle Utdanning Krav til Investment Expert vil bli gjennomført på bestått / ikke bestått basis hvert semester. (Dvs. Business Forslag Presentasjon Practice, International Negotiation praksis, og Global Business Manners & Customs).

&nbsp

Visiting instruktører fra offentlig etat, KOTRA, koreansk multinasjonale selskaper og internasjonale bedrifter, og utenlandske ambassaden vil bli invitert til å gi ulike forelesninger.

&nbsp

Alle studenter skal forfølge en parallellkobles modul-baserte pensum for å styrke samarbeid, konstruktiv konkurranse, og sin MBA opplevelse.


Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra Korea University Business School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 2019
mars 2020
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
mars 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

mars 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato