Read the Official Description

Mba i regnskap og finans

Programmets mål:

Programmet er utformet for å forberede vellykkede søkere til strategisk å forvalte deres organisasjoners økonomiske og andre viktige ressurser. Målet er å utvikle studentenes kunnskaper på viktige økonomiske områder, samtidig som de utvikler sine forretnings- og lederegenskaper, som kun kan skaffes ved å oppnå en avansert grad ved UPSA. Regnskaps- og finansforvaltere og ledere i alle sektorer samt kandidatstudenter som ønsker å være mer effektive i dagens utfordrende forretningsmiljø, oppfordres til å søke.

Programmets unikhet ligger i sin fleksibilitet og praktiske vekt uten å gå på bekostning av faglig forskning og rigor. De moderne toppmoderne teatrene og fasilitetene kombinert med elektronisk læringsmateriell med trådløs internettforbindelse, samt elektroniske biblioteksmiljøer gir studentene et eksklusivt miljø som muliggjør avansert undervisning og læring i en komfortabel setting.

Mål søkerne:

Disse inkluderer praktiserende regnskapsførere, økonomistyrere og ledelseskonsulenter i alle sektorer, nasjonale og internasjonale organisasjoner, samt ansatte.

Programmets varighet: 24 måneder

Opptakskrav:

Søkere som søker opptak til MBA Regnskap og Finans programmet må:

  • Har en god første grad fra et anerkjent og akkreditert universitet / institusjon, fortrinnsvis andre klasse lavere eller bedre i regnskap / finans eller,
  • Har relevant anerkjent faglig kvalifikasjon (Chartered Level) f.eks. ICAG, ACCA, CIMA, CPA, CIB eller,
  • Internasjonale søkere med en førsteeksamen og engelsk kunnskap kan søke om vurdering.
Program taught in:
Engelsk

See 6 more programs offered by University Of Professional Studies Accra »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
24 måneder
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato