Mba

Generelt

Programbeskrivelse

Oppgaven for Graduate Programmet består av å bygge bro over gapet mellom akademia og markedet gjennom integrering av markedsmessige utfordringer i sitt program; respons fra sin læreplaner til de nye behovene til de lokale og regionale markeder, gi markedet med totalløsninger via applikasjoner orientert utdanning, utøvende opplæring, rådgivning og forskning. Flere graduate-programmer er utviklet for å dekke et stort område av konsentrasjon og behov.

Den MBA-program er en innovativ, markedsdrevet program, designet for å utvikle ledere som vil skape verdier for seg selv og deres organisasjoner i en tid med nådeløs endring. Det er en lås skritt, 39 studiepoeng som er fullt akkreditert av departementet for høyere utdanning. Melde studenter vil ha strategiske ferdigheter og visjoner er nødvendige for å oppnå organisatoriske og personlige mål.

Programmets svært søkt læreplan er bygget rundt en unik blanding av analytiske stiftelser, løsningsbasert kurs og handling læringsmuligheter. Studentene har mulighet til å velge en generell eller noen av de områdene konsentrasjon som er unike i Libanon og regionen vil si ledelse, markedsføring og reklame, finans, Management Information Systems, Hospitality and Tourism Management, samt MS i markedsføring, reklame og Finansiere.

Den MBA for Executives program er utformet for ikke-akademiske personer som har tilegnet seg faglig kompetanse og er villige til å støtte deres erfaring med en vitenskapelig tilnærming som innebærer dem til å bli forretningsorienterte ledere.

Felles programmer har blitt utviklet med Davenport University og Université de Toulouse 1 -Capitole fører til grader tilbys av hver partner og ved AUT samtidig.

En student kan velge hvilket som helst program oppført nedenfor.

A. MBA-grad med følgende konsentrasjoner:

  1. Ledelse 39 studiepoeng
  2. Markedsføring og Reklame 39 studiepoeng
  3. Finansiere 39 studiepoeng
  4. Management Information Systems 39 studiepoeng
  5. Transport og logistikk 39 studiepoeng

B. MBA for Executives 39 studiepoeng C. MBA - Economics of Tourism International i samarbeid med Université de Toulouse 39 studiepoeng

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The mission of AUT is to provide an innovative, TECHNOLOGY-RICH, ENTREPRENEURIAL, EXPERIENTIAL university learning environment that produces CIVICALLY ACTIVE and MARKET-READY graduates.

The mission of AUT is to provide an innovative, TECHNOLOGY-RICH, ENTREPRENEURIAL, EXPERIENTIAL university learning environment that produces CIVICALLY ACTIVE and MARKET-READY graduates. Minimér
Lebanon Online