Mba

Riga Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mba

Riga Business School

RBS Professional MBA er den eldste og mest prestisjefylte MBA-program i Latvia, og er designet for å produsere ledere i stand til å skillfully operere i det globale forretningsmiljø. Programmet utdanner ledere med ferdigheter og evner som er nødvendige for å løse komplekse problemer, drive innovasjon, og forbedre verden.

mba

Programmet

Studenter kan få en generell MBA eller velge mellom tre studieretninger:

  • Marketing. Å ha en spesialisering i markedsføring betyr at du vil være i stand til å lede hele prosessen med markedsføring. Enda viktigere, er du klar til å brette opp ermene og jobbe fordi du får reell eksponering og praksis gjennom hele kurset.
  • Finance. Å ha en spesialisering i finans betyr at du vil dypt forstå detaljene av finansmarkedene, de ulike typer investeringer, og programmet gir deg de strenge analytiske verktøy som trengs for å gjøre intelligente finansiering og investeringsbeslutninger.
  • IT. Å ha en spesialisering i IT betyr at du vil være forberedt på rollen som en industri ekspert for ledende selskaper 21. århundre hvor IT-ledelse spiller en sentral rolle, samt at du kan bruke dagens IT-løsninger for å konkurrere i det globale markedet .

Generelle MBA studier. De generelle MBA studier inkluderer obligatoriske sentrale kurs og seks valgfag av ditt valg.

MBA2

MBA studier med en spesialisering. MBA studier med en av de tre spesialiseringer inkluderer obligatoriske sentrale kurs og fire valgfag, avhengig av spesialisering.

MBA3

Graden

Etter vellykket program ferdigstillelse vil du bli tildelt en internasjonalt akkrediterte MBA grad fra Riga Business School ved Riga Technical University. Alle partnerinstitusjoner sertifisere Program etterlevelse av nordamerikanske MBA standarder.

Startdato

  • September 2015
  • Januar 2016

Søknadsfrist

  • Juli 2015
  • November 2015


RBS har en avtale med Harvard Business School og har tilgang til sine mange komplekse og innsiktsfulle case-studier, som er aktivt brukt under arbeidsprosessen.


Denne skolen tilbyr også:
Executive MBA (1)
Professional MBA (1)
BBA (1)

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
9,150 EUR
Information
Deadline
Locations
Latvia - Riga
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Latvia - Riga
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen