Miba - herre over investeringer bedriftsøkonomi

Generelt

3 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

MIBA - Master of Investment økonomi og administrasjon er utformet for å rekruttere virksomhet utøvere på middels nivå for ledelse og pleie dem med avanserte praktiske kunnskaper og ferdigheter for å være global business ledere og spesialister i utenlandske direkte investeringer (FDI). Læringen mål MIBA er å sikre cutting-edge kunnskap, analytiske evner, og praktisk anvendelse ferdigheter i ledelse og i området FDI, samt logiske resonnement evne og deres evne til å anvende kunnskap i å løse ledelse problemer.

&nbsp

Utdanning av FDI Spesialister


KU MIBA er første fulltids MBA-program startet i 2005, til støtte for Ministry of Economy Knowldge (MKE) og Korea Trade Promotion Agency (KOTRA). Hensikten med dette programmet er å utdanne spesialister og konsulenter i FDI. Ferdigheter i
Engelsk er en forutsetning slik at alle kurs som undervises på engelsk. Dette programmet krever ikke søkere har en lavere grads store i bedriftsøkonomi fordi en mangfoldig bakgrunn av studenter muliggjør deling av kompetanse med sine kolleger og forståelse av industri-og teknologiutviklingen.

Læreplan balansert mellom teori og praksis


Prospektive konsulenter og spesialister i FDI ta kjernevirksomheten klasser til å tilegne seg grunnleggende ferdigheter og kunnskaper i virksomheten teori og praksis. I tillegg tar de Business Proposal
Presentasjon Practice, International Negotiation Practice & Contract Skriving, og Global Business Manners & Customs for å øke deres globale perspektiver. De arbeider også
som praktikanter i ferien ved institusjoner som Kim & Jang advokatfirmaer, Deloitte Consulting, og KOTRA utenlandske filialer for å få praktisk kunnskap i sine interesseområder.
Forelesninger er utført av inviterte fagpersoner og offentlige tjenestemenn i svært spesialiserte område, om nødvendig.

Alternativer å velge å finjustere individuelle behov


Studentene har ulike alternativer for å ta i løpet av de to årene programmet. For eksempel kan de gå til våre utenlandske partner skolene som utvekslingsstudenter for 1 ~ 2 semestre. Eller de kan fullføre alle arbeidskrav i tredje semester, og deretter få en jobb i siste semester mens foretak selvstudium eller skrive en profesjonell rapport.

&nbsp

&nbsp

Program Struktur

&nbsp

Master of Investment Business Administration (MIBA) Program ved Korea University Business School (KUBS). KUBS MIBA er første full-time engelsk-basert MIBA program i Korea med en særlig vekt på direkte utenlandske investeringer. Innovativ læreplan
som gjenspeiler den raskt skiftende natur næringslivet i dag og state-of-the-art fasiliteter inkludert LG-POSCO Hall gir en verdensklasse utdannings-og forskningsmiljø for våre studenter og lærere.

One & Only
- Omfattende støtte fra Nærings Knowldge Economy (MKE) og fra Korea Trade-Investment Promotion Agency (KOTRA)

Profesjonell karriere
- Prospektive Investment Consultants og Spesialist i utenlandske direkte investeringer

G lobal Learning
- Exchange Program med Top Business Schools over hele verden.

Praktisk erfaring
- Praksisplass ved juridisk / konsulentfirmaer

Global Communication
- Alle som gjennomføres på engelsk

Specialized MBA
- MBA program med fokus på utenlandske direkte investeringer


sjon: underline; "> Modul-basert Curriculum
- Teoretisk og praksis-orienterte kurs

&nbsp

Best fakultet i Korea
- Den anerkjente koreansk og internasjonale professorerCurriculum

&nbsp

MIBA tilbyr et bredt spekter av faglige og karriere studier.

&nbsp

Den 2-årige program består av tre semestre med kurs etterfulgt av Internship, selvstudium eller Exchange Student Program i 4. semester.

&nbsp

Forelesninger blir gitt på hverdager og alle forelesninger er på engelsk med bare få unntak.

&nbsp

Generelle Utdanning Krav til Investment Expert vil bli gjennomført på bestått / ikke bestått basis hvert semester. (Dvs. Business Forslag Presentasjon Practice, International Negotiation praksis, og Global Business Manners & Customs).

&nbsp

Visiting instruktører fra offentlig etat, KOTRA, koreansk multinasjonale selskaper og internasjonale bedrifter, og utenlandske ambassaden vil bli invitert til å gi ulike forelesninger.

&nbsp

Alle studenter skal forfølge en parallellkobles modul-baserte pensum for å styrke samarbeid, konstruktiv konkurranse, og sin MBA opplevelse.


Sist oppdatert May 2011