MBA Progamme

MBA tilbys av fakultetet for næringsliv og ledelse. Det er en bred generell ledelseskvalifikasjon utviklet for behovene til erfarne eller ambisiøse ledere som ønsker å utvide sin kunnskap og ferdigheter for å utstyre dem til ledende stillinger.

MBA er et fleksibelt modulært program som kan skreddersys for å studere i et tempo som passer til individuelle studenter.


Det er to måter å studere programmet - en 1 års studium for de som ønsker å studere på en heltid eller deltid vei for de som har tenkt å balansere arbeid og studier, de som velger denne sistnevnte alternativ tar vanligvis mellom 2 eller 3 år å fullføre MBA, men studentene kan ta opptil 5 år for å fullføre kurset.

Deltakerne vil øke sin kunnskap innen områdene:

  • Funksjonell ledelse, dvs. produksjon, kvalitet, markedsføring, økonomi, menneskelige relasjoner, bedrifts- og informasjonsstyring.
  • Generell ledelse, dvs. organisasjonsteori, strategi, forretningsforbedring, forandringsledelse og implementering, ledelse, innovasjon og teknologioverføring.
  • Miljøpåvirkningen på organisasjoner, det vil si juridisk, etisk, sosial, kulturell, økonomisk, internasjonal og teknologisk (for eksempel: sannsynligheten for e-business).

Deltakere vil forbedre sine ferdigheter innen: Kommunikasjon, Interpersonelle aspekter av ledelse, teamarbeid. Kort sagt, det overordnede målet med dette programmet er å hjelpe ledere til å utvikle de generelle overførbare ferdighetene som er nøkkelen til vellykket toppleder.

Undervisning, læring og vurdering


MBA legger stor vekt på arbeidsbaserte prosjekter, arbeider i lag og i studiegrupper. Dermed vil det bli lært både gjennom individuell studie og gjennom å være en del av en gruppe. I tillegg til eksamener og oppgaver vil vurderingen fokusere på gruppearbeidsprosjekter. Peer learning er også en naturlig del av vår filosofi; Vi tror at deltakerne kan lære mye av hverandre.

Fleksibilitet


Universitetet i Ulster MBA gir en bredde av faglig kunnskap gjennom en svært fleksibel og integrert struktur som fullt ut reflekterer ledelsens behov i stadig mer konkurransedyktige internasjonale og lokale forretningsmiljøer. Våre studenter lærer ledelse teori og praksis basert på cutting edge internasjonal forskning.

I tillegg, fordi vi forstår kravene til dagens ledere, har vi strukturert MBA for å minimere mengden tid deltidsdeltakere bruker bort fra deres organisasjoner, og tillater muligheten for å ta en pause etter hvert av de tre studieårene .

MBA-programstruktur


MBA-programmet består av en rekke kreditt baring moduler. For å fullføre den fullstendige MBA-studenten må du samle minst 180 studiepoeng. Studenter studere obligatoriske moduler og valgfrie moduler for å få studiepoeng i løpet av programmet.


Alle studenter må delta i en induksjonskurs. Dette introduserer dem til mål, mål, innhold, læring og undervisningsmetoder, grunnleggende studiekompetanse og regelverk i MBA. I tillegg dekkes andre elementer som er sentrale for god generell ledelsespraksis.

Program undervist i:
Engelsk