Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

MBA-program

Tjene en Full-time MBA i 11 måneder til ett år.

Cimba MBA

Som en MBA student, vil du ha muligheten til å tjene en internasjonal MBA grad fra topprangerte, AACSB-akkreditert University of Iowa Tippie College of Business, og studere på to kontinenter underveis.

Vår Heltid og deltid MBA-programmer begynne på vår Paderno del Grappa campus hvor du vil være midt i kurs og seminarer blant annet temaer som økonomi, menneskelige ressurser, nye venture utvikling, global markedsføring, produksjon og drift, og ledelse og personlig utvikling. Våre avgangs MBA studenter reiser til University of Iowa for den endelige måned å fullføre en real-world business simulering selvfølgelig få et innblikk i amerikanske selskaper, og får sin grad ved en formell University of Iowa Tippie College of Business avslutningsseremoni.

Educational Philosophy CIMBA er: Kunnskap, Process, Behavior

Cimba MBA

Vår Leadership Institute er utformet for å støtte CIMBA pedagogiske filosofi som omfatter grunnpilarene i kunnskap, prosess og atferd. Denne filosofien hjelper deg med å utvikle ferdigheter til å gjøre ideer til praktiske innovasjoner og å effektivt administrere og lede andre til høyere nivåer av ytelse.

Det gir deg også tilgang til en av de mest omfattende, svært personlige coaching programmer i USA og i utlandet. Studenter har en-til-en økter med trenere som hjelper dem til å utforske temaer som administrerende daglig stress og konflikter, utvikle bedre sosiale ferdigheter, tilpasning til sosiale overganger, og mer. Våre MBA-studenter har også mulighet til å lære grunnleggende coaching ferdigheter som å gi og motta tilbakemeldinger, stille gode spørsmål, aktiv lytting, lytting for potensialet i andre, og å være en tilrettelegger.

Affordable Program

Det koster å delta på vår Full-time MBA-programmet er langt under det andre prestisjetunge private Italia og Europa-baserte MBA-programmer. Nåværende studenter og tidligere studenter har tilgang til omfattende ressurser Career Services ved University of Iowa Tippie College of Business, som inkluderer personlig jobbsøking støtte, jobbannonser, alumni og forretningsforbindelser, og mer.

Full-time MBA

Tjene en MBA i Italia i mindre enn ett år

Cimba fulltids MBA

Unik Full-time MBA-programmet lar deg studere i Italia og USA, mens du tjener en internasjonal MBA-grad i 11 måneder. Denne dynamiske og akselerert program er kjent for høy kvalitet kurs støttet av akkreditering fra topprangerte University of Iowa Tippie College of Business. Kursene er undervist på engelsk av topp amerikanske og europeiske professorer, og ved ferdigstillelse, vil du tjene en internasjonalt anerkjent grad fra University of Iowa.

Våre Full-time MBA-programmet er utviklet for å hjelpe deg med å utvikle kjerne MBA kompetanse, og samtidig redusere kostnader og tid i forhold til å investere i din fremtid. Mange MBA-programmer ta to år å fullføre, krever studentene til å gå ut av arbeidsstyrken for lenger og betale mer i skolepenger. På CIMBA, kan du fullføre graden i mindre enn ett år, mens å være midt i ledelsesmessige økonomi, menneskelige ressurser, nye venture utvikling, global markedsføring strategier, produksjon og drift, ledelse og personlig utvikling, og mer.

Som en fulltids MBA student, vil du begynne studiene dine på vår Paderno del Grappa campus i Nord-Italia. Mens du er her, vil du ta klasser og bygge nettverk med våre deltids MBA-studenter (de fleste som bor og arbeider i Italia og Europa). Du vil også bruke det du lærer i klasserommet til den virkelige verden av ledelse gjennom gruppeaktiviteter, gjesteforelesere, firmaturer og mye mer. Ledere fra Nord-Italia er små gründer bedrifter og multinasjonale selskaper, samt CIMBA alumni er hyppige gjesteforelesere i våre MBA klasserom. Mange av disse lederne og alumni også rekruttere CIMBA studenter til å delta i rådgivningsprosjekter, og for praksisplasser og årsverk.

Full-time MBA-programmet går fra september til juli. I løpet av siste måned, vil du reise til University of Iowa i USA for å fullføre en real-world business simulering kurs som omfatter alle aspekter av MBA studier. Mens du er der, vil du få et innblikk i amerikanske selskaper, delta i en formell avslutningsseremoni, og få din grad fra University of Iowa Tippie College of Business.

Deltid MBA

Tjene en Deltid MBA i Italia

Cimba deltid MBA

Tilbyr en unik og praktisk to-års deltid MBA-programmet på vår campus i Paderno del Grappa som har en høy kvalitet på amerikansk utdanning støttet av akkreditering fra University of Iowa Tippie College of Business. Kursene er undervist på engelsk av amerikanske og europeiske professorer. Ved ferdigstillelse, studenter tjene en MBA grad fra University of Iowa som er internasjonalt anerkjent.

CIMBA Part-time MBA-programmet holdes i helgene, og er utformet for å hjelpe deg med å utvikle kjerne MBA kompetanse, for eksempel ledelses, ledelse og personlig utvikling ferdigheter som du kan bruke på din arbeidsplass i løpet av uken. Dagene er lange og spennende, replikere den intense og krevende verden av virksomheten. Du vil bli nedsenket i regnskap, økonomi, ledelse i organisasjoner, økonomistyring, spesielle seminarer, ledelse og personlig utvikling, og mer.

Du vil begynne studiene dine på vår Paderno del Grappa campus i Nord-Italia, hvor du vil bruke det du lærer i klasserommet til den virkelige verden av ledelse gjennom gruppeaktiviteter, gjesteforelesere, og mer. I den endelige måned av andre året, vil du reise til University of Iowa i USA for å fullføre en real-world business simulering kurs som omfatter alle aspekter av MBA studier. Mens det, vil du få et innblikk i amerikanske selskaper og motta din grad fra University of Iowa Tippie College of Business ved en formell avslutningsseremoni.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
11 - 24 måneder
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato