Les den offisielle beskrivelsen

Nytt i 2018: Global Leadership in Engineering spesialisering

I oktober 2018 lanserer vi det nye globale lederskapet innen ingeniørfag. Dette programmet er ment for studenter med tidligere internasjonale erfaringer og første lederopplevelser. Det forbereder studentene for ledelse i ingeniørvirksomhet i internasjonale og interkulturelle sammenhenger. Vennligst se programmets nettside eller kontakt vårt kontor for mer informasjon.

Mangefasettert og tverrfaglig

Vektingen av kursinnholdet i MBA og E etablerer et dobbelt fokus på emner trukket likt fra forretningsadministrasjon og teknologiske fag. Nyutdannede fra dette kurset er utstyrt ikke bare med eksepsjonell spesialiserte ferdigheter, men utvikle en analytisk tankesett som gjelder for en rekke bransjer og funksjoner. Vi søker å trene alle MBA og E-kandidater for å bli en robust, tverrfaglig problemløser - profesjonell, kreativ og samarbeidende. Fem spesialiseringsalternativer gir studentene fleksibilitet til å ta sine karrierer i ønsket retning:

  • Automotive Ledelse
  • Tverrfaglig ledelse
  • Lean Management
  • Global Procurement
  • Globalt lederskap i ingeniørfag (nytt i 2018; Internasjonal / lederskap erfaring nødvendig)

BUAS3

Nær forretningsskikk

Som en høyere studium, godtar selvfølgelig søknader fra studenter med bakgrunn i prosjektering, ledelse og mer. Som en ung profesjonell, du allerede har dybdekunnskaper spesifikke for din disiplin. Ved å ta MBA & E, vil du utvikle en helhetlig forståelse av den bredere forretningsprosessen. MBA og E-kandidater er "gap-bridgers" - spesialister i deres respektive funksjoner, men likevel fullt ut kjent med vanlige resultatorienterte administrasjonspraksis. Globale selskaper trenger slike "T-formet mennesker" - ønsker du å bli en?BUAS2

Personlig og internasjonalt

MBA & E familien av studenter og kandidater er hentet fra over 50 land rundt om i verden. Maskinteknikk, industriell ledelse, interkulturell kommunikasjon, økonomi, materialvitenskap, fly design, kjernefysikk og software engineering - disse representerer, men en håndfull av bakgrunnene som våre studenter kommer. Kan du forestille deg et bredere nettverk mulighet? Dette kurset handler om å lære viktige virksomheten ferdigheter i en stram strikk internasjonalt konsern. Opplever en av verdens mest kulturelt mangfoldige byene, vil du ha muligheten til å forbedre dine myke ferdigheter, for å danne varige vennskap og slett å ha det gøy. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til MBA & E familien!

Internasjonal spesialisering "Automotive Management" tilgjengelig i MBA & E på HTW Berlin

Tyskland er et av nøkkelområdene i bilbransjen over hele verden. Bransjen er i endring hele tiden og har mange nye utfordringer å mestre. Dermed er det en sterk etterspørsel etter unge forretnings engineering nyutdannede på arbeidsmarkedet i Tyskland. I tillegg forventes bilindustrien å vokse raskt i de såkalte fremvoksende landene, og gir våre internasjonale kandidater en stor fordel i arbeidslivet i hjemlandet. BUAS1 MBA & E er en av de få engelsktalte industrielle ledelse programmer i Tyskland med et spesielt fokus på Automotive Management. Allerede i mange år, mange av våre kandidater har utviklet karrierer med bilbransjen spillere og vi opprettholder svært nære relasjoner til industrien. Etter etterspørsel, i 2013 lanserte vi en ny spesialisering møte de spesielle behovene til bilindustrien OEM og leveringssektorer. For ytterligere informasjon, vennligst bruk det tilstøtende skjemaet for å kontakte oss eller besøke oss på http://mbae.htw-berlin.de/.

Program undervist i:
Engelsk
HTW Berlin University Of Applied Sciences

Se 1 flere kurs fra HTW Berlin University Of Applied Sciences »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
3 - 4 semestre
Heltid studier
Pris
12,500 EUR
€ 11 000 skolepenger
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato