Mba Master I Bedriftsøkonomi

Khazar University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mba Master I Bedriftsøkonomi

Khazar University

mba master i bedriftsøkonomi

MBA-programmet utvikler generell ledelse evner og gir avansert kunnskap og ferdigheter i ulike områder av forretningsaktiviteter avhengig av konsentrasjoner og majors. Profesjonelle med MBA-grad demonstrerer betydelige konkurransefortrinn i alle typer organisasjoner. Kvalifikasjonene fra programutdannede er avgjørende for å bli ledende i næringslivet.

På høyeste nivå av forretningskvalifikasjoner tilbyr Khazar University MBA-programmet en intensiv lederutviklingsbane. Fag og kunnskap utviklet i MBA-programmet gjelder for alle former for organisasjon og er nyttig både for profesjonelle ledere og for de med entreprenørskaps ambisjoner.

Khazar Universitets MBA-programmet ble utviklet gjennom nært samarbeid med vestlige handelshøyskoler. For å styrke sine instruksjonsferdigheter har nesten alle SEM-fakultetsmedlemmer hatt opplæring og fakultetutvikling hos ledende europeiske og amerikanske universiteter.

Universitetets sterke faglige og faglige nettverk gir enorme muligheter for intellektuell utveksling og praktisk erfaring innen Aserbajdsjan og i utlandet.

Det er på grunn av denne bakgrunnen at Khazar University MBA-programmet gjør det mulig for fakultetet og studentene å utforske forretningsproblemer fra et tverrfaglig perspektiv som legger vekt på mellommenneskelige ferdigheter og samarbeid, utvikler ledelse og entreprenørskap, øker global bevissthet og forbedrer teknologisk kunnskap.


Programoversikt

Heltid MBA-programmet går over en toårsperiode, med en rekke undervisnings- og læringsmetoder som brukes - en kombinasjon av forelesninger, seminarer, case studies, diskusjoner, forretningssimuleringer og gruppevirksomhet. For vurdering vurderer programmet en kombinasjon av formelle oppgaver, gruppepresentasjoner og skriftlige eksamener, sammen med et stort prosjekt.

Deltidsopptak er laget for studenter som ikke kan registrere på heltid. For å være kvalifisert for deltidsstudiet skal studentene tjene i hvert semester minst seks studiepoeng. Deltidsstudenter kan velge å melde seg på heltids MBA-klasser når de er tilgjengelige.

Erfarne MBA-studenter får muligheten til å bruke sin tidligere arbeidserfaring og forholde seg til programmaterialet.

Hovedfordelen ved programmet er at timeplanen plasserer studenter med heltidsansatt.


Gradskrav

MBA-studentene i Khazar Universitetet må følge de generelle master-gradskravene som er beskrevet i Khazar University Catalogue.

Programmets varighet er to år.

Program pensum

Grunnkurs

Disse er valgfrie sminkeforløb for studenter uten forretnings- eller økonomisk bakgrunn eller studenter som bestemte seg for å styrke bakgrunnen.

  • Statistikk
  • Economics


Studerende, tatt opp til programmet midlertidig, i løpet av første semester må fullføre grunnkursene.

Spesialiseringer


Skolen tilbyr seks MBA-gradsmuligheter: MBA med spesialisering innen økonomi, regnskap, ledelse, internasjonal virksomhet, energiledelse, det generelle MBA og toprogram i energiledelse og bærekraftig utvikling (siden 2009 i fellesskap med IPAG-Institut de Préparation à l Administrasjon et à la Gestion).


MBA-spesialiseringen i økonomi er utformet for å gi nyutdannede med avansert kunnskap og ferdigheter innenfor felt av bedrifts- og internasjonal finans, finansmarkeder, institusjoner og politikk som trengs for å kunne fungere som finansielle ledere i konkurransedyktig økonomisk miljø.


MBA spesialisering i regnskap er utformet for å gi nyutdannede med avanserte analytiske og tekniske ferdigheter som trengs for å finne profesjonelle regnskapsposisjoner i næringsliv og offentlige organisasjoner og å designe, forberede, bruke og revidere regnskapsinformasjon.


MBA-spesialisering i Management er utformet for å gi nyutdannede med avansert kunnskap og ferdigheter som trengs for å utføre rollen som leder og leder innen ulike funksjonsområder.


MBA spesialisering i International Business gir nyutdannede med faglig og kulturell kunnskap og funksjonelle ferdigheter som trengs for å kunne utføre rollen som ledere i globale forretningsmiljø.


MBA-spesialiseringen i Energistyring er utformet for å gi nyutdannede med kjernevirksomhetens intelligens, kunnskap innen energiledelse, avanserte analytiske og tekniske ferdigheter som trengs for å kunne utføre rollen som ledere i energi- og energirelaterte virksomheter.


Den generelle MBA gir studentene kjernevirksomhetskunnskap og gir samtidig muligheten til å designe en konsentrasjon i henhold til deres forventninger og interessepunkt.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert September 13, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Aserbajdsjan - Baku, Baku
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Aserbajdsjan - Baku, Baku
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen