START NOGEN

Aston MBA er neste kapittel i din karriere. Enten du har ambisjoner om å lede i internasjonale organisasjoner eller starte noe nærmere hjemme, vil kurset skape strategisk tenkning, forberede deg på en karriere i forkant av virksomheten.

De beste lederne har mestret kunsten av beslutningstaking og handling basert på kritisk tenkning. Din Aston MBA vil lære deg å reflektere over din egen karriere, oppleve nye muligheter og utvikle en vekststilling. Du vil bli oppsiktsvekkende i alt du gjør.

Fleksible studieveier
Vi tilbyr et utvalg av baner som gjør at du kan kombinere MBA-studiene med dine faglige og personlige forpliktelser:

 • 12 måneders full-time MBA
 • 30 måneders Executive Part-Time MBA
 • 30 måneder Executive Apprenticeship MBA
 • 24 måneders online MBA

Alle studieformer er fullt akkreditert og fører til full Aston MBA-prisen.

Bli med i rekkene

Aston Business School er konsekvent anerkjent av verdens mest fremtredende rangeringer som å være i forkant av forretningsutdanning:

 • Aston er rangert i de øverste 1% av Business Schools over hele verden med triple akkreditering fra AMBA, AACSB og EQUIS, de ledende akkrediteringsorganene for handelshøyskoler i Storbritannia, USA og Europa.
 • Vi har blitt tildelt Gold i Teaching Excellence Framework (TEF, 2017).
 • Aston MBA er en av verdens beste MBAer (Tier 1) i CEO Magazine Global MBA Ranking 2017.
 • Vår full-time MBA er anked 5. i Storbritannia og 26. i Europa i Eduniversal Best Masters Ranking (2017).
 • Executive MBA er rangert i topp 40 i verden av CEO Magazine Global MBA Rankings (2017).
 • Vi er en topp 10 universitet i Online MBAs Global MBA Rankings (CEO Magazine 2016).
 • Online MBA er rangert som topp 15 i verden (QS Distance Online MBA Rankings 2017).
 • 5 QS Stjerner for excellence i undervisning, employability, innovasjon, fasiliteter, inklusivitet og internasjonalisering.
 • Vi er en av kun tre bedriftsskoler i Storbritannia for å motta Small Business Charter Award Gold Level for å demonstrere eksepsjonell dedikasjon til å støtte småbedrifter.

Mer enn en MBA

Få mer fra MBA på Aston. Vi tilbyr en rekke ekstra fordeler for å sikre at du får mest mulig ut av din tid med oss.
Få kant

Vårt tilbud er mer enn en MBA. Skarpten din tenkning med et personlig utviklingsprogram designet og levert av professorer og utøvere i atferdsvitenskap. Aston Edge er vår måte å trene deg på for den mer elusive, sosiale og personlige siden av virksomheten. Menneskelig psykologi er glatt, så Edge er designet for å hjelpe strategiene dine når du håndterer et komplekst utvalg av interessenter og forretningsprosjekter.

Dedikert karriere støtte

Vi lærer deg tauene slik at du kan gjøre det til toppen. Vårt omfattende karrierehåndteringsprogram er utformet for å øke employability og hjelpe deg med å ta det neste trinnet, enten det er i en ny rolle, en karriereendring eller en oppstart. Aston MBAs dedikerte karrierekonsulent, Paul Schoonenberg, har 15 års bedriftskunnskap og økonomisk erfaring og har jobbet i Storbritannia, Europa og Asia. Det er Pauls jobb å hjelpe deg med å kartlegge din karriereplan etter MBA.

Veiledning fra starten

For å hjelpe deg med å reflektere over din læring, har du mulighet til å være partner med en Aston MBA-utdannet mentor. Din mentor vil ha en viktig rolle i løpet av din tid på Aston, som fungerer som lydkort og mating i studiene. De vil gi deg ledende karriere råd og dele sine erfaringer for å forberede deg på en karriere på toppen.

Hvor skal du?

Dra nytte av et bredt spekter av muligheter for internasjonal reise og studere som en del av MBA-programmet. Heltid MBAer vil tilbringe en uke på en av våre europeiske Business School partner institusjoner der de skal delta forelesninger, nettverk med andre MBAs og besøke multinasjonale organisasjoner. Det er også en mulighet til å studere i utlandet som en del av et sommerprogram, et semester i utlandet eller til og med få flere master som en del av vårt prestisjefylte Double Degree-program.

Din MBA starter her

Last ned MBA-brosjyren for mer informasjon om Aston MBA.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Aston Business School »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
Duration
12 - 27 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
25,850 GBP
Deadline