MBA i revisjon

Programmets mål:

Dette programmet er utformet for å forberede vellykkede søkere til å utvikle forståelse og verdsettelse av verdiene i revisjonsprosessen og behovet for å opprettholde etiske standarder ved bruk av revisjonspraksis. Programmet fokuserer på kunnskap og ferdigheter for systemer og operasjon revisjon.

Programmets unikhet ligger i sin fleksibilitet og praktiske vekt uten å gå på bekostning av akademisk forskning og rigor. De toppmoderne foredragsteatrene og fasilitetene kombinert med elektroniske læringsmateriell for simulering av virkelige situasjoner og bruk av datamaskinassistert revisjonsverktøy og andre dataprogrammer er tilgjengelige for å gi studenter med et eksklusivt læringsmiljø som letter forhåndshåndtering, På erfaring i en komfortabel setting.

Mål søkerne:

Regnskapsførere og økonomidirektører, interne og eksterne revisorer og ledere i alle sektorer, samt kandidatstudenter som ønsker å være mer effektive i dagens utfordrende forretningsmiljø ved å anskaffe en avansert kvalifikasjon innen revisjon, oppfordres til å søke.

Varighet: 24 måneder

Opptakskrav:

  • Søkere som søker opptak til MBA i revisjon programmet må:
  • Har en god første grad fra et anerkjent og akkreditert universitet / institusjon, fortrinnsvis andre klasse lavere eller bedre med regnskapsmessig bakgrunn eller,
  • Ha relevant anerkjent faglig kvalifikasjon (Chartered level) f.eks. ICAG, ACCA, CIMA, CPA, CIB.
  • Internasjonale søkere med første utdanning og engelsk kunnskap kan søke om vurdering.
Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurs fra University Of Professional Studies Accra »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
24 måneder
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato