mba - konsentrasjon innen teknologi og innovasjonsledelse

SIMT - Stuttgart Institute of Management and Technology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

mba - konsentrasjon innen teknologi og innovasjonsledelse

SIMT - Stuttgart Institute of Management and Technology

Programoversikt

I både service- og produksjonssektoren står ledere overfor utfordringen med å kunne dømme virkningen av innovasjon og ny teknologi på sine markeder. TIM-konsentrasjonen forbereder MBA-studenter til denne utfordringen. Det dekker måtene som markeder endres på grunn av teknologiens innflytelse, hvordan innovative ideer utvikles og introduseres til markedet, og hvordan ledere kan øke innovasjonens ytelse i organisasjonene.

TIM integrerer ideer fra økonomi, kreativitet og produktdesign, FoU-styring, driftsledelse, global innkjøp og strategisk markedsføring. Det resulterende programmet legger like vekt på hvordan man analyserer forretningssituasjoner og hvordan man implementerer egnede handlingsplaner.

Et viktig element i MBA-TIM-konsentrasjonen er industriprosjektet. I samarbeid med et SIMT-sponsorfirma jobber grupper på rundt seks studenter sammen om et reelt forretningsproblem. Under veiledning av en fakultet medlem, må de bruke kunnskap fra sine kurs og identifisere potensielle løsninger på selskapets problemer. I nært samspill med selskapet identifiseres den mest effektive løsningen, og en detaljert handlingsplan utvikles deretter. Tidligere prosjekter har blitt gjennomført i både service- og produksjonssektoren og har sett på slike problemer som å utvikle bedre produktporteføljer og designe mer effektive distribusjonskanaler.

Nyutdannede fra MBA-TIM-konsentrasjonen er kvalifisert for lederstillinger i en rekke funksjonsområder, fra markedsføring, til FoU, til produksjon (eller drift i tjenestesektoren), for å levere kjedestyring. På grunn av den brede tilnærmingen som er tatt i konsentrasjonen, er kunnskapen og ferdighetene som er utviklet, anvendbare i et bredt spekter av næringer.

Teknologi og innovasjonsledelse konsentrasjon kurs tilgjengelig

  • Teknologi, ny økonomi og sysselsetting
  • Avansert produksjon og teknikk
  • Global innkjøp
  • FoU-ledelse
  • produktdesign
  • Strategisk markedsføring
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
4 semestre
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Stuttgart, Baden-Württemberg
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Tyskland - Stuttgart, Baden-Württemberg
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen