Mba

University of Ulster, Faculty of Business and Management

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mba

University of Ulster, Faculty of Business and Management

MBA Progamme

MBA tilbys av fakultetet for næringsliv og ledelse. Det er en bred generell ledelseskvalifikasjon utviklet for behovene til erfarne eller ambisiøse ledere som ønsker å utvide sin kunnskap og ferdigheter for å utstyre dem til ledende stillinger.

MBA er et fleksibelt modulært program som kan skreddersys for å studere i et tempo som passer til individuelle studenter.


Det er to måter å studere programmet - en 1 års studium for de som ønsker å studere på en heltid eller deltid vei for de som har tenkt å balansere arbeid og studier, de som velger denne sistnevnte alternativ tar vanligvis mellom 2 eller 3 år å fullføre MBA, men studentene kan ta opptil 5 år for å fullføre kurset.

Deltakerne vil øke sin kunnskap innen områdene:

  • Funksjonell ledelse, dvs. produksjon, kvalitet, markedsføring, økonomi, menneskelige relasjoner, bedrifts- og informasjonsstyring.
  • Generell ledelse, dvs. organisasjonsteori, strategi, forretningsforbedring, forandringsledelse og implementering, ledelse, innovasjon og teknologioverføring.
  • Miljøpåvirkningen på organisasjoner, det vil si juridisk, etisk, sosial, kulturell, økonomisk, internasjonal og teknologisk (for eksempel: sannsynligheten for e-business).

Deltakere vil forbedre sine ferdigheter innen: Kommunikasjon, Interpersonelle aspekter av ledelse, teamarbeid. Kort sagt, det overordnede målet med dette programmet er å hjelpe ledere til å utvikle de generelle overførbare ferdighetene som er nøkkelen til vellykket toppleder.

Undervisning, læring og vurdering


MBA legger stor vekt på arbeidsbaserte prosjekter, arbeider i lag og i studiegrupper. Dermed vil det bli lært både gjennom individuell studie og gjennom å være en del av en gruppe. I tillegg til eksamener og oppgaver vil vurderingen fokusere på gruppearbeidsprosjekter. Peer learning er også en naturlig del av vår filosofi; Vi tror at deltakerne kan lære mye av hverandre.

Fleksibilitet


Universitetet i Ulster MBA gir en bredde av faglig kunnskap gjennom en svært fleksibel og integrert struktur som fullt ut reflekterer ledelsens behov i stadig mer konkurransedyktige internasjonale og lokale forretningsmiljøer. Våre studenter lærer ledelse teori og praksis basert på cutting edge internasjonal forskning.

I tillegg, fordi vi forstår kravene til dagens ledere, har vi strukturert MBA for å minimere mengden tid deltidsdeltakere bruker bort fra deres organisasjoner, og tillater muligheten for å ta en pause etter hvert av de tre studieårene .

MBA-programstruktur


MBA-programmet består av en rekke kreditt baring moduler. For å fullføre den fullstendige MBA-studenten må du samle minst 180 studiepoeng. Studenter studere obligatoriske moduler og valgfrie moduler for å få studiepoeng i løpet av programmet.


Alle studenter må delta i en induksjonskurs. Dette introduserer dem til mål, mål, innhold, læring og undervisningsmetoder, grunnleggende studiekompetanse og regelverk i MBA. I tillegg dekkes andre elementer som er sentrale for god generell ledelsespraksis.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk