Mba integrert bærekraftig ledelse - kvarts

Generelt

Programbeskrivelse

MBA Integrert

Sustainability Management - KV AR

Den akkreditert MBA-program

"Integrert Sustainability Management - KV AR" er et uttrykk for politikk Zittau / Görlitz, for å skape nye markedet og program-orienterte programmer.

Programmet plassert akademikere i en posisjon til å være i stand til å møte behovene i arbeidslivet i dag, som er preget av globalisering, ressursknapphet og den stadig tøffere konkurransen. Bæredyktig drift er et utfordrende tverrgående problem som krever systematiske prosesser, fleksible strukturer og effektiv intern og ekstern kommunikasjon. De fire navn-gi for å illustrere temaene, som inkluderer en bedrifts bærekraftig ledelse i vårt syn:

  • Q KVALITET
  • U mweltmanagement
  • En rbeitsschutzmanagement
  • R ISK administrasjon

De fire områdene utgjør kjernemoduler av vår studium. De er hensiktsmessig kompletteres av modulen komplekse ledelse og sosiale ferdigheter samt valgfrie moduler fra økonomi-området.

arbeider studentene

Vårt tilbud er rettet mot fagfolk som ønsker mer enn bare teknisk trening. For oss er det å få tak med dynamiske og komplekse spørsmålene i vår tid, preget av globalisering, ressursknapphet og den stadig tøffere konkurransen. Her er kurset praktisk og forretningsorientert. De nødvendige teoretiske grunnlaget gi våre professorer. Den praktiske fremstilling erfarne eksperter og professor. Deltakerne, deres erfaringer og spørsmål er alltid i sentrum. Vi tilstreber en felles aktiv læringsprosess, ikke en passiv teoretisk utdannelse foreleser ved elever.

Utvikling og testing av programmet er et prosjekt ved Fakultet for matematikk / naturvitenskap ved Universitetet i Zittau / Görlitz og ble finansiert av European Social Fund og Free State of Sachsen.

Varigheten av masterstudiet omfatter fem semestre inkl. Masteroppgave. Studentene skal tilegne seg 90 studiepoeng og en avgift, TÜV-sertifikater:

  • Representant Quality Management,
  • Officer Environmental Management og
  • Officer sikkerhetsstyring.

Det er ilagt skolepenger i mengden av 2250 EUR per semester. Om Individuelle finansieringsmuligheter, vi ønsker å informere deg!

Relevante studie innganger kan aksepteres på forespørsel.

Opptakskrav

I tillegg til en profesjonell universitetsgrad minst ett års erfaring i et relevant yrke er nødvendig.

Egnethet og individuelle forhold av søkerne vil bli bestemt i en personlig innleggelser intervju.

For utenlandske søkere er også bevis på ferdigheter i tysk på universitetsnivå (GSH) er påkrevd.

studie mål

Utvekslingen av spesialisert kunnskap og siste utviklingen, og tverrfaglig tilnærming til de ulike styringssystemer vil gjøre kandidatene i stand til å identifisere økonomiske problemer, analysere og utvikle de nødvendige løsninger. De tilleggsmoduler fremstille fremtidige ledere før implementering av disse løsningene i praksis.

Graduation

MBA - Master of Business Administration

Den akkreditert MBA grad oppfyller kravene for adgang til høyere tjeneste i offentlig administrasjon og kvalifisert for oppgavene til ledere i selskaper.

Karriere alternativer

Mellomledelsen og ansvar for kvalitetssikring og helse, miljø og sikkerhet og risikostyring.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Det er mange steder hvor det kan studeres godt. Men det er bare én Zittau / Görlitz. Påvirket av regional integrasjon i det vakre landskapet i grensen trekanten mellom Tyskland, forventer Polen og Tsj ... Les mer

Det er mange steder hvor det kan studeres godt. Men det er bare én Zittau / Görlitz. Påvirket av regional integrasjon i det vakre landskapet i grensen trekanten mellom Tyskland, forventer Polen og Tsjekkia studentene en eksepsjonell, enestående og verdensklasse utdanningsinstitusjon. &nbsp Ingen skolepenger, lave levekostnader, familievennlig atmosfære, intensivavdeling. Plus en ultra-moderne fasiliteter og en rekke kontakter med regionale, nasjonale og internasjonale selskaper - disse er ideelle forhold for en effektiv og praktisk grad. Og ganske muligens årsaken til at flertallet av våre studenter å fullføre sine studier innen den fastsatte fristen. Da de forventer gode karrieremuligheter.Den høye plasseringen rate av våre kandidater - ikke minst et resultat av den gode kvaliteten på vår undervisning og forskning. &nbsp I tillegg tilbyr moderne laboratorier og forelesningssaler, den nye campus i Zittau og Görlitz campus rett ved Neisse studieforhold, studentene se andre steder forgjeves. &nbsp En studie ved Hochschule Zittau / Görlitz. Det betyr å studere under de beste forhold for undervisning og forskning, med mer enn 3800 studenter, 130 professorer og over 100 Forskerstabens. &nbsp&nbsp Våre kontakter. International og Worldwide. &nbsp Hochschule Zittau / Görlitz er en virkelig internasjonal utdanningsinstitusjon.Blant totalt 115 universiteter i 38 land, er det high-school partnerskap. Fra Sør-Afrika til USA, fra Brasil til Storbritannia til Russland. Dette får ordet "et springbrett inn i verden " en konkret dimensjon. &nbsp I tillegg kan vi peke på en rekke internasjonale samarbeid med industripartnere, til internasjonalt anerkjente grader og vårt internasjonale nettverk av Neisse University. Studere ved Hochschule Zittau / Görlitz - det betyr å studere i kjølvannet av globaliseringen. Minimér