Mba - major i global bank og finans

Lincoln University Of Business & Management

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mba - major i global bank og finans

Lincoln University Of Business & Management

Global Banking & Finance MBA er utviklet for profesjonelle som ønsker en karriere innen global bank og finans. Den vil veilede deg gjennom ledelse og tekniske ferdigheter, og utvikle deg til en bredt kunnskapsrike profesjonelle, i stand til å utføre på toppen av den internasjonale bank-og finansnæringen.

Ser du det store bildet når det gjelder finansiering? Bedriftsfinansiering krever en dyp forståelse av økonomiske metoder og teknikker - fra verdsettelse av eiendeler for å gi innsikt i viktige forretningsutviklingsbeslutninger. Et hovedmål for MBA Global Banking and Finance er å utvikle kunnskapsrike og dyktige ledere til å bevege seg raskt til nøkkelstillinger innen finanssektoren.

Finansielle systemer og finansielle tjenester firmaer strategier er nå involvert i en grunnleggende, vidtgående prosess for justering og endring. Den strategiske prioriteten til banker og andre finansinstitusjoner har skiftet seg bort fra vekst og størrelse alene mot større vekt på lønnsomhet, ytelse og verdiskapning av aksjonærer. Den økende økonomiske betydningen av finanssektorer har også understreket at bankfolk, fondsleder, multinasjonale selskaper, verdipapirforetak, regulatorer og finansielle rådgivere må ha en klar forståelse av teorien og praksis knyttet til bank og finans.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
14 - 16 måneder
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
39,200 AED
Information
Deadline
Locations
De forente arabiske emirater - Sharjah, Sharjah
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
De forente arabiske emirater - Sharjah, Sharjah
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen