Mba

Coleman University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mba

Coleman University

mba

Den Master of Business Administration (MBA) program at Coleman University er utformet for å betydelig forbedre dybden og bredden av utdanning for studenter som aspirerer til en høyere grad av kompetanse på feltet av virksomheten.

The Master of Business Administration programmet gir studentene å oppnå de avanserte forretningskunnskap og tekniske ferdigheter som trengs for å kunne vokse og styre en bedrift. Coleman er MBA læreplanen tilbyr videregående kurs i ledelse, prosjektledelse, strategisk planlegging, organisatorisk design, finans, juridisk, markedsføring og personalspørsmål blant andre.

I løpet av programmet skal studentene utvikle sitt lederskap og ledelse-utforske både kvantitative og kvalitative verktøy for ledelse og undersøke dynamiske miljøer ledere må møte både innenfor og utenfor organisasjonen.

I tillegg programmets fokus på lederskap og teambygging innrømmer studenten å utvikle sine mellommenneskelige ferdigheter; dermed gi dem muligheten til å kommunisere mer effektivt, forbedre sin evne til å formidle og / eller redusere konflikter, og forbedre sin evne til å bygge nettverk.

Det er forventet at nyutdannede av MBA-programmet vil være i stand til å anta posisjoner av ledelse og styring i industri, næringsliv, myndigheter, eller utdanning.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
17 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
450 USD
Information
Deadline
Locations
USA - San Diego, California
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
USA - San Diego, California
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Price
Per enhet