Mba master i bedriftsøkonomi

University of Michigan-Flint, School of Management

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mba master i bedriftsøkonomi

University of Michigan-Flint, School of Management

Business Administration (MBA)

• Kraften som driver UM-Flints MBA-program er teambasert prosjektarbeid, en tilnærming til læring som trekker direkte fra dagens mest suksessfulle forretningsmessige tilnærminger til innovasjon, implementering, risikostyring, beslutningstaking og mer.

• UM-Flints MBA-program gir deg mulighet til å utvikle mer dybdefaglig kompetanse innen spesialiserte områder gjennom konsentrasjoner i regnskap, datasystemer, økonomi, helsestyring, internasjonal handel, leanproduksjon og markedsføring.

• Som alle fakultetene i University of Michigan er UM-Flints MBA-instruktører sanne "ledere og best" - erfarne, testede og respekterte eksperter på deres felt.

Fleksibilitet

• UM-Flint MBA tilbys i to leveringsmoduser for å passe til din livsstil:

1. Tradisjonell MBA: På campus, 20- til 32-måneders program med klasser om kvelden


2. NetPlus! MBA: blandet modus, 15- til 24-måneders program som kombinerer nettbasert kurs med kampusmøter hver sjette uke

• Dual grad programmer tilgjengelig:


- MBA / MS i datavitenskap og informasjonssystemer

- MBA / MA i samfunnsvitenskap

- MBA / MS i Manufacturing Operations (med Kettering University)

• Tilpassede programplaner lar deg fullføre programmet i ønsket tempo.

Tradisjonell MBA (20-32 måneder)

Det tradisjonelle MBA-programmet er rettet mot fagfolk ved å tilby klasser om kvelden på UM-Flint campus. Små klassestørrelser øker dine samspill og fakultetshøringer. Grupperfaring oppfordrer deg til å utvikle et livslangt faglig nettverk.

Studentene registrerer vanligvis to kurs på høst og vinter, og ett kurs på vår- eller sommermåned. Du kan forfølge det tradisjonelle MBA-programmet på heltid ved å ta tre kurs (ni kreditt timer) i høst og vinter.

NetPlus! MBA (15-24 måneder)

NetPlus! MBA-programmet er et innovativt blandet modus-program som blander det personlige samspillet mellom tradisjonelle klasseromsaktiviteter med når som helst, hvor som helst praktisk moderne online læring. Det er designet for å gjøre UM-Flint MBA-programmet lett tilgjengelig for travle fagfolk fra et bredt geografisk område. Dette programmet vil ikke bare gi deg ledelseskunnskapen som trengs for å lykkes, men vil også gi deg en teknologisk kant på et konkurransedyktig marked. På en stadig mer global markedsplass er kommunikasjon og tekniske ferdigheter utviklet i et fjernundervisningsprogram uvurderlig.

Weekendklasseseminar (fre-lør), holdt hver sjette uke på campus, forbedrer kvaliteten på læringsopplevelsen, og gir deg muligheten til å lage globale forretningskontakter. Studentene registrerer vanligvis to kurs i høst, vinter, vår og sommer vilkår (12-ukers vilkår).

Akkreditering

The School of Management er akkreditert av AACSB International-The Association til Advance Collegiate Schools of Business. AACSB akkreditering representerer den høyeste standard av prestasjon for handelshøyskoler i verden. Medlemsinstitusjoner som tjener akkreditering bekrefter sitt engasjement for kvalitet og kontinuerlig forbedring gjennom et strenge og omfattende peer review system. AACSB-akkreditering anses å være kjennetegn for fortreffelighet i ledelseutdanning.

Opptakskrav

Opptak til MBA-programmet er åpent for kvalifiserte kandidater med en bachelorgrad i kunst, vitenskap, ingeniørfag eller bedriftsøkonomi fra en akkreditert høyskole eller universitet.

Opptak er basert på kriterier som har vist seg å forutsi suksess i høyere utdanningsprogrammer, inkludert tidligere akademiske resultater, Graduate Management Admission Test (GMAT) eller Graduate Record Examination (GRE) resultater, og arbeidserfaring.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
15 - 32 måneder
Deltid
Information
Deadline
Locations
USA - Flint, Michigan
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Flint, Michigan
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen