Boise State MBA gir den dyp kunnskap som kreves for å lykkes i vår dynamiske forretningsverden. En sterk generell MBA-læreplan, undervist av professorer med både doktorgrader og bransjeerfaring, gir studentene det grunnleggende. I tillegg tar Boise State MBA-studentene valgfag for å få kompetanse innen regnskap og finans, høyteknologisk markedsføring, informasjonsteknologi, entreprenørskap, internasjonal virksomhet. Studentene kan også fokusere utenfor forretningsplanen med valgfag på områder som Engineering, Helsefag, Instruksjon og Ytelse, Teknologi eller Offentlig administrasjon. Dybde av forståelse setter Boise State MBA utdannet fra hverandre fra pakken.


Boise State Universitys MBA-program er det eneste MBA-programmet i Treasure Valley som bærer den ettertraktede AACSB internasjonale akkreditering.

Boise State's MBA-program er utviklet for den unge og mid-karriere profesjonelle som verdsetter et kvalitetsstudium, og tilbyr kunnskapsdybden som kreves for å lykkes i et stadig mer komplekst globalt arbeidsmiljø.

Boise State Universitys MBA-program er sterkt forbedret av vår plassering.

Boise, Idaho hovedstaden, er hjemsted for flere Fortune 500-selskaper, og tilbyr også et hyggelig mildt klima samt uovertruffen muligheter for friluftsliv.

Boise State University MBA kandidater har en høy grad av motivasjon, profesjonell arbeidserfaring, sterk ledelsesmessig potensial, og en evne til høyere studier. Våre MBA-studenter kommer fra et bredt spekter av ulike bakgrunner, inkludert ingeniørfag, samfunnsvitenskap, liberal kunst, næringsliv, helse og andre.

En typisk MBA kandidat vil:

  • Ha en bachelorgrad fra en regionalt akkreditert institusjon
  • Har en lavere GPA på 3,00 eller bedre
  • Fortrinnsvis har minst to års betydelig arbeidserfaring (fravikes med en GMAT-score på 600)
  • Oppnå minimum score på 500 på GMAT
  • Har en GMAT-kvantitativ poengsum på minst 32, eller> 60 på matteplasseringseksamen

Se 1 flere kurs fra Boise State University College of Business & Economics »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato