MBA i ledelse

Metropolitan College of New York

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA i ledelse

Metropolitan College of New York

MBA i General Management

Utformet for å arbeide fagfolk, kan du tjene din MBA fra MCNY i så lite som ett år. Vi tilbyr kveld og helg klasser, samt et utvalg av online kurs og akselererte programmer.

Enten du er interessert i vår MBA i Media Management, Financial Services, eller vår Generelt MBA, alle våre MBA-programmer går utover den tradisjonelle læreplanen for å inkludere en innebygd reiser utenlands komponent.

MCNY MBA studentene få et globalt perspektiv på virksomheten fra studien på steder som London, Paris eller Frankfurt.

Programoversikt

På midtpunktet i MCNY MBA-programmer er College hensikt-sentrert utdanning modell, der studentene arbeider metodisk hvert semester for å ytterligere øke sin forståelse av verden av virksomheten, samtidig som vi bidrar til utvikling av deres konstruktive handlinger.

Den konstruktiv handling fokuserer på strategisk analyse, planlegging og gjennomføring for å definere innovative forretningsmodeller, produkter, kunder, markedssegmenter og geografiske markeder for fremtiden. Snarere enn å veksle en faglig og internship eller arbeidsrelatert semester som praktiseres i enkelte arbeidsstudieprogrammer, den MCNY MBA læreplanen krever samtidig samspill mellom kunnskap og handling, studier og praksis, som hver elev er forventet å utvikle og gjennomføre en virkelig verden Konstruktiv aksjon under hvert formål.

For å oppnå disse målene, er studenter i MBA-programmer som kreves for å fullføre tre Formål med integrert fulltidsstudier og praksis i industri og Venture Assessment (Formål 1), forretningsplanlegging, utvikling og markedsføring (Formål 2) og Venture Implementering, aktualisering og Evaluering (Formål 3) som brukes til deres valgte område av spesialisering i General Management.

Program Struktur

MBA-programmet i General Management består av tre formål (1 - 3), og dreier seg om fem dimensjoner: Formål, Verdi og etikk, Selv og andre, systemer og kompetanse. Disse dimensjonene danner kjernen i kurs som tilbys for hver bestemt formål.

Innholdet kurs er rettet mot oppnåelse av de overordnede program mål. De tre Formål og kursene som tilbys i hver er gitt nedenfor: Formål 1: Industri og Venture Assessment

 • Formål: CA 1 - Strategisk Industry Analysis
 • Ferdigheter: Driftsregnskap
 • Selv & Annet: Emerging Technologies og forretnings Empowerment
 • Verdier og etikk: Business Law & Ethics
 • Systems: Intra og entreprenørskap & Business Management

Formål 2: Business Planning, utvikling og markedsføring

 • Formål: CA 2 - Strategisk planlegging
 • Ferdigheter: Managerial Economics
 • Selv & Others: Markedsføring i en flat verden
 • Verdier og etikk: Prosjektledelse
 • Systemer: Organisasjonsatferd, Development & Transformation

Formål 3: Implementering, aktualisering og evaluering

 • Formål: CA 3 - Strategisk ledelse og evaluering
 • Ferdigheter: Bedriftsøkonomi Finans
 • Selv & Other: People, Konflikt, forhandling og oppløsning
 • Verdier og etikk: Corporate Social Responsibility / International Practicum
 • Systemer: Innovasjon og Knowledge Management

Formålet Dimension (semester kurs) er der studentene aktualisere deres konstruktive handlinger. Formålet Dimension seminarer er derfor de kritiske fora der, via diskusjoner, planlegging, forskning og delt utforskning av problemer og løsninger, er studentens læring vurderes, avklart og satt i kontekstuell fokus. I disse seminarene, hver elev bidrar aktivt, og bringer ideer, forskningsresultater, spesifikke problemer, og planer om hans eller hennes spesifikke konstruktiv handling med en bestemt virksomhet venture i hans / hennes spesielle bransjen, for å dele med andre studenter på seminaret.

I tillegg er et mål for hvert seminar for å fremme og bruke ferdigheter avgjørende for å utvikle faglige og gjensidig fordelaktige relasjoner mellom elevene. Som gjensidig bidragsytere, skal studentene bringe sine innsikter fra feltarbeid, tildelt opplesninger og foredrag i den andre dimensjonen klasser i et fokus som integrerer teori med sine individuelle konstruktive handlinger. Som sådan, må elevene finne en passende feltet plassering under hvert Formål å utføre sitt konstruktiv handling. Den felterfaring kan variere fra ett formål til neste hvis det er nødvendig, og kan være oppnå via ett av følgende: eksisterende sysselsetting, internship og / eller veiledning.

Etter attainting en MBA i General Management fra MCNY, vil nyutdannede av programmet lede endringsprosessen for selv, andre og for en bærekraftig globalt samfunn. Programmet har spesifikke grunner til at nyutdannede vil jobbe mot å skaffe sine grader på MCNY og disse inkluderer følgende:

 • Håndtere endring i et dynamisk globalt miljø og på tvers av verdikjeden.
 • Utvikle nye muligheter for seg selv og andre gjennom konstruktiv handling.
 • Påfør nye teknologier for business vekst.

Karrieremuligheter

Karrieremuligheter for MBA kandidater er ventet å øke i 2014. MBA akademikere er ansatt i middels til høy nivå lederstillinger i markedsføring, økonomi, informasjonsteknologi, human resource, strategisk planlegging og rådgivning i både nasjonale og globale muligheter. I tillegg mange MBAs også drive gründer ventures og kartlegge deres egen faglige kurs ved å utvikle og investere i sine egne ideer og ventures. For de som ønsker å bedriftens muligheter, er etterspørselen etter nylig preget MBAs forventes å øke. The Graduate Management Admission Rådets (GMAC) arbeidsgiver undersøkelse viste at 76 prosent av arbeidsgiverne vil ansette MBA nyutdannede i 2013, opp fra 69 prosent i 2012.

Ifølge en undersøkelse fra The 2013/14 QS TopMBA.com Jobs & Lønn Report, vil det være en 16 prosent økning i MBA muligheter i 2014 basert på svar fra arbeidsgivere (TopMBA Nettstedet, 2013).

I tillegg GMAC Corporate Rekrutterere Survey, "arbeidsgivere i USA forvente å betale MBA nyutdannede vesentlig mer i 2012 enn nyansatte med bare en bachelorgrad. Dette oversettes til årslønn for nye MBAs som er US $ 40 000 høyere i gjennomsnitt enn lønn bachelor-grad holders kan forvente "US News & World Report LP rapporterte også at" MBA Innleie fortsetter å vokse.; Sysselsettingen blant MBA gradienter er høyeste siden før resesjonen. "

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
1 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - New York, New York
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
USA - New York, New York
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen