Post Graduate Program I Management (PGPM) + UGC anerkjent MBA

RIMS tilbyr følgende kombinasjonsprogrammer:

  • Post Graduate Program I Management (PGPM) + UGC anerkjent MBA (fra University of Mysore)

Den PGPM + UGC anerkjente MBA er et toårig, heltids kombinasjonsprogram som leveres under semesterordningen. RIMS 'testet og allment akseptert autonomt program kompletterer et UGC-godkjent program. Et strenge og industrielt utformet læreplan levert av "best-in-class" fakultet sikrer gode karrieremuligheter, mens det anerkjente utdanningsprogrammet åpner dører for videre studier på et senere tidspunkt. Dette er det ultimate valget for enhver aspirant

Kombinasjonsprogrammene er svært strenge og vurderingsordningen vil inkludere vurderingsordningen for PGPM-programmet og universitetets MBA-program.

Post Graduate Program I Ledelse

PGPM er et toårig, fulltids autonomt program levert i semestermodus. Læreplanen er veldig moderne og er designet for å møte forventningene og kravene til industrien.

Programmet har en veldig unik pedagogikk som inkluderer Deltaker Sentrert Læring pionerert av Harvard Business School; bruken av casestudier fra Harvard, Stanford Graduate School of Business, Richard Ivey School of Business og European Case Clearing House; rollespill; presentasjoner; feltbesøk og forskning; og simulert læring.

Programmet inneholder også en svært sofistikert evalueringsmetode som involverer 4Ps - Fysisk Tilstedeværelse, Forberedelse, Deltakelse og Perspektiv. Denne kontinuerlige vurderingen gjør at elevene hele tiden kan overvåke om de lærer hva de skal lære og om de beveger seg mot ønsket mål.

En vellykket gjennomføring av programmet åpner for store muligheter for karriere i bedriftsverdenen.

MBA - University of Mysore

RIMS i akademisk samarbeid med UGC anerkjent University of Mysore tilbyr et toårig, full-time MBA-program levert i semestermodus.

Universitetet i Mysore er det første universitetet i India som skal vurderes og akkrediteres med en femstjernes status i 2000 og akkreditert med en A + -grad av National Assessment and Accreditation Council (NAAC). Universitetet i Mysore ble grunnlagt i 1916 og var det første universitetet utenfor domenet til den britiske administrasjonen i India, det sjette universitetet i India, og det første universitetet som ble etablert i Karnataka. Universitetet i Mysore er en globalt anerkjent institusjon for høyere utdanning. Den har fått en aura of excellence takket være sin mangfoldige prestasjoner og innovasjoner innen høyere utdanning.

Kvalifikasjoner
Kriteriene for opptak til noen av programmene på felger er skissert nedenfor:

  • Graduering fra et anerkjent universitet med minst 50% samlet (studenter som oppgraderer i juni 2012 kan søke).
  • Utseende i noen av All-India Aptitude Tests med minimum score på 70%. Kandidater som ikke oppfyller 70% kriteriene kan også gjelde. Hvis valgt, vil disse kandidatene bli gitt foreløpig opptak. Slike kandidater må vises for mai 2012 MAT (eller annen anerkjent ferdighetsprøve mellom januar og mai 2012) og sikre en minimumspoengsum på 70% for å bekrefte opptaket. De som planlegger å vises kan også gjelde. deres opptak vil være gjenstand for å oppfylle kriteriene.
  • God muntlig og skriftlig kommunikasjonsferdighet på engelsk
  • Foretak vil bli gitt til kandidater med relevant etterutdanning erfaring og også kandidater med høyere grad.
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Juli 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Juli 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato