Mba

Gannon University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mba

Gannon University

m

Programoversikt

Gannon University er et student-orientert undervisning universitet. Denne filosofien guider vår tilnærming til pensum design, undervisning og rådgivning. Vi erkjenner og forstår de dramatiske endringene pågår i verden av virksomheten. Oppdraget av Gannon MBA-programmet er å gi studentene en visjon, verdier og ferdigheter som kreves for å lede vellykkede profesjonelle og givende personlige liv innenfor denne spennende nye verden. Vår tilnærming er å betale forsiktig oppmerksomhet til hver student, utfordre dem til å vokse, og hjelpe dem til å nå sine egne personlige og karriere mål. Kurs i Master of Business Administration (MBA) program er strenge og utfordrende av design, men fakultetet er forberedt på å jobbe med hver elev til å bygge de ferdighetene som trengs for næringslivet i det 21. århundre.

Vår erfaring som regionens første og største Graduate School of Business har lært oss noen viktige erfaringer. MBA-programmet feiret sitt jubileum på 45 år i høst 2015. Bare å ha en mastergrad, uavhengig av type grad eller tilsynelatende status for grad gi institusjon, er ingen garanti for suksess eller lykke. For å lykkes i næringslivet, enkeltpersoner trenger virkelige ferdigheter, en forståelse av verden av virksomheten og en forståelse for livet. Vårt nettverk av over 1400 MBA alumni er en stolt testament til Gannon evne til å gjøre suksess skje for sine hovedfagsstudenter. Gannon MBA Alumni inkluderer Presidents / administrerende direktør, visepresidenter, CFO, skattmesterne, og administrerende Partners. I tillegg har over 60 tjent avansert grader, inkludert doktorgrad fra noen av de mest prestisjetunge akademiske institusjoner i Nord-Amerika (Indiana University, University of Michigan og University of Pennsylvanias Wharton School, Stanford University for å nevne noen). Mer enn 45 Gannon MBA er for tiden undervisning i høyskoler og universiteter.

En av de vanligste drømmene til graduate økonomistudenter har tradisjonelt vært å eie en bedrift. Våre alumni omfatter i dag over 75 personer som er eiere / operatører av sine egne bedrifter. Gannon har fortsatt å gi både undervisning og motivasjon for disse entreprenører og våre lærere er stolt av sin støttende innsats i å hjelpe disse alumni bedrifter å lykkes.

Hva gjør oss annerledes

 • MBA kurs er tilgjengelige kvelder, helger og på nettet for å sørge for fleksible planlegging alternativer
 • MBA klasser inkluderer forsterket praktisk og faglig kvalifikasjon fra vårt fakultet
 • Programmet inkluderer alternativer for studenter å forfølge en generell eller spesialisert MBA med en konsentrasjon

Program Outcomes

Oppdraget av Gannon Universitetet Master of Business Administration programmet er å gi en etisk basert høgare utdanning med vekt på praktisk kunnskap og anvendelse i de funksjonelle områdene ledelse forankret i lyd virksomheten teori presentert av fakultetet aktivt engasjert i stipend i ren og anvendt felt av virksomheten i samsvar med oppdrag og mål av universitetet, samt de av Dahlkemper School of Business Administration.

For å oppnå den praktiske kunnskapen som er skissert ovenfor, resultatene av programmet er:

 • Forstå globale forretningsmiljø;
 • Forstå og integrere de funksjonelle områder av virksomheten;
 • Kunne anvende analytiske ferdigheter til å løse problemer i et bedriftsmiljø;
 • Utvikle lederegenskaper og etisk forsvarlig atferd i en organisatorisk sammenheng;
 • Kunne kommunisere effektivt; og
 • Forstå hvordan du kan arbeide effektivt i team innstillinger.

Opptakskrav

 • Utfylt søknad om opptak
 • En bachelorgrad i noen disiplin fra en akkreditert høyskole eller universitet
 • Tre anbefalingsbrev
 • TOEFL score hvis engelsk ikke er et første språk
 • Hvis lavere GPA er mindre enn en 3,2 på en 4,0 skala, så har du to alternativer:
  • Ta GMAT og oppnå en passende poengsum ved hjelp av "Degree Status" formelen som er beskrevet i neste avsnitt eller ikke ta GMAT, men ta 3 kurs som bestemmes av School of Business og oppnå en B eller bedre i hvert kurs for å fortsette i programmet.

Degree Status er tildelt til studenter som har lavere grade point gjennomsnitt var 3,2 eller høyere gjennomsnitt og med gjennomgang av kursene gjennomført av direktøren for MBA / MPA-programmet eller som scorer minst 1050 ved hjelp av følgende formel: 200 x (lavere GPA) + GMAT score.

Foreløpig Akademisk Status kan gis ved skjønn av Director of Graduate programmer til studenter som viser faglige løftet, men ikke oppnår 1050 på formelen ovenfor. Disse elevene kan begjære Degree status etter fullført 9 studiepoeng med et minimum karakteren "B" i hver av de tre foreløpige kurs. Studenter kan ikke få mer enn to "C" karakterer til å forbli i programmet.

Non-Degree Status er tildelt til studenter som, i den oppfatning av opptakskomité, viser akademisk løfte og søker faglig utvikling. Maksimalt 9 studiepoeng kan tas som en ikke-graders student.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er
Nettstudie
Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Erie, Pennsylvania
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - USA Online
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Erie, Pennsylvania
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - USA Online
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen