Read the Official Description

Dette er det beste programmet for kandidater som ikke har bestemt retning av sin karriere ennå. Det vil hjelpe dem å lære å lede og administrere organisatoriske ressurser, global strategi, internasjonal business, markedsføring, entreprenørskap og prosjektledelse ferdigheter. Ved ferdigstillelse av MBA-program, vil du være i stand til å fylle et tomrom i bransjen med stor business og ledelse ferdigheter og kompetanse i sektoren av ditt valg. Det finnes ulike bevisende grunner for studenter å delta i dette programmet. Du skal fylle et tomrom i bransjen for investment banking ferdigheter på en analytiker eller en førsteamanuensis nivå globalt. Det finnes ulike bevisende grunner for studenter å delta i dette programmet.

 • Mentoring og jobb assistanse
 • full støtte til studenter som identifiserer spesifikke rolle tidlig i sin karriere
 • Praktisk og anvendt læring er sikret av forelesere som er bransjens utøvere med bred
 • erfaring innen sitt felt
 • Sted: London, en meget dynamisk og kosmopolitisk by som tiltrekker seg multinasjonale og internasjonale bedrifters kontorer
 • Global Banking Skole merke- og muligheter for nettverksbygging i forretninger, bank og finans
 • bedrifter over hele verden

Dette MBA-programmet understreker på å utvikle lederegenskaper gjennom faglig teori i underbygger søkt funksjonelle ferdigheter med en svært spesiell fokus på å hjelpe eleven til å relatere dette til sin egen karriereutvikling som en fremtidig manager. Denne svært personlig tilnærming er det som skiller dette programmet fra andre relaterte praktisk kurs.

Uansett lederambisjoner, til høy grad av samhandling mellom teoretiske begreper og programmet vil øke dine kunnskaper, ferdigheter og visjon utmerke seg i konkurranseutsatte globale markeder.

Dette programmet er speacially designet for å buid karrierer i;

 • bedriftsøkonomi
 • entreprenørskap
 • Prosjektledelse
 • Operations Management
 • Teknologiledelse
 • Daglig ledelse

Karriereutvikling og Arbeidsevne

Global Banking skole tar din karriere på alvor. Vi starter bistå dine karrieremuligheter fra dag en. Du skal ha 1-1 sesjon med din karriere rådgiver for å identifisere dine styrker og svakheter mot de beste rollene du ønsker å oppnå etter graden din. Det finnes ulike trinnene du må gå gjennom: Tilpasse banen: I du første periode, vil vi hjelpe deg tilpasse din CV i henhold til bransjens og din foretrukne rolle. Vi guider deg til å bygge din personlige merkevare på sosiale medier. Vi vil hjelpe deg med case-studier, mock intervjuer og psykometriske tester. Konferanse: Du vil bli oppfordret til å være involvert i å bistå teamet for industri konferanser om ulike emner. foreninger: GBS vil foreslå deg til å ta frivillig rolle i ulike finans- og investerings samfunn å få kontakt med fagfolk. Verdivurdering Olympiad: GBS organiserer hvert år Verdivurdering Olympiad Konkurranse og lag fra ulike deler av verden deltar i den. Du vil bli invitert til å delta i det og referanse deg mot konkurrentene. Corporate Training: GBS utdanner fagfolk i investeringsbanker, ikke-børsnoterte aksjer, hedgefond, konsulentfirmaer og bedrifter globalt. Du har kanskje gode sjanser for å møte corporate team og be om kulturen i firmaet før du begynner å introdusere deg selv til disse bedriftene. debatter: GBS vil presse deg til å utvikle dine utenomfaglige ferdigheter. Du bør aktivt organisere og delta på debatter å mestre dine kommunikasjonsevner. Vår største ressurs er vår alumni nettverk Vi oppfordrer deg til å delta i alumni nettverk hendelser i forskjellige byer og finne mentorer som deler den felles visjon med deg.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Global Banking School »

Dette kurset er Nettstudie, Campus based
Startdato
Open Enrollment
Duration
1 år
Deltid
Heltid studier
Pris
- stipend tilgjengelig
Deadline
By locations
By date
Startdato
Open Enrollment
Sluttdato
Application deadline

Open Enrollment