Les den offisielle beskrivelsen

Dette programmet undervises i UAE

Den Master of Business Administration (MBA) er en høyere grad i forretningskommunikasjon. Det er også en av de mest ettertraktede grader i verden på grunn av sin verdi for folk i næringsliv og forvaltning. En MBA grad kan dra de i posisjoner i næringsliv og forvaltning, særlig de i utøvende og lederstillinger.

MBA-programmet gir deg verdifull kunnskap om virksomheten og alle dens relaterte aspekter. Du vil lære om forretningsstrategier og konsepter, og hvordan du bruker disse ferdighetene i det praktiske liv, og i dag-til-dag virksomhet. Dette kurset lærer deg de nødvendige lederegenskaper og nettverk ferdigheter som vil hjelpe til å sette deg bortsett fra de som ikke har slik kompetanse, og kan gjøre deg en leder i det valgte feltet.

den utfordrende Bolton Business School MBA-program er utformet for å inspirere og støtte deg i utviklingen av din virksomhet og ledelsesmessige ferdigheter. Det vil øke din bevissthet om de mange ulike perspektiver knyttet til studiet og praksis for ledelse. Bolton MBA vil gi deg kunnskap, ferdigheter og detaljert forståelse som vil gjøre deg i stand til å utvikle seg som en fet, kreativ virksomhet leder - og gjøre en positiv og verdifullt bidrag til virksomhetens resultater i hva rollene du gjennomføre.

Om kurset

Uansett bransje eller næringslivet du jobber i, vil MBA selvfølgelig støtte deg i å få en kritisk forståelse av de utfordrende business og ledelse konsepter og rammeverk som vil tillate deg å bidra til suksess. Du vil bli utstyrt med verktøy til å forbedre både faglige og ledelsesmessige evner og dine livslang karrieremuligheter.

Spesielle funksjoner

  • MBA har et utmerket rykte og tiltrekker seg studenter fra et bredt spekter av bakgrunner og kulturer.
  • Undervisning er utført av en svært dedikert team, trukket fra næringsliv og akademia, som har spesialisert kunnskap i et bredt spekter av fagområder.

Hva du vil lære

Kurset er utformet for å gi en helhetlig forankring i alle de viktige aspekter av personlig virksomhet ferdigheter og ledelsesutvikling. Du vil bli utfordret til å analysere og undersøke virksomheten miljø og forstå ulike forretningsmodeller. Du vil også få mulighet til å anvende teoretiske begreper til dine personlige og organisatoriske innstillinger ved å undersøke mange av de utfordringene som bedrifter står overfor på en dag-til-dag basis.

Hva du vil studere

Bolton MBA omfatter studier av syv moduler, og du vil også produsere en forskningsbasert avhandling. Modulene er:

  • Administrasjon og ledelse;
  • Managing Finance;
  • Managing Business Performance og IT;
  • Managing People;
  • Managing Change;
  • Strategisk ledelse og markedsføring;
  • Forskningsmetode;
  • avhandling.

Hver modul er verdt 20 studiepoeng med unntak av avhandlingen som er verdt 40 studiepoeng.

Vurderingen er av essays, case-studier, rapporter og presentasjoner samt praktisk basert avhandling.

For å få en MBA er du pålagt å oppnå 180 studiepoeng. Hovedfagsutdanning i ledelse studier er en midlertidig pris (120 studiepoeng). Postgraduate Certificate i ledelse er også en midlertidig pris (60 studiepoeng).

Inntakskrav

Du må ha begge av følgende: betydelig arbeidserfaring i en bedrift eller ledelse kapasitet; og en britisk honours degree / høyere grad (eller tilsvarende).

Hvis du ikke har ovennevnte kvalifikasjoner, men har betydelig ledererfaring du kan vurderes for oppføring på dette kurset.

Hvis engelsk ikke er ditt første språk vil du også normalt trenger IELTS 6,5 (eller tilsvarende). Hvis du ikke har den nødvendige engelsk nivå, kan du studere engelsk med oss ​​fra IELTS 4,0 (eller tilsvarende).

Når du søker må du inkludere en henvisning fra din nåværende arbeidsgiver. Henvisningen bør tydelig hvor lenge du har vært ansatt i dem og gi en oversikt over din jobb innhold og roller og ansvar.

Vi kan ønske å intervjue deg som en del av søknadsprosessen. Dette kan være på en åpen dag eller over telefon.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
1 - 2 år
Heltid studier
Deadline