Mba

Sasin Graduate Institute of Business Administration

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mba

Sasin Graduate Institute of Business Administration

Studenter i dette 2 års MBA-program representerer de aller beste hodene i Sørøst-Asia med mange går videre til å bli vellykkede gründere eller å påta seg lederstillinger i sine utvalgte felt av bestrebelser, det være seg i offentlig sektor, privat sektor eller akademia.

MBA-studenter blir undervist ved å besøke professorer fra mange verdensklasse programmer, så vel som av Sasin fulltids fakultetet og andre eksperter i Thailand og Sørøst-Asia.

Den Sasin MBA-program leveres på engelsk, i Bangkok, Thailand - i hjertet av Sørøst-Asia. Kursene er planlagt i 12 "fem-ukers" moduler gjennom hele programmet. For nøyaktige modul datoer se viktige datoer.

Som en del av sin forpliktelse til global læring Sasin, tilbyr muligheter for både første og andre års studenter å integrere internasjonal studie i deres Sasin MBA-program. Dessuten hjelper Sasin omdømme studenter sikre muligheter for sine to-måneders Summer Internships.

MBA læringsmål

  • Analytisk, beslutningsprosesser og kreative ferdigheter - Selvtillit og entreprenørskap - Samspill og ledelse - effektiv kommunikasjon, presentasjon og forhandlingsteknikk - Firma etikk, samfunnsansvar og miljømessig bærekraft - Bevissthet om kulturelt mangfold Vi ser frem til å ønske deg velkommen på Sasin .

Internasjonale programmer

Sasin erkjenner at å effektivt forberede studentene til å bli vellykkede bedriftsledere, er det viktig å integrere betydelig internasjonal eksponering og innhold i MBA-programmet.

Som et resultat Sasin, gir studentene mulighet til å lære om globale forretningspraksis og utvikle sine internasjonale kontakter for fremtidig virksomhet nettverk gjennom utvekslingsprogrammer med ledende handelshøyskolene i Nord-Amerika, Europa og Asia. Omtrent 30-40 fulltids MBA studenter tilbringer en fjerdedel / semester i utlandet på utveksling hvert år.

Samtidig dette programmet tiltrekker seg også utvekslingsstudenter til Sasin hvert år. Innkommende utvekslingsstudenter jobbe tett med sine Sasin kolleger i klasse aktiviteter, noe som gir ytterligere muligheter for kulturell utveksling og internasjonalt nettverk.

Utveksle studenter som kommer til Sasin

Velkommen til Bangkok og en av de mest spennende opplevelsene i livet ditt! Å bli en utvekslingsstudent i Sasin sin MBA-programmet i hjertet av et av verdens mest dynamiske, vennlig og trygge byer bringer en uforglemmelig dimensjon til verdensklasse utdanning du allerede mottar.

Sett mot denne bemerkelsesverdige Sørøst-Asia byen, er Sasin utveksle erfaringer en topp kvalitet eventyr rundt hver sving - fakultetet, kurs, fasiliteter, forelesere, og dine medstudenter som er blant de beste og smarteste finnes overalt i Asia.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mai 2019
Juni 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
1,636,500 THB
Information
Deadline
Locations
Thailand - Bangkok
Studiestart : Mai 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Thailand - Pa Tong, Phuket
Studiestart : Juni 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Mai 2019
Thailand - Bangkok
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Juni 2019
Thailand - Pa Tong, Phuket
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen