Mba

University of the Philippines (College of Business Administration)

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mba

University of the Philippines (College of Business Administration)

MBA-programmet ved University of the Philippines har til hensikt å hjelpe ledere å få en klar fordel i sitt yrke, enten de er i industrielle, finansielle, offentlige eller ideelle organisasjoner.

MBA-programmet søker kandidater med høy kaliber - det vil si studenter med sterk faglig bakgrunn, faglig erfaring, personlig modenhet og interesse og disiplin for å utvikle sitt ledelses- og lederpotensiale. I gjennomsnitt er 50 studenter tatt opp i heltidsprogrammet, og dobbelt så mange i lederprogrammet .

For å oppnå dette målet, tilbyr høgskolen et bredt programstudium som håper å finne en balanse mellom teknisk opplæring og praktisk problemløsning, som er basert på dagens ledende teorier og tilnærminger. Det suppleres med saksanalyser, bedriftsøkonomiske studier, forretningsspill og andre erfaringsbaserte læringsmetoder.

Det er gjort bevisst arbeid for å utvikle en læreplan som reagerer på de unike egenskapene i filippinske og asiatiske miljøer. MBA studenter engasjere seg i en intensiv studie i dagens ledelse konsepter og teknikker gjennom en kjerne læreplanen dekker de funksjonelle områdene i næringslivet, samt økonomi, anvendt matematikk og statistikk og atferdsvitenskap. Studentene oppfordres til å få tilsatt funksjonell kompetanse ved å forfølge valgfrie kurs som tilbys ved Handelshøyskolen eller i allierte studenter på Universitetet.

MBA-studieplanen, basert på de nyeste konseptene, balanserer teknisk opplæring med praktisk problemløsning.

Programmets kurs er levert av en erfaren fulltids fakultet, i samarbeid med forelesere som er fremtredende utøvere i industrien. Læringsprosessen er forbedret av et spesialisert bibliotek med Filippinas største samling av bøker og tidsskrifter for næringslivsledelse, velutstyrte fasiliteter og oppdatert læringsutstyr.

Studiet består av totalt 21 kjerne- og valgfag.

Kjernekursene er i økonomi, kvantitative metoder, ledelsesregnskap, økonomi, markedsføring, produksjon / drift, menneskelig oppførsel i organisasjoner og forretningspolitikk.

Valgfag kan bli tatt på CBA eller i andre høyskoler på universitetet. Disse "konsentrasjon" kursene kan være innenfor områder som investeringsteori og praksis, avanserte emner innen økonomi, internasjonal økonomi, teknologiadministrasjon, ny forretningsplanlegging og ledelse, spesielle temaer i policyformulering og implementering, styringsinformasjonssystemer, kontrollerskap, reklame, personell og industrielle relasjoner, og styring med nye teknologier.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mai 2019
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Filippinene - Quezon City, Metro Manila
Studiestart : Mai 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Mai 2019
Filippinene - Quezon City, Metro Manila
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen