Read the Official Description

Master of Business Administration - Major i Project & Operations Management programmet er designet for å gi deg de praktiske ferdigheter og teoretiske begreper du trenger for å lede komplekse prosjekter. Med real-world case studies, presenterer denne prosjektledelsen grad teknikker og verktøy for å styre langsiktige og kortsiktige prosjekter, vellykket og kostnadseffektivt.

Å øke kjerneprosjektledelsen er konsentrasjoner som gir deg innholdsspesifikk kompetanse, slik at du kan utdype dine kunnskaper i ditt interessepunkt. Videre vil du gi en grundig grunnlegging i teorien og anvendelsen av de ulike konseptene som danner grunnlag for Operations Management (OM). Master of Business Administration - Major i Project & Operations Management Program er et unikt program utviklet basert på kunnskap relatert til kvalitetsstyring som omfatter områder av prosjekter, operasjoner og kvalitetsforbedringsverktøy og -metoder.

Utnyttelse av prosjekt- og operasjonsstyring styrker svakheter som eksisterer i ledelse og operativsystem i en organisasjon. Ferdigheter og kunnskap i prosjekt- og operasjonshåndtering hjelper til med å formulere motvirkningene som er relevante for å eliminere svakheten i enhver organisasjon.

Dette programmet er utviklet for å forberede kompetente kvalitetskonsulenter, analytikere, produkt- eller serviceadministratorer, prosjektledere, forretningsutviklere eller operasjoner, informasjonsteknologi og ledere på forsyningskjeden i arbeidsmarkedet. På GBS styrkes dette programmet ytterligere ved å samarbeide med Lincoln University of Business & Management, hvor en blanding av akademikere og industrielle eksperter vil bli integrert i undervisnings- og læringsprosessen. Innføringen av kvalitetsdrifteksperter fra relevant industri i utviklingen av læringsmateriell og i undervisningsprosessen vil ytterligere styrke dette studieområdet, spesielt i den nåværende høyere utdanningsarena som forbereder kandidater som er relevante for kompetansen som forventes av arbeidsgivere.

Program taught in:
Engelsk

See 8 more programs offered by Lincoln University Of Business & Management »

Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Open Enrollment
Duration
14 - 16 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
39,200 AED
Deadline
By locations
By date
Startdato
Open Enrollment
Sluttdato
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Sluttdato