Les den offisielle beskrivelsen

MBA i forretningsmodellering og utvikling

FILOSOFI

Nyutdannede fra MUICs MBA i Business Modeling and Development er godt utstyrt med både teoretiske og praktiske aspekter ved forretningsmodellering og utvikling og strategiske applikasjoner i virkelige forretningssituasjoner og med verktøyene som er nødvendige for å lykkes og fullføre i dynamisk næringsliv.

BEGRUNNELSE

I dagens stadig mer konkurransedyktige forretningsmiljø er mange selskaper på utkikk etter nye kvaliteter i sine eksisterende og nyansatte ansatte. De med vitenskapelige tanker, som er fremtidsrettet personer med en sterk visjon for fremtiden, er ettertraktet av ledende selskaper. Men fagfolk som er i stand til å analysere forretningsdata og produsere antall gode strategiske beslutninger, representerer et lite antall i mange MBA-kandidater. For å svare på den økende etterspørselen av virksomheten over hele verden, bestemte MUIC å tilby MBA i Business Modeling and Development, med sikte på å produsere profesjonelle kandidater som er utstyrt med sterke kvalitative og kvantitative forretningsanalytiske ferdigheter.

Mål

Å produsere kandidater som har egenskaper, kunnskaper og ferdigheter som følger:

 1. Ha kunnskap om teorier, prinsipper og tilnærminger til bedriftsledelse i helhetlig bilde og innen forretningsmodellering og utvikling.
 2. Har analytiske, kvantitative og beslutningsfaglige ferdigheter som fører til vellykkede karriere i næringsliv, offentlig eller privat sektor;
 3. Kan skape og presentere forskningsresultater om forretningsmodellering og utvikling riktig og i samsvar med etiske prinsipper for forskning;
 4. Ha en velutviklet evne til effektivt å bruke engelsk utenfor Thailand og / eller i en internasjonal virksomhetskontekst;
 5. Vær ansvarlig og i stand til å jobbe med andre både i rollen som leder og tilhenger
 6. Ha etiske og sosialt ansvarlige tanker, og evnen til å velge den mest etiske handlingen under følsomme omstendigheter og
 7. Har evne til å bruke informasjonsteknologi til å kommunisere, søke og presentere riktig;

Inntakskriteriene

 • Bachelorgrad i alle felt
 • Foreløpige studenter med minst 1 års arbeidserfaring skal ha en bachelorgrad med en GPA på 2,50 eller høyere.
 • Foreløpige studenter uten arbeidserfaring skal ha en bachelorgrad med en GPA på 3,00 eller høyere.
 • TOEFL 550 (eller tilsvarende), IELTS 6.0, eller bestått den engelske ferdighetsprøven
 • Pass intervjuet, Business English Writing Test, og Quantitative Test.

Studenter som har uteksaminert seg fra et internasjonalt program er unntatt fra den engelske ferdighetsprøven.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Mr. Nutthaboon Pornratthanacharoen

E-post: nutthaboon.por@mahidol.ac.th

Ring: +66818286209

EN MULTILINGUAL OVERVISNING - MUIC

Mahidol University International College (MUIC) ble grunnlagt i 1986 og er Thailands første internasjonale bachelorgrad på et offentlig universitet med sitt oppdrag å produsere velafrundede kandidater som ikke bare er kunnskapsrike i sine utvalgte fagområder, men også kan bruke den kunnskapen til nytte av menneskeheten.

MUIC opprettholder et sterkt liberal kunstfokus og fremmer en lærerkultur som forbereder sine studenter til å møte utfordringene med å leve og jobbe i en mangfoldig og globalisert verden. Over 3200 studenter blir undervist av en profesjonell full- og deltidsfakultet, hvorav 60 prosent er utenlandske statsborgere, med en student-lærerandel på 28: 1.

Den akademiske kalenderen er basert på et system med tre trimesterer, med hver kjøring i 12 uker, og en kort sommersesong, hvor høgskolen tilbyr 19 bachelorstudier i kunst, vitenskap og administrasjon, i tillegg til 22 mindreårige, inkludert kinesisk , Japansk, fransk, tysk, spansk og thai.

MUIC tilbyr også to graduate programmer, en Master of Business Administration i Business Modeling and Development og en Master of Management i International Hospitality Management, ved sitt Graduate Center, beleilig plassert i hjertet av Bangkoks forretningsdistrikt.

I 2010 mottok MUIC Best Practice Award for sine utvekslingsprogrammer fra Thailands utdanningsdepartement i anerkjennelse av sitt blomstrende studie utenlandsprogram for innkommende internasjonale studenter og utgående kandidater. Høgskolen har utvekslingsavtaler med over 75 partneruniversiteter fra Nord-Amerika, Sør-Amerika, Europa, Asia og Oseania, i tillegg til uformelle avtaler med over 100 universiteter og utdanningsinstitusjoner over hele verden. Internasjonale studenter fra over 45 land utgjør 15 prosent av høgskolens studentlegeme.

MUIC har ytterligere forhøyet sin regionale og internasjonale profil gjennom sitt spesialprosjekt. Hvert år deltok over 200 besøkende studenter i kortsiktige bytteavtaler, som formell instruksjon, konferanser, workshops, ekskursjoner og praksisplasser.

Gitt utfordringene i vår nye verdensorden, kan en velutdannet utdanning ikke lenger begrenses til klasserommet. MUIC Student Association og dets satellitt av klubber tilbyr en rekke aktiviteter der elevene kan forfølge sine personlige interesser i sport, kampsport, sykling, debatt, musikk, kunst, frivillighet og forretningssakstudier, blant annet som alle forbedrer deres inter-personlige kommunikasjon, teambygging og lederskap. MUIC-studenter deltar også på nasjonale, regionale og internasjonale konferanser, seminarer og konkurranser hvor de kan utvikle sine tverrkulturelle følelser.

Det thailandske handelsdepartementet tildelte nylig MUIC Thailand Trust Mark, i det omfang det eksemplifiserer de høyeste internasjonale standardene i utdanning. Denne prisen er en validering av MUICs satsing på akademisk fortreffelighet og internasjonalisme.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Juni 2019
Duration
2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
13,080 USD
Omtrentlig kostnad per kandidatstudent
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juni 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Juni 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato