Produksjonsmodellen er planlagt for fremtiden må være basert på tiltak og strategier for spesialisering i de bedrifter og bransjer som tilbyr større muligheter for økonomisk vekst. Vår nåværende nivå av økonomisk utvikling og posisjonering transformasjoner krever lederskap i visse sektorer og sikkert lederskap i bestemte felt essensielle for å være konkurransedyktig.

En av de viktigste særegenheter som tilbyr denne Master er basert på hvordan kunnskap og ferdigheter oppnådd i forvaltningen av de ulike områder av forretningsfokus til de spesifikke karakteristikkene av strukturert (som i industrien i fremtiden) og de sektor scopes søke etter en ny produksjonsmodell, samt hvor det i dag en stor andel av verdiskapingen i økonomien, men trenger en effektiv reorientering.

MBA i finans ved Universitetet i Alcalá (Spania) lærte gjennom International Center for Financial Training (CIFF), gir studentene mulighet til å: - konsolidere kunnskap om grunnprinsipper, prinsipper og praksis i den generelle retningen fra egen kunnskap og erfaring som utgangspunkt for utvikling av nye ferdigheter og kompetanse i finansmarkedene.

  • Tog og profesjonelt preparert i økonomistyring og i ulike områder av business management til å gjennomføre virksomheten i store og små bedrifter i ulike områder.
  • Maste håndtering av styringsverktøy samt de eksisterende metoder for å nå målene i begrepet tid og kostnader i forvaltningen av finans- og selskapsrisiko.
Program undervist i:
  • Spansk

Se 1 flere kurs fra CIFF Centro Internacional de Formación Financiera »

Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
Duration
Etter sted
Etter dato