Mba luksus merkevareledelse

British School of Fashion

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mba luksus merkevareledelse

British School of Fashion

Den MBA Luxury Brand Management Programmet er designet for å utstyre kandidater som har relevant lederopplevelse med spesialisert avansert kunnskap og ferdigheter for å gå videre til neste nivå av karrieren.

Utformingen av programmet vil hjelpe studentene få en dyp forståelse av kompleksiteten i forvaltningen innenfor rammen av luksus organisasjoner, spesielt som luksus markedene fortsetter å bli mer konkurransedyktig og multidimensjonal, og luksus forbrukerne blitt mer polarisert.

Det er en sterk vekt gjennom hele programmet på innsamling og analyse av data for å støtte komplekse beslutninger. Studentene skal utvikle analytiske ferdigheter som er nødvendige for å undersøke et bredt spekter av saker som berører luksus sektor og evnen til å konstruere kreative løsninger. Aktiv erfaringskunnskap vil sette studentene i stand til å utvikle strategisk tenkning, ledelse, mellommenneskelige og gruppe ferdigheter og en dypere gründer outlook. Problemløsning evner vil også dyrkes gjennom case-studier, business spill og en live truser prosjekt, laget i samarbeid med ledende luksus organisasjoner.

Luksusmerker vil fortsette å lykkes gjennom de viktigste elementene i autentisitet, eksklusivitet og håndverk, men i dag disse må balanseres med 24/7 tilgang og umiddelbarhet, og reflektere fremskritt i digital teknologi og økende makt til forbrukeren. MBA Luxury Brand Management undersøker hvordan luksusmerker må finne innovative måter å løse den klassiske avveining mellom sjeldenhet og global ekspansjon.

Assessment

Lærte moduler vurderes av en kombinasjon av kurs, diskusjonsfora og online tester etterfulgt av et Dissertation og konsulentprosjekt.

Innhold Programme

  • Skape verdi i luksusbransjen
  • Produkt- og merkevarestyring for luksusvaresektoren
  • Globalisering og globalt statsborgerskap
  • Ansvarlig ledelse for luksusbransjen
  • Strategisk styring og markedsføring for luksusvarer
  • Luksus detaljhandel og distribusjonsledelse (opsjon)
  • Forsknings- og rådgivningsmetoder

graduate prospekter

MBA Luxury Brand Management-programmet er utviklet for å utstyre kandidater som har relevant ledererfaring med spesialist avansert kunnskap og ferdigheter for å gå videre til neste nivå av sin karriere.

Minstekrav Opptakskrav

Normalt heller

  • Minst lavere lavere klasseklasse æresgrad i forretningsrelatert disiplin og ingen krav til arbeidserfaring

eller

  • Minst lavere lavere klasseklasse æresgrad i noen disiplin ikke forretningsrelatert og to års hensiktsmessig nivåledelse erfaring.

Norsk språkkrav

Faglig IELTS nivå 6.0 (eller tilsvarende uten element mindre enn 5,5)

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 - 3 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
16,800 GBP
Information
Deadline
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - London, England
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen