Mba i internasjonal virksomhet i barcelona

GBSB Global Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mba i internasjonal virksomhet i barcelona

GBSB Global Business School

Hvorfor MBA i Internasjonal Business i Barcelona

 • Studier Bedriftsøkonomi ved en handelsskole Hvor "digital" er i sin kjerne. GBSB Global er den eneste høyere utdanningsinstitusjonen i Spania som er godkjent av Microsoft som leder innen digital utdanning. Sett deg bort fra konkurransen.
 • Tjen akkreditering i tillegg til mastergrad gjennom ACCA, den anerkjente internasjonale sammenslutningen av Chartered Certified Accountants
 • Oppnå en differensialkvalifisering med Microsoft Imagine Academy - GBSB Global forbereder studentene til å møte markedets etterspørsel innen digital teknologi

Studieplanen

MBA i International Business i Barcelona programmet forbereder studentene til å møte de utfordringene som presenteres av den globaliserte økonomien og gir kunnskap og ferdigheter som kreves for å jobbe på tvers av landegrensene. Studentene utvikler en større kulturell intelligens og bevissthet, slik at de kan jobbe effektivt med mennesker som har svært forskjellige verdier og atferd. MBA i International Business i Barcelona fokuserer på verdensregioner og lokale markeder i Afrika, Asia, Europa og Latin-Amerika, med hovedvekt lagt på forretningstrender som kutter over nasjonale grenser og legger vekt på internasjonale forretningsutviklingsstrategier. MBA i International Business i Barcelona på GBSB Global er et transformasjonsprogram som inspirerer studenter til å vokse både personlig og profesjonelt. Det er en av de mest banebrytende MBA i Spania som tar sikte på å endre selve konseptet med forretningsutdanning og forbereder ansvarlige, innovative og virkelig globale bedriftsledere. Denne MBA i International Business i Barcelona leverer en inkluderende studie av forretningstemaer som varierer fra den globale økonomien til tverrkulturelle forhandlinger, samarbeid og ledelse.

En av de mest anerkjente MBA-programmene innen forretningsetikk og internasjonale saker

GBSB Global MBA Barcelona-studentene ble finalistene i International Business Ethics Case Competition (IBECC), USA - den mest prestisjefylte hendelsen innen forretningsetikk siden 1996

# 1 i Europa i guiden til grønne MBA-programmer

Nøkkelfakta

 • Programmets varighet - 9 måneder
 • Språk i programmet - engelsk
 • Intakes - oktober, januar, april / årlig
 • Planlegg - Fulltid, Dagtid
 • Beliggenhet - Barcelona, ​​Spania

Program Høydepunkter

 • Fakultet med industriopplevelse
 • Bedriftsbesøk
 • Studenter fra 70 forskjellige land
 • Eksklusive internasjonale forretningshendelser
 • Praktisk kunnskap som kan brukes på en global skala
 • Karrieremuligheter med multinasjonale selskaper

Hvorfor tjene denne graden

Forbered deg på å møte utfordringene fra det 21. århundre - Bli med profesjonelle medarbeidere i arbeidet med en agenda basert på bærekraft og etiske forretningspraksis.

Flere og flere selskaper i dag velger nøye sine leverandører og samarbeidspartnere fra en rekke bedrifter som overholder de internasjonale miljøstandardene og kravene som respekterer menneskerettighetene og utfører etiske operasjoner. En utdanning som fokuserer på global bærekraft vil forberede studentene på den siste trenden som fokuserer på etiske forretningspraksiser i global virksomhet.

Øk lønnen din, få en kampanje og åpne nye karrieremuligheter - Tilfredsstille dine profesjonelle ambisjoner, utvikle en sterk karriere og overgå målene dine.

3 av 4 MBA-kandidater sa at de ikke ville ha fått sin nåværende jobb uten MBA-graden (GMAC, 2013). 90% av respondentene sa at MBA-programmet var profesjonelt givende.

Perfekt Leadership & Managerial Skills - Bli en profesjonell leder, entusiastisk leder, tilfredsstille dine ambisjoner og inspirere andre.

Det er en direkte sammenheng mellom nivået på ytelse og suksess for en bedrift med lederskapskapasiteten til sine ledere. Det betyr at etterspørselen etter velutdannede ledere med gode lederegenskaper bare vil vokse.

Bygg et virkelig globalt nettverk med sterke faglige tilkoblinger over grenser og næringer - Dra nytte av den mangfoldige studentkroppen på Global Business School Barcelona, ​​som representerer mer enn 65 nasjonaliteter.

Nettverk spiller en svært viktig rolle i sin karriereutvikling, både når det gjelder å finne en god jobb eller utvikle gode relasjoner med nye partnere eller kunder. På GBSB får du mulighet til å samarbeide med studenter, fremtidige bedriftsledere fra over 65 land, og professorer, nåværende ledere og grunnleggere av ulike bedrifter fra over 18 land rundt om i verden.

Dra nytte av Barcelona - Nettverk og bygge relasjoner i en by full av ledende internasjonale selskaper og store industrielle hendelser.

World Mobile Congress, den største begivenheten i teknologibransjen og innovasjonsområdet, arrangeres årlig i Barcelona. Arrangementet samler de største og mest innflytelsesrike selskapene sammen på en enkelt, forretningsfase, i tillegg til å ønske de største ledere av vår tid som Mark Zuckerberg til arenaen. Takket være denne hendelsen har Barcelona blitt offisielt verdens mobilkapital.

Øk din innovasjonspotensial - Ta kurs på design Tenk eller kreativitet og psykologi av ny produktutvikling og gjør deg klar til å jobbe i innovative bedrifter. Ta kurs som Design Thinking, fremme kreativitet og forståelse av psykologien bak produktutviklingen.

Forskningsavdelingen på GBSB Global Business School er kontinuerlig involvert i forretningsutdanningsforskning, som fremmer utformingen av de mest innovative og praktiske forretningsprogrammene. GBSB Global implementerer de mest avanserte undervisningsmetoder som er tilgjengelige i dag til MBA-læreplanen, for eksempel Lego Series, spiller og tegner produksjonsoppgaver.

HVORFOR GBSB GLOBAL?

 • Den eneste handelshøyskolen i Spania med en internasjonal akkreditering fra ASIC
 • Den første og eneste offisielle Microsoft-skolen i Spania, akkreditert av Microsoft som leder innen digital utdanning, gir studentene den mest moderne læringsopplevelsen fra første dag
 • Offisiell Microsoft Showcase School
 • Den eneste handelshøgskolen i Barcelona og Madrid med status som ACCA Computer Based Exam Centre
 • Medlem av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP), USA
 • Registrert som en av de beste bedriftsskolene i Europa av MYBS (Mind Your Own Business School)
 • Anerkjent som leder i global utdanning av Newsweek Magazine
 • Rangerte nr. 1 i Europa i veiledningen til bærekraftig skoler
 • OFFISIELT MEDLEM fra Det europeiske råd for næringsutdanning (ECBE)
 • Gjentatt vinner av International Business Ethics Case Competition, USA
 • Global Diversity | Studenter fra 70 + land og fakultet fra 20 + land
 • Fokus på innovasjon | Fra undervisningsmetoder, kursplaner og workshops til fullt digitalisert utdanningsmiljø handler det om innovasjon og utfordrende status quo
 • Ansattes evne og karriereutvikling muligheter | Praktisk kunnskap og ferdigheter, karriereveiledning og individuelle treningsøkter
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
9 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
16,200 EUR
Information
Deadline
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
Spania - Barcelona, Catalonia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen