Mba - major i prosjekt- og operasjonsledelse

Lincoln University Of Business & Management

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mba - major i prosjekt- og operasjonsledelse

Lincoln University Of Business & Management

Master of Business Administration - Major i Project & Operations Management programmet er designet for å gi deg de praktiske ferdigheter og teoretiske begreper du trenger for å lede komplekse prosjekter. Med real-world case studies, presenterer denne prosjektledelsen grad teknikker og verktøy for å styre langsiktige og kortsiktige prosjekter, vellykket og kostnadseffektivt.

Å øke kjerneprosjektledelsen er konsentrasjoner som gir deg innholdsspesifikk kompetanse, slik at du kan utdype dine kunnskaper i ditt interessepunkt. Videre vil du gi en grundig grunnlegging i teorien og anvendelsen av de ulike konseptene som danner grunnlag for Operations Management (OM). Master of Business Administration - Major i Project & Operations Management Program er et unikt program utviklet basert på kunnskap relatert til kvalitetsstyring som omfatter områder av prosjekter, operasjoner og kvalitetsforbedringsverktøy og -metoder.

Utnyttelse av prosjekt- og operasjonsstyring styrker svakheter som eksisterer i ledelse og operativsystem i en organisasjon. Ferdigheter og kunnskap i prosjekt- og operasjonshåndtering hjelper til med å formulere motvirkningene som er relevante for å eliminere svakheten i enhver organisasjon.

Dette programmet er utviklet for å forberede kompetente kvalitetskonsulenter, analytikere, produkt- eller serviceadministratorer, prosjektledere, forretningsutviklere eller operasjoner, informasjonsteknologi og ledere på forsyningskjeden i arbeidsmarkedet. På GBS styrkes dette programmet ytterligere ved å samarbeide med Lincoln University of Business & Management, hvor en blanding av akademikere og industrielle eksperter vil bli integrert i undervisnings- og læringsprosessen. Innføringen av kvalitetsdrifteksperter fra relevant industri i utviklingen av læringsmateriell og i undervisningsprosessen vil ytterligere styrke dette studieområdet, spesielt i den nåværende høyere utdanningsarena som forbereder kandidater som er relevante for kompetansen som forventes av arbeidsgivere.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
14 - 16 måneder
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
39,200 AED
Information
Deadline
Locations
De forente arabiske emirater - Sharjah, Sharjah
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
De forente arabiske emirater - Sharjah, Sharjah
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen