Mba

Generelt

7 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

The Department of Management Studies ble etablert i 1994, er kjent for sin overlegne kvalitet i ledelsen utdanning, verdensklasse infrastruktur og svært erfarne fakultetet. godt designet state of the art aircondition lærings rom, datamaskin fasiliteter med internett-tilkobling, en LCD-projektor i alle klasserom, et velutstyrt verdensklasse bibliotek og et flerkulturelt læringsmiljø er kjennemerkene til avdelingen. Seminar teatre med de nyeste audiovisuelt utstyr og perfekt akustikk skape en best mulig miljø som bidrar til læring.

Med de utallige MBA spesialisering tilbys til deg, blir det viktig å søke et kurs som vil være synkronisert med dine personlige ambisjoner og profesjonelle mål. Velge riktig MBA vil gjøre dine ambisjoner går utover bare profitt.

En MBA ved Hindustan er ikke bare om å få en grad. Det handler om å stå ved et veiskille for innovasjon og ledelse, rettet med kraften til forandring å bevege seg i riktig retning.

Hindustan MBA startet i 1994, og tilbyr et rikt, givende og sunn opplevelse. Det garanterer å utfordre og hjelpe deg å søke nye grenser og bli den personen du alltid har håpet på å være.

Skalere opp til MBA-grad ved Hindustan og du vil se dine håp og ambisjoner blir større og bedre. Det vil bidra til å forme og forme dine beslutninger og handlinger gjennom hele livet. Velkommen til hindustan, Velkommen til en MBA-program som er laget for deg.

HVORFOR Hindustan University School of Management?

Atten år arven Praktisk læring:

School of Management har blitt formidle sin transformativ ledelse utdanning for de siste 18 årene. Helt fra begynnelsen, er vår MBA-programmet kjent for sin spesielle blanding av teori med praksis, og dermed gjør det et skreddersydd program mot behovene til industrien. Vi fokuserer på all round utvikling av studentene å gjøre dem en helhetlig personlighet med down-to-earth og positiv holdning.

Sak Metode:

BI bruker flere moderne pedagogiske verktøy som sak metode, forelesninger, rollespill, simuleringer etc. Sterk vekt er på saken basert læring. Vi har signert en Harvard Business School Publishing India Side lisensavtale som gir oss ubegrenset tilgang til bruk av Harvard Case-studier og også case-studier fra sine partnerorganisasjoner som IIM-Bangalore, Ivey og ACRC i vår MBA-program.

Fakultetet med en blanding av industri og akademisk erfaring:

Vi har en veldig sterk fakultetet team, som er en synergistisk gruppe doktorgrad, akademikere og fagfolk med flere tiårs erfaring i bransjen i ledende stillinger. Dette bevisst blanding av fakultetet team perfekt hjelpemidler vår pedagogiske prosessen med å blande teori med praksis. Våre fakultetet team hånd holder og mentorer studentene i ferd med å bli dyktige profesjonelle forvaltere. Bortsett fra dette, School of Management bringer inn fagfolk for spesielle gjesteøkter med jevne mellomrom for å eksponere studentene til de aktuelle tema i bransjen.

Verdiskaping trening & Global Orientering:

Bortsett fra klasserommet læring, BI arrangerer jevnlig myke ferdigheter opplæring for elevene og hjelper dem til å møte plassering intervjuer med tillit og riktig kroppsholdning. Det er en aktiv plassering laget som planlegger og utfører flere workshops mot vellykket plassering av studenter med sine positive tiltak i CV forberedelse, Group Discussion praksis og mock intervju forberedelser. Vår MoU med noen av de ledende utenlandske universiteter bringer inn en global orientering til programmet med sine studentutveksling. Dette utvider kunnskaps horisonter av studentene og klargjør dem til å ta fatt på utfordringene og mulighetene i den globaliserte bransjen miljø.

Sterk Alumni-nettverk med rik erfaring:

Hindustan Alumni er godt plassert i ledende stillinger i top-notch selskaper over hele verden. Vi har alumni kapitler rundt om i verden og gjennomfører regelmessig alumni re-union møter. De aller alumni-nettverket er et stort pluss for elevene til å samhandle og henter inspirasjon fra sine faglige erfaringer.

MBA PROGRAM

MBA er en nødvendig kvalifikasjon for å klatre opp karrierestigen. Det er stor etterspørsel etter god kvalitet management nyutdannede i alle funksjonelle områder av finans, HR, IT og markedsføring i ulike bransjer. To år med hardt arbeid, supplert av stand til opplæring av lærere skal åpne porten for en lang og vellykket trenerkarriere.

Som aspirerende MBA fagfolk du søker kunnskap som vil stimulere din tankeprosess og åpner en helt ny verden av læring for deg. Den MBA ved Hindustan bestrebelser for å gi deg muligheten til å bestemme det beste kurset for deg. Det vil være vårt privilegium å strategisk test og utfordre din tenkning kapasiteter i en reformative og dynamisk virksomhet verden. Det finnes ingen myter og strenger festet når det kommer til å være en del av Hindustan MBA. Studentene forventes å være høy utøvere; de er pålagt å tilbakestille sine prestasjonsnivå på linje med den i en go-getter holdning.

Det er viktig å forstå at MBA ved Hindustan kommer med en stor gjeng forpliktelse til dyktighet og utvikling i alle ledd. Det er dette engasjementet til dyktighet at du trenger å forstå for å gi en garantert ytelse.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Hindustan College of Engineering, started in the year 1985, was conferred the "University Status" by University Grants Commission (UGC), Government of India, Under Section 3 of UGC Act 1956 from the a ... Les mer

Hindustan College of Engineering, started in the year 1985, was conferred the "University Status" by University Grants Commission (UGC), Government of India, Under Section 3 of UGC Act 1956 from the academic year 2008-09 and under the name HITS (Hindustan Institute of Technology and Science). Minimér
Chennai , Chennai , Delhi , Coimbatore , Muscat , Colombo , Kochi + 6 Mer Mindre