Read the Official Description

1

Beskrivelse

MBA Executive på Northampton Business School er nøye utformet for å tilby inngående kunnskap om alle kritiske virksomhetsområder og funksjoner. For å lykkes i næringslivet, trenger du mer enn bare business ferdigheter. The Master of Business Administration Executive er en globalt anerkjent videreutdanning kvalifisering for ambisiøse og motiverte kandidater.

Denne unike MBA direktør vil passe de som er ambisiøse forretningsfolk uten tidligere virksomhet eller ledererfaring, men har en klar interesse og lidenskap for Business, Enterprise og entreprenørskap.

Opparbeidelse av en MBA fra University of Northampton vil støtte din karriereutvikling ved å utvikle kritisk tenkning og forskning ferdigheter som vil forbedre din virksomhet kunnskap og forståelse. MBA vil lære deg teorien om effektiv ledelse praksis og utstyre deg med grunnleggende ferdigheter, selvtillit og kompetanse til å hjelpe deg når du våger deg inn i din valgte bransjen. Du vil lære å tenke lateralt, utfordre konvensjonen og tilby kunnskapsbaserte løsninger til problemstilling. Du vil være i stand til å tenke og operere annerledes til kollegene som er essensielt i dagens globale forretnings arena.

Kursinnhold

Programmet har blitt utviklet for å gi deg en grundig forståelse av virksomheten og styringsprosesser. Dine oppgaver vil fokusere på virkelige virksomhet og ledelse situasjoner og vil utvikle strategisk tenkning og entreprenørielle ferdigheter.

MBA metode for undervisning er deltakende, slik at deltakerne å vurdere spørsmål i en organisasjon bred eller total virksomhet sammenheng. Ferdigheter i å analysere virksomheten og organisatoriske problemer vektlegges, som er evnen til å gjenkjenne og utnytte muligheter. Utvikling av strategier og planer for virksomheten eller avdelings forbedring er et viktig tema. Som du ville forvente fra en høyere grad, er dette programmet krevende oppføring, rigor og arbeidsmengde og vil kreve engasjement og dedikasjon fra deltakerne.

Typiske moduler:

MBA Executive Program består av åtte spesifikke moduler av studiet (sju lært, og en uavhengig forskning modul) som du vil fremgang i rekkefølge:

  • Kritiske problemstillinger i næringslivet: Hva er de kritiske temaer og gjennomgripende problemstillinger i næringslivet i dag?
  • Ledelse og organisasjonsatferd: Hva er de organisatoriske og ledelsesprosesser som jeg trenger å forstå for å være en effektiv leder?
  • Ledelse i en skiftende kontekst: Hva lederskap ferdigheter er nødvendig i ulike bedriftskulturer og sammenhenger?
  • Strategic Marketing: Hvordan kan bedrifter oppnå konkurransefortrinn i et dynamisk og komplekst marked?
  • Managing Drift og Supply Chain: Hva er de kritiske faktorene i drift, supply chain og prosjektledelse?
  • Competitive Strategy and Innovation: Hva trenger jeg å vite for å kunne adaptably utvikle og tolke strategi?
  • Financial Decision Making: Hva strategisk kunnskap trenger jeg av regnskap, kvantitative metoder og styringsinformasjon?
  • Business Research Prosjekt: Hvilke nye muligheter eller strategiske endringer er mulig i min bedrift / organisasjon?

Opptakskrav:

Søkere vil normalt forventes å holde en første eller andre klasse honours degree fra et britisk universitet eller tilsvarende og må alltid ha minimum to års relevant ledererfaring. The University of Northampton opptaksprosedyrene aktivere opptak av studenter med tidligere kreditt eller erfaringskunnskap. Ettersom dette praktisk kvalifisering vil tiltrekke seg profesjonelle utøvere og ledere, kan studentene bli tatt opp på grunnlag av en vurdering av meningsfylt og målbar realkompetanse eller yrkeserfaring. Søkere som morsmål ikke er engelsk må gi bevis på deres engelske språket evne på et nivå som er godkjent av universitetet. Det nivå som kreves er IELTS 6,5 eller tilsvarende.

Program taught in:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato