mba - konsentrasjon i finans og investering

SIMT - Stuttgart Institute of Management and Technology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

mba - konsentrasjon i finans og investering

SIMT - Stuttgart Institute of Management and Technology

Programoversikt

Målet med økonomi- og investeringskonsentrasjonen er å gi studentene en grundig forståelse av finansmarkedets betydning og funksjon i forhold til utvikling og overvåking av selskapets økonomiske politikk, samt prising og bruk av finansielle instrumenter. Nyutdannede i økonomi- og investeringsprogrammet vil være høyt kvalifisert for lederstillinger som finansanalytikere, skattemyndigheter, kapitalforvaltere, finansielle konsulenter og lignende stillinger i en rekke forskjellige selskaper.

Finans- og investeringskonsentrasjonen tar sikte på å kombinere det beste av både amerikansk og europeisk forretningsutdanning. Globale ledende lærebøker, saksmateriale og høyt kvalifiserte fakultet er en del av de viktigste komponentene på SIMT. Samtidig vektlegges den unike tilnærmingen til store, vellykkede globale tyske selskaper med fokus på verdiskapning av kunnskapsintensive forretningsprosesser.

Studentene lærer å anvende et teoretisk rammeverk på virkelige problemer ved å inkorporere finansiell markedsinformasjon i beslutningsprosessen. Studentene blir lært å være nøye oppmerksom på forutsetninger og begrensninger av modellene og teoriene som brukes for å gjøre dem i stand til å forstå hvordan de finansielle markedene fungerer, hvorfor ulike instrumenter og institusjoner eksisterer, samt å kunne prise finansielle instrumenter og å evaluere konsekvenser av økonomiske beslutninger.

Program Struktur

Den samlede strukturen i graden krever vellykket gjennomføring av 20 kurs i fire termer. Konsentrasjonen i økonomi og investering består av tolv kurs i avansert styring fra det generelle MBA-programmet, seks økonomi- og investeringsmoduler og to valgfrie kurs. De valgfrie modulene kan velges fra en rekke valgmuligheter.

Første semester gir en introduksjon til grunnleggende ledelsesspørsmål som behandles i generelle MBA-kurs. Disse generelle modulene inkluderer Corporate Finance og Management Accounting som grunnlag for FI-programmet. Andre og tredje semester fokuserer på spesielle FI ferdigheter. Det fjerde semesteret tilbyr capstone kurs og fokuserer på prosjektprosjektet i bedriften.

Etter vellykket gjennomføring av fjerde semester vil valgfrie praktikplasser gi studentene praktisk praktisk erfaring med å jobbe for et selskap eller en finansinstitusjon i opptil fire måneder.

Finans og investeringer konsentrasjon kurs tilgjengelig

  • International Financial Management
  • Investeringer
  • International Financial Reporting
  • DERIVATER
  • Risikoanalyse og ledelse
  • Financial Planning and Control
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
4 semestre
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Stuttgart, Baden-Württemberg
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Tyskland - Stuttgart, Baden-Württemberg
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen