Mba master i bedriftsøkonomi

Western University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mba master i bedriftsøkonomi

Western University

MBA Master Of Business Administration

Western University var et av de første universitetene som tilbyr profesjonell opplæring på masternivå innenfor TASIS-programmet, grunnlagt i 1995.


MBA har blitt introdusert for å øke nødvendige ferdigheter og kunnskaper om studenter for karriereutvikling innen ulike områder av offentlig og privat sektor.


Reformene som gjennomføres over hele landet de siste årene, stimulerer den økonomiske, politiske og sosiale utviklingen. Dette øker etterspørselen etter høyt ferdighetspersonell.


En av de viktigste problemene er å involvere vitenskapelig-pedagogiske spesialister for profesjonell opplæring som vil sikre pedagogisk prosess.


MBA-studenter tar en aktiv rolle i universitetets liv. Dermed deltar de på ulike kulturelle og sosiale arrangementer som arrangeres av Western University og har oppnådd suksess i internasjonale, intellektuelle og økonomiske spill blant universiteter.


En kort beskrivelse av MBA-programmet


Western University MBA-programmet forbereder fagpersoner innen virksomhetsadministrasjon, regjeringen og frivillige organisasjoner. Nyutdannede fra Western University er utstyrt med en rekke høye yrkesvalg.


MBA-programmet for offentlig forvaltning ble først introdusert i 1999, i samarbeid med Bloomington, Indiana University, USA finansiert av den amerikanske regjeringen.


For å få en mastergrad er det viktig å kjenne det engelske språket for intensiv trening.


Programoversikt


Heltid MBA-programmet går over en toårsperiode, med en rekke undervisnings- og læringsmetoder som brukes - en kombinasjon av forelesninger, seminarer, case studies, diskusjoner, forretningssimuleringer og gruppevirksomhet. For vurdering vurderer programmet en kombinasjon av formelle oppgaver (formative) og skriftlige eksamener (summative).


spesialiseringer


Skolen tilbyr 8 MBA-gradsmuligheter: MBA med spesialisering i Internasjonal Business, Finans, Banking, Reklame, Forretningsorganisasjon og ledelse, Hotellvirksomhet, Restaurantvirksomhet, Kommersiell arbeid.

MBA spesialisering i International Business gir nyutdannede med faglig og kulturell kunnskap og funksjonelle ferdigheter som trengs for å kunne utføre rollen som en leder i globale forretningsmiljø.

MBA-spesialiseringen i økonomi er utformet for å gi nyutdannede med avansert kunnskap og ferdigheter innen offentlige finanser, bank og forsikringsvirksomhet, pengeforvaltning, økonomistyring, verdipapirmarked, skatt og skatt.

MBA spesialisering i Banking gir nyutdannede med kunnskap innen banker, banksystem, sentralbanken og kommersielle banker.

MBA spesialisering i Advertising Business gir nyutdannede med kunnskap innen service business og annonsering sektor.

MBA-spesialiseringen i Business organisasjon og ledelse gir nyutdannede med avansert kunnskap innen business produksjon, finans, handel, rådgivning og service.

MBA-spesialiseringen i hotellvirksomheten er utformet for å oppgradere med kunnskap og ferdigheter innen hotellledelse.

MBA-spesialiseringen i Restaurant-virksomheten gir nyutdannede med god kunnskap, sterk beslutningsprosess og lagkompetanse, den kreative tenkningen som en fremvoksende restaurantvirksomhet krever.

MBA-spesialiseringen i kommersiell arbeid er utformet for å utstyre kandidater med kunnskap innen oppstrøms, midstream-virksomheter og videreutvikle kommersielle ferdigheter, for eksempel:


1. Strategi og planlegging

2. Forretningsutvikling

3. Eiendoms kommersialisering

4. Beslutningsanalyse

Søknadsfrist: 31. august, for dette åretDenne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Aserbajdsjan - Baku, Baku
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Aserbajdsjan - Baku, Baku
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen