Mba i gjestfrihet og luksus merkevare ledelse

Generelt

Programbeskrivelse

MBA i Hospitality & Luxury Brands Management

MBA-programmet av CMH er internasjonalt anerkjent som 5-årig og 6-årig etter uteksaminering nivå grad. Studentene har høyt posisjoner og de er umiddelbart i drift takket være en oppdatert opplæring knyttet til profesjonelle hendelser.


MBA reagerer perfekt på bedriftens behov, og søker etter erfarne og operative kandidater med en reell internasjonal dimensjon og en god tilpasningsevne.


Opplæringen legger vekt på personlig utvikling, karriereplanlegging og personlig tilpasset oppfølging.


MBA - Master Of Business Administration er:

  • En global oversikt over selskapet
  • Et internasjonalt syn på virksomheten
  • Entreprenørskap tenkemåte i Hospitality and Luxury Brands Industry

Muligheter / Karriereplan


International Hospitality Management


Hotel Manager, Spa Center Manager, Markedsføringsleder, Reklame, Kommunikasjon, PR, Administrasjon og Finans, Menneskelige Ressurser, Salg eller Innkjøp i Hospitality Industry, F & B, Seminarer og Bankett Arrangør, Reisearrangør, Hotell / Restaurant Konsulent, etc.


International Luxury Brands Management


Utviklingsdirektør for et luksuriøst merkevare, luksuriøst hotellansvarlig, spa senterleder, luksusbutikk, markedsføringsansvarlig, kommunikasjon, reklame, PR, administrasjon og finans, menneskelige ressurser, salg eller innkjøp i luksusindustrien, arrangementer arrangør innen luksus Varemerker, Luksus Travel Organizer, Brands Manager, Management / Marketing Consultant in the Luxury, etc.


Internasjonal turisme ledelse


Turistutviklingsleder i territoriale myndigheter (kollektiviteter), Turistkontorleder, Hotellansvarlig, Spa senterleder, Markedsføringsleder, Kommunikasjon, Reklame, PR, Administrasjon og økonomi, Menneskelige ressurser, Salg eller Innkjøp på hotell eller turiststed, Arrangementer Arrangør, Reisearrangør, Administrasjon / Markedsføringskonsulent i Turistsektoren, Prosjektansvarlig for turismeutvikling, Turistprodukter, Markedsføringschef, Lokal eller Departementell Turistutviklingsleder mv.


Kommunikasjon og PR


Markedsføringsleder, Kommunikasjon, Reklame, PR, Pressemann, Reklamehendelser Arrangør, Kommunikasjonsbyråleder, Messe og messeshow arrangør, Kommunikasjonsprosjektleder, Merchandising Supervisor, Forretningsjournalist, Kommunikasjonskonsulent mv.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

For over 35 år har vår oppgave vært å møte behovene til det internasjonale markedet innen manager og executive opplæringsprogrammer i Hospitality Management, Tourism, Luxury Brands og internasjonale s ... Les mer

For over 35 år har vår oppgave vært å møte behovene til det internasjonale markedet innen manager og executive opplæringsprogrammer i Hospitality Management, Tourism, Luxury Brands og internasjonale spørsmål. Vår gruppe utvikler børsene og utvider sin internasjonale tilstedeværelse til Europa, Sør-Øst Asia, Kina, og Øst-Europa i samarbeid med bedrifter og selskapsobligasjoner universiteter. Vår styrke: En innovativ og responsiv undervisning med programmer som kombinerer de mest moderne metoder for internasjonal ledelse og de tradisjoner for forskning i Hospitality Business and Luxury Brands. En direkte engasjement i bransjen, med kurs og ledelse treninger bringe elevene til raskt assimilere den teoretiske kunnskaper og teknisk-praktiske ferdigheter som tilbys av kurs, og dermed være fullt operativ innen utgangen av sine studier. Et høyt nivå fakultet, bestående av professorer, fra høye rangert amerikanske og europeiske universiteter, internasjonale eksperter og fagfolk. En profesjonell og individuell coaching med en coach. Den coaching hjelper deltakerne til å sette sine karriereplaner og personlig utvikling. Et flerkulturelt miljø med studenter fra over 41 nasjonaliteter. Dette gjør at våre deltakere å samhandle med hverandre, ikke bare gjennom språket, men også gjennom kultur og mentalitet. Et verk-basert program, som tilbyr muligheten til å starte en deltids profesjonell aktivitet for deltakere med start fra det andre året og heltid en for MBA-studenter. En tospråklig program (fransk / engelsk) slik at reell tospråklighet. Europeisk og internasjonal anerkjennelse av våre grader.Våre kurs er akkreditert av ECBE - European Council for Business Education - og ACBSP - Association of kollegiale handelshøyskoler og programmer, som gir dem europeisk og internasjonal anerkjennelse. Takket være de akkrediteringer, våre studenter har mulighet til å tilbringe et semester i utlandet i en av våre 750 partner universiteter i nettverket ACBSP-ECBE-ECMU og å validere en double degree. Minimér