Les den offisielle beskrivelsen

MBA i fem Program

Alle William Woods University studenter, uavhengig av deres store, har mulighet til å delta i William Woods University MBA i 5-programmet. Dette sparer deg for både tid og penger (ca. 40% besparelse på bekostning av en vanlig MBA). Studentene skal oppgradere fra William Woods i fem år (eller mindre) med både sin bachelorgrad og en mastergrad i Business Administration.

Dette er et unikt program for studenter ut av videregående skole, som er interessert i å fullføre sine Bachelor-og MBA-grad alle sammen over 5 år.

Hvordan MBA i fem Works for Business Administration Majors

Under en elevs senior år, vil en Business Administration stor ta to MBA kurs i høst / vårsemesteret og to MBA kurs i løpet av våren / høstsemesteret i tillegg til eventuelle undergraduate kurs de trenger for å fullføre. MBA kurs er 8 uker lange og møte en kveld i uken fra 6-10 pm Studenter kan telle fire MBA kurs mot sine 122 kreves timer for en lavere grad og deretter overføre disse studiepoeng i MBA-programmet ved eksamen. Under studentenes femte eller siste år på William Woods, vil de ta resten av sine MBA kurs enten på campus eller online.

The Bachelor of Science in Business Administration grad med MBA spor omfatter 48 kjerne studiepoeng, 15 timer med en valgt konsentrasjon, og 12 MBA studiepoeng. Denne graden krever ikke en mindre.

Hvordan MBA i fem Works for non-business Majors

Studenter i noen store kan delta i MBA i 5-programmet, så lenge de mindre i bedriftsøkonomi. I løpet av sine siste år, vil studentene ta to MBA kurs i høst / vårsemesteret og to i vår / høstsemesteret. MBA kurs er 8 uker lange og møte en kveld i uken fra 6-10 pm Studenter kan telle fire MBA kurs mot sine 122 nødvendige timer og deretter overføre de fire kursene i MBA-programmet ved eksamen for dual kreditt. Under sitt femte eller siste år på William Woods, skal studentene ta resten av sin MBA kurs enten på campus på kvelden eller på nettet.

Kan noen transfer student, uavhengig av store, melde i MBA i 5-programmet?

Ja, er enhver overføring student kvalifisert til å melde i MBA i 5-programmet ved å melde deg som en Business Administration større eller et Business Administration minor (pre-MBA). Imidlertid vil overføring student trenger å konsultere med sin veileder for å avgjøre om rettidig konfirmasjonen er mulig.

Er jeg kvalifisert for institusjonelle stipender?

Studentene er kvalifisert for institusjonelle stipender deres freshman gjennom senior år på William Woods University. Hovedfagsstudenter ved William Woods University er ikke kvalifisert for institusjonelle stipender og derfor i løpet av femte året av MBA i fem studenter er ikke kvalifisert for institusjonelle stipender.

Hva er kostnaden for undervisning under mitt femte år?

Studentene skal betale graduate undervisning belastet postet i løpet av det akademiske året.

Er jeg pålagt å bo på campus under mitt femte år?

Nei, er du ikke pålagt å bo på campus din femte år. Hvis du velger å bo på campus vil du bli fakturert gjeldende kost og losji kostnader.

Akkreditering Council for Business Schools og Programs

Akkreditering Council for Business Schools og Programs (ACBSP) Baccalaureate / Graduate grad styret kommissærer tildelt William Woods University, i Fulton, Missouri akkreditering av forretningsprogrammer og separat akkreditering av regnskapsprogram. ACBSP akkreditering bekrefter at undervisnings- og læringsprosessene innenfor de lavere og høyere regnskap og programmer som tilbys ved William Woods University møte de strenge pedagogiske standarder etablert av ACBSP.

Akkreditering Council for Business Schools og Programs (ACBSP) 11520 West 119th gate Overland Park, KS 66213 Tlf: 913.339.9356 www.acbsp.org

logo
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Nettstudie, Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
5 år
Heltid studier
Pris
325 USD
- Per kreditt time
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato