Mba

International University of Japan

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mba

International University of Japan

Den IUJ MBA

Gobal Perspektiv for globale ledere

Fra vårt ståsted i hjertet av Asia, kan vi tilby et unikt perspektiv på verden i en livlig global setting. Ved International University of Japan, vil vår kulturelt mangfoldig campus, kombinert med vår beliggenhet og vårt innsikt i Asia, berike pedagogisk erfaring. Etter to år på IUJ, akademikere har ikke bare en MBA, men et unikt globalt perspektiv, real-world internasjonal ledererfaring, og en kraftig bedriftsnettverk i Japan og i 80 andre land i verden der IUJ alumni er regjeringen og bedriftsledere. Dette er den IUJ fordel.

Studier på fremvoksende markeder. Den IUJ MBA-programmet er sterkere satsing på nye markeder med et spesielt fokus på Kina, India og andre markeder i Sørøst-Asia i læreplanen sin. Gsim høydepunkter Japans stadig viktigere rolle i veksten av nye og bærekraftig forretnings innsats i denne regionen, og deres betydning i samlede globale konkurranseevne.

Etterspørselen etter IUJ Nyutdannede. IUJ kandidater er mer kvalifisert enn gjennomsnittet MBA. De har jobbet med japanske og multinasjonale selskaper under sin MBA-program. De har også opplevelsen av å leve og arbeide med klassekamerater fra over 50 land, hvorav mange er dyktig forretningsfolk og offentlige tjenestemenn. En internasjonal orientering og tverrkulturell kommunikasjon ferdigheter, når kombinert med en verdensklasse praktisk utdanning og ferdigheter med den mest avanserte teknologien, gjør IUJ nyutdannede svært attraktiv for arbeidsgivere. Den IUJ erfaring er både japansk og internasjonalt. IUJ plassering i Japan er ideell for en MBA-program med en tydelig Asia fokus. IUJ landlige beliggenheten tillater elevene å oppleve underverkene av tradisjonell japansk kultur. Cosmopolitan Tokyo, uten tvil den mest moro, og definitivt den mest trendy byen i verden, og er lett tilgjengelig via bullet tog. Studentene har faglige og forretningsmessige muligheter i denne verden finansielle sentrum.

Våre MBA setter topp prioritet på din karriere. Passport til din valgte karrieremuligheter, topp selskaper rekrutterer IUJ MBAs. Støtte fra et globalt nettverk av Alumni, verdensklasse fakultet, regionale samfunn, multinasjonale selskaper og regjeringer. Flytt til spennende ledelsen karrierer i: økonomi, markedsføring, IT, HR, regnskap, drift, rådgivning, ledelse og Mer ...

Hvorfor en MBA fra LUJ

  • Vi er den eneste Business School i Japan for å bli inkludert i Economist Intelligence Unit presigious "Top-100 B-Schools of the World" ranking for de siste fem år på rad
  • Vi har en verdensklasse fakultetet med bred erfaring fra næringslivet, som samarbeider med lokale, regionale, nasjonale og multinasjonale selskaper for forskning og klasse-baserte prosjekter.
  • Den virkelige opplevelsen av kulturelt mangfold i alle klasser
  • Vi har mer enn 35 utveksling partnere rundt om i verden, inkludert beste skolene i USA, Europa og Asia
  • Utestående språklige programmer for både engelsk og japansk ferdigheter
  • En stat-of-the-art E-Lab
  • Alt ligger i en bosatt campus, i hjertet av Japan vakre snø Country.

MBA Program Struktur

MBA-programmet ved IUJ er utformet for å gi studentene et bredt spekter av erfaring og kunnskap egnet for deres fremtidige karriere. Den første års pensum består av nødvendige grunnleggende sentrale kurs.

MBA professorer jevnlig foreta målinger og ta kontakt med sponsing selskaper, offentlige organisasjoner og lokalsamfunnet, herunder Niigata er prefectural regjering. Studentene blir utsatt for noen av disse aktivitetene på flere måter i løpet av to-års MBA-program.

I den nest års pensum, er MBA forskningsrapport den eneste kjernen kravet, og dermed gi MBA studenter rikelig med fleksibilitet til å konsentrere seg om de områdene av deres interesse. MBA-studenter kan velge en "konsentrasjon område" fra finans, markedsføring, ledelse eller IT / OM, hvis ønskelig, for å posisjonere seg for en fremtidig karriere. Å erklære en konsentrasjon område, må studentene ta minst 12 studiepoeng fra det området. 48 studiepoeng er nødvendig for graden.

Minimum Kvalifikasjoner for opptak

The Graduate School of International Management anser individer med en av følgende kvalifikasjoner for å være kvalifiserte søkere:

(1) .Those som holder, eller er i ferd med å motta, sin bachelor-grad fra et akkreditert fireårig høyskole eller universitet og som har fullført minimum seksten års skolegang.

(2) .Those som holder en bachelor-grad i et land der mindre enn 16 års skolegang er nødvendig for gjennomføring av dette studiet og som har ett eller flere års forskning erfaring etter sin bachelorgrad ved en akademisk institusjon; minstealder på 22. (Et offisielt brev attesterer til akademisk forskning erfaring er nødvendig som en del av søknadsdokumentene.)

(3) .I noen tilfeller, de som holder en bachelorgrad fra en utdanningsinstitusjon i et land der 15 år med skolegang er nødvendig for gjennomføring av det studium, men har ingen forskningserfaring kan anses som kvalifisert søkere basert på deres lavere ytelse.

(4) .Those som har fullført to års utdanning utover videregående skole (som junior høyskole eller fagskole), har mer enn to års arbeidserfaring, minimum alder av 22, og sende en ekstra essay om temaet " unike funksjonene til min arbeidserfaring og hvordan de bidrar til MBA-programmet eller E-Business Management program ved IUJ. "

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
2,200,000 JPY
skolepenger per år
Information
Deadline
Locations
Japan - Niigata, Niigata Prefecture
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Sept. 30, 2020
Dates
Sept. 2019
Japan - Niigata, Niigata Prefecture
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Sept. 30, 2020