Mba i landbruksøkonomi

Generelt

Programbeskrivelse

En mastergrad i bedriftsøkonomi innebærer studier av ledelse - det vil si prosessen med å organisere og lede ressurser, som inkluderer mennesker, økonomi, materialer og informasjon.

Ledere må ikke bare forstå disse funksjonene og deres sammenhenger, men også hvordan en raskt forandret markedsplass påvirker dem. Som beskrevet av Graduate Management Admissions Council, "den moderne lederen er delprognoser, en del problemløsende, deltilsynsførende, og en del personlig eksempel for andre." Nordvests MBA-program vil hjelpe deg med å forberede de utfordringene du vil møte i det nye årtusenet .

Northwest MBA-programmet gir deg muligheten til å være en bedriftsleder ved å utvikle ferdigheter i etisk beslutningsprosess, økonomisk planlegging, kvantitativ analyse, policyformulering og mellommenneskelige relasjoner, samt forståelse for den fremvoksende globale økonomien. Programmet fokuserer på å utvikle bedriftsgrunnlag og deretter anvende denne bakgrunnen på forretnings problemer i funksjonelle områder. Du vil oppdage hvordan ledelsesevner brukes i å oppnå forretnings- og organisasjonsmål. Ved å lære å gjenkjenne og løse operasjonsproblemer, oppnår MBA-kandidaten den maksimale fleksibiliteten som er viktig i dagens dynamiske samfunn og multinasjonale miljø.

oppgradering vår2010 TA189

Northwest MBA-program, akkreditert av Accreditation Council for Business Schools og Programmer, tilbyr en omfattende og nyskapende læreplan som kontinuerlig vurderes for å sikre at vårt oppdrag reflekterer det skiftende ansvaret for bedriftsledere, spesielt i den globale konteksten nasjonen står overfor. Å forberede fremtidige bedriftsledere krever nye og fantasifulle svar sammen med en forpliktelse til kontinuerlig kvalitetsforbedring. Ledende kvalitetseksperter valgt nordvest som mottaker av Missouri Quality Award i 1997, 2001, 2005 og 2008, en prismodell etter den prestisjetunge Malcolm Baldrige National Quality Award, slik at du kan være trygg på at Northwest er forpliktet til å levere kvalitet.

Northwest's graduate kurs bygger på tradisjonell teori ved å kombinere moderne innsikt med klassisk innholdsbasert læring. For eksempel har nylige studenter besøkt bedrifter for praktisk læring om intern operasjon, engasjert i spørsmålet og svar på sesjoner med seniorledere, utviklet omfattende porteføljer av nåværende forretningsmessige emner, utførte dybdegående analyser av enkeltbedrifter / næringer og deltok i fokus gruppeforskning for ideelle organisasjoner.

For de med en lavere business grad, kan MBA fullføres på så kort tid som 12 måneder. For ikke-business lavere grader, tar programmet omtrent to år som en heltid student.

Valk spring2017 ch0004

MBA Agricultural Economics Emphasis

Studenten som ønsker en karriere i bedriftsaspektet av landbruket, kan velge å forfølge MBA med vekt på Agricultural Economics, som tilbys i samarbeid med Agricultural Sciences. Dette programmet er en logisk forlengelse for studenter som har fullført en lavere grad i landbruksbransjen.

Den MBA - Agricultural Economics Emphasis kandidat vil ha to rådgivere - en fra MBA fakultet, og en fra School of Agricultural Sciences.

Forutsetninger

For vekten i landbruksøkonomi, må følgende kursforutsetninger være oppfylt i tillegg til MBA-forutsetningskursene: ECON 52151 Mikroøkonomiske prinsipper
ELLER
AGRI 03110 Introduksjon til landbruksøkonomi
AGRI 03130 Plantevitenskap
AGRI 03150 Animal Science
AGRI 03304 Farm Management og Records Analysis
AGRI 03334 Soils

Graduate Course Krav

MBA Agricultural Economics vekt kandidater må fullføre følgende kurs: (Se kursbeskrivelser for de nødvendige forutsetningene kurs.)

Kurs Timer
ACCT 51646 Ledelsesregnskap 3
ECON 52651 Makroøkonomi for bedriftsledere 3
ELLER
ECON 52654 Ledelsesøkonomi 3
FIN 53621 Finansiell ledelse 3
MGMT 54616 Organisasjonsadferd i administrasjon 3
MGMT 54618 Executive Seminar * 3
MKTG 55630 Strategisk Markedsføring 3
CSIS 44623 Informasjonsteknologiledelse 3
Valgfag 12
Samlet kreditt timer 33

Valgfag

Valgfag: Enhver student som ikke fullførte et internasjonalt forretningskurs på lavere nivå, er pålagt å fullføre MKTG 55631 International Business som valgfag.

Valgfag må godkjennes av studentens rådgiver på forhånd. Ikke mer enn tre (3) timer med 500-nivå kurs kan telle som valgfag

De fleste IT-ledelse kurs kan tas som valgfag hvis forutsetninger er oppfylt, med rådgiver godkjenning. Følgende ikke-forretningsmessige kurs kan tas som valgfag med rådgiver godkjenning.

Kurs Timer
AGRI 03502 Landbrukspriser 3
AGRI 03503 Agricultural Law 3
AGRI 03504 Futures Trading 3
AGRI 03505 Agricultural Resource Economics 3
AGRI 03508 Landbrukspolitikk 3
AGRI 03602 Avansert Landbruksøkonomi 3
AGRI 03604 Avansert Farm Management 3
AGRI 03691 Forskningsmetoder i biovitenskap 3
AGRI 03609 Spesielle emner innen landbruksøkonomi 1-3
* Executive Seminar må tas under siste innmeldingsperiode.

I henhold til ACBSP-akkrediteringsstandarder skal kandidatstudenter som driver MBA-grader, fullføre minst 30 timer i emner forbeholdt eksklusive studenter (det vil si kurs på 600 nivåer).

MERK: Ag Finans og Ag Marketing oppfyller ikke forutsetningskravene til MBA-programmet.

Ag science fall2015 tw0333

MBA Opptakskrav

Søkere til Northwest Missouri State Universitys MBA-program med en bachelorgrad i virksomheten fra et regionalt akkreditert universitet med et kumulativt karakterpoeng gjennomsnitt (GPA) på 2,5 på en 4,0 skala, og ett av følgende:

 • Tre års kontinuerlig profesjonell heltid arbeidserfaring, OR
<li>  Tre &aring;rs kontinuerlig heltid USA oppn&aring;dd eller bestilt milit&aelig;rtjeneste, OR</li>
<li>  Graduate grad fra et regionalt akkreditert universitet med minst 3,0 kumulative GPA, OR</li>
<li>  En GMAT-score p&aring; 440 eller h&oslash;yere, ELLER</li>
<li>  En opptaksindeks p&aring; 1100 (GPA x 200 + GMAT), OR</li>
<li>  En GRE-score p&aring; 285 eller h&oslash;yere, OR</li>
<li>  En opptaksindeks p&aring; 965 (GPA x 200 + GRE), OR</li>
<li>  En 70. prosentil p&aring; Business Major Field Test-poengsummen eller over</li>


Internasjonale søkere må oppfylle en av de følgende engelskkunnskapskravene *:

 • TOEFL score på 550 (papir), 213 (datamaskin) eller 79/80 (Internett-basert). ELLER
<li>  IELTS score p&aring; 6,5 OR</li>
<li>  PTE-score p&aring; 53</li>


* Det engelskkunnskapskrav kan fravikes for internasjonale søkere med bachelorgrad fra noen av de regionalt akkrediterte institusjonene i USA.

Søkere til MBA-programmet som ikke har en bachelorgrad i virksomheten er pålagt å fullføre MBA Business Foundation-kurset, som er spesielt utviklet for studenter som er nyutdannede.

Overføre studiepoeng

Bare studenter som har god status som studenter ved en regionalt akkrediterte institusjon, er kvalifisert til å søke som studenter med overføringsoverføring.

Ikke mer enn ni trimester timer med utdannet kreditt bestående av ikke mer enn fire kurs kan overføres for et utdannet program. Overføringskreditt må være fra en regionalt akkreditert institusjon. Godkjennelsen av de fulle ni timene er betinget av at studentene har en planlagt utdanning. Studenten må jobbe med en bestemt mastergrad i Nordvest og ha fullført granskningsavtalen for å motta hensyn til kvalifisert overføringskreditt. Studentrådgiveren må skriftlig anmelde om potensiell overføringskreditt fra dekanen på Graduate School. Overføringskreditt blir ikke behandlet for ikke-gradige eller sertifiserende studenter. Overføringskreditt brukt mot en grad kan ikke være eldre enn åtte år.

Kun arbeidsevaluert "B" eller over er akseptabelt for overføringskredit og gjelder for et bestemt masterprogram. Kursene tatt for ungraded kreditt kan ikke brukes mot en grad. Offisielle transkripsjoner må vise at kreditten er på kandidatnivå. Ingen overføringskreditter vil bli akseptert for kurs tatt av korrespondanse.

Kreditt utført ved enhver institusjon som en del av en avansert grad fra den institusjonen er ikke akseptabelt for overføring mot en høyere grad på Nordvest.

Northwest har mulighet til ikke å godta overføringskreditter fra en regionalt eller nasjonalt akkrediterte institusjon for kurs som tilbys av den institusjonen i en stat utenfor staten der institusjonen har sin hjemmekampus.

International Student Entre

Før den bestemmer seg for å delta i Nordvest, bør den internasjonale studenten nøye undersøke sin økonomiske situasjon. Den amerikanske innvandrings- og naturaliseringstjenesten krever at Nordvest-staten sertifiserer at internasjonale studenter har blitt fullt akseptert i et masterstudium for heltidsopplæring (gradersøk) og har tilstrekkelige midler til å møte alle utgifter: undervisning, boliger, transport etc. Northwest krever en erklæring om støtte fra studentens familie, sponsor eller regjering. Erklæringen bekrefter at undervisning, rom og brett og personlige midler er tilgjengelige, og at studenten har lov til å eksportere og bytte ut disse midlene. Uten denne sertifiseringen kan ingen I-20-skjema utstedes.

Internasjonale studenter må også ha tilstrekkelig medisinsk forsikring. Northwest tilbyr en forsikringsplan hvis studentene ikke har egen forsikring, eller det er andre forsikringsagenter i Maryville.

Nye internasjonale studenter

Internasjonale studenter må oppfylle alle opptakskrav som beskrevet i "Opptakskrav" og må ha bachelorutdanning fra et godkjent fireårig universitet eller høyskole. I tillegg, for å være fullt opptak til Nordvest, må studentene sende inn følgende elementer til Nordvestkontoret for opptak.

 • Internasjonal søknad, inkludert tilleggsinformasjon og finansiell informasjon som krever sponsorsignatur og notarius seal.
<li>  Offisielle akademiske transkripsjoner fra hver videreg&aring;ende og post-sekund&aelig;r institusjon deltok. Delvis transkripsjoner vil bli akseptert dersom studenten er p&aring;meldt for en h&oslash;yskole eller et universitet.</li>
<li>  Offisielle GMAT eller GRE generelle testresultater.</li>
<li>  S&oslash;knadsgebyr i amerikanske dollar.</li>
<li>  Offisiell test av engelsk som fremmedspr&aring;k (TOEFL) eller International English Language Test System (IELTS) eller Pearson Test of English (PTE) poengsum.</li>
<li>  Opprinnelig finansieringsoversikt fra en bankinstitusjon for &aring; bekrefte at undervisning, rom og styret og personlige midler er tilgjengelige.</li>
<li>  Kopi av pass eller f&oslash;dselsattest.</li>


Ved mottak av disse elementene vil internasjonale studenter bli varslet om aksept eller fornektelse. Aksepterte studenter vil motta en utfylt I-20-formular, som de da skal presentere til et amerikansk konsulat når de søker om sine studenter (FI) visum. Studentvisum skal innhentes før du kommer inn i USA, da konvertering fra et visum til et visum til studentene ikke er garantert.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University fo ... Les mer

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University focuses on student success - every student, every day. It will be THE university of choice for a comprehensive, exceptional student experience. Minimér