Read the Official Description

Opprettet i 1992 for å danne bedriftsledere, har denne banebrytende kurs sterk anerkjennelse i det nasjonale og internasjonale plan. Det er den definitive kurs for de som har gjort andre MBA eller øke sine kunnskaper og ferdigheter for en internasjonal karriere og søker en intens utveksling av kunnskap fra de mer erfarne studenter fra Brasil.

FIA Executive MBA

The International Executive MBA har oppnådd resultater sammenlignbare med de av de mest kjente institusjoner i verden i studentenes tilfredshet, i henhold til de vurderinger av Executive MBA Council USA. I 2004 ble det den første og eneste "Executive MBA" 100% brasilianske å være blant de 100 beste MBAs Ledere av verden, ifølge Financial Times of London. Siden da er den Executive MBA en jevn MBAs Business eller "Executive Education" Siden 2003 ble International Executive MBA den første MBA brasilianske å bli akkreditert av AMBA - The Association of MBAs basert i Storbritannia, etter den mest strenge internasjonale standarder for ledelse utdanning. Den AMBA er accrediting foretakets ledende skoler i 80 land, inkludert London Business School, INSEAD, IMD blant andre. I Brasil har FIA rekord i MEC - Ministry of Education, som en institusjon for høyere utdanning, og er akkreditert av ANAMBA - National Association of MBAs, foretaket som bringer sammen de 10 beste MBA-programmene i Brasil med internasjonal standard.

Siden starten i 1992, er det FIA tilknyttet til Executive MBA Council USA, den første brasilianske institusjon å følge internasjonale standarder for MBAs direktør. FIA er også underskrevet PRME - Prinsipper for ansvarlige Management Education, en organisasjon strukturert av FN for å spre begrepene samfunnsansvar, et område hvor vi har betydelig vekt, spre beste praksis til mer enn 17 land i Europa, Asia og Amerika.

Klikk her for mer informasjon og / eller delta i utvelgelsesprosessen til å gjøre et intervju og få tilbakemelding fra en av våre koordinatorer

Klikk her for å se vårt program innhold

MÅL

The International Executive MBA tar sikte på å oppdatere og aktivere den utøvende til å utvikle kritisk tenkning, global strategisk visjon og evne til å lede endringsprosesser i bedrifter i et internasjonalt konkurransedyktig miljø.

metodikk

Kurset tilbys i et dynamisk miljø som bidrar til læring, som kombinerer teori og praktiske tilfeller. De brukes nasjonale og internasjonale saker, etter avtale med Harvard, adressering virkelige problemene selskaper i økende grad konkurranseutsatte markeder.

Resultatene av dette programmet er sammenlignbare med de mest prestisjetunge utdanningsinstitusjoner i verden, i henhold til de vurderinger av Executive MBA Council USA.

I tillegg til kompetansen til fakultetet sitt, sine resultater av høy kvalitet fra bruk av en pedagogisk metodikk som dekker instrumenter og kjente didaktiske og pedagogiske teknikker som:

 • deltakende metoder, simuleringer og utveksling av erfaringer tilsvarer ca 50% av klassene
 • Avtale med Harvard for bruk av undervisningsmateriell, artikler, simuleringer og tilfeller.
 • Arbeid i klasserommet gruppe og avstand.
 • Utviklingsprosjekt ferdigstillelse påføres virksomheten virkeligheten.

PROGRAMMET

Kurset varer i 20 måneder, med total arbeidsbelastning på 500 timer klasserom og 100 timer med ferdigstillelse av arbeidet. Aktiviteter i klassen er fordelt som følger:

 • I løpet av 20 måneder, klasser på fredag ​​ettermiddag og heltid på lørdager, annenhver uke.
 • Opp til to intensive uker med kurs i utlandet, i utvalgte regioner.
 • En streng program som lar deg kombinere internasjonal standard studier med sitt arbeid.
 • Internasjonale foredrag og internasjonal konkurranseevne seminarer.
 • En innovativ sekvens: selskap retning, organisasjon og internasjonal standard implementering.
 • Den endelige MBA, som danner og omdanner det faglige, borger og selskap, få en helhetlig og internasjonal visjon
 • ferdigstillelse av prosjektet: en forretningsplan brukt.
 • bruke muligheten for kreditt på opp til fire valgfag for studenter som senere blir med i Professional Master i Business Management.

Det er anslått en gjennomsnittlig innsats på 10 timer per uke av enkeltstudier.

Ny innsikt med en nyskapende program!

EMBA_Diagrama
Program taught in:
Portuguese (Brazil)

See 2 more programs offered by FIA – Fundação Instituto de Administração »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Mars 2019
Duration
20 måneder
Deltid
Pris
99,451 BRL
Deadline
By locations
By date
Startdato
Mars 2019
Sluttdato
Application deadline

Mars 2019

Location
Application deadline
Sluttdato